Şimdi Ara

NOKIA 6710 NAVIGATOR İNCELEMESİ by hkasap (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
19.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: ilker5534

Arkadaşlar kim ne der bilmiyorum ama bu telefonu tam 2 sene kullandım 800 tlye aldım ve gerçekten takdir edecegim bi telefondu sorunlarını söyle söylim sizlere. ekranda dokunmatik bölümü var ve ekrana fazla baskı uygulandıgında içten yapışkanlı oldugu için yappışıyor ve sureklı yaklaştırıyor. tuşları basmıyor diyorsunuz kızaklı bir telefon kızak arasında filmi var ve tozlanma da yada ufak bi kum tanesi girdiginde filmi zedeler ve tuşlar basmaya bilir kamerası hayatımda kullandıgım en iyi kameralardan diyebilirim 2500 tane resim çektim 1500 civarında çıkarttım eger ortam ışıgını ayarlaya bilmişseniz fotograf makinesinden daha iyidir emin olun kaşlarınızı bile sayabilirsiniz çokta düşürdüm ama birşey olmadı en son kız arkadaşımla kavga ettim ve vura fırlattım :( o kıvırık olan tus düzenegi dümdüz oldu ekran tuz buzoldu yani çöp oldu ölü haliyle 100 tle sattım telefonu... şans lazım tek diyecegim bu.

Aynen.Klasik zoom sorunu olmasa şahane telefon.

Ben iki kez servise verdim ikincide hallettiler. Galiba birincide sadece yazılım atıp veriyorlar. Neyse ki iki senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Elimden geçen 8110'dan sonraki en iyi telefon. Bu elimde iken fotoğraf makinasını hiç aramıyorum. Otomatik odaklaması sayesinde fuji marka 14 mp fotoğraf makinasından çok daha net resimler çekiyorum. Şirkette sürekli olarak resimler çekerek döküman hazırlıyoruz ve ben hep bir adım öndeyim. Bundan sonra alırsam ya yine nokia otomatik odaklamalı, yada sony marka telefon alırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.