Şimdi Ara

NOKIA 6710 NAVIGATOR İNCELEMESİ by hkasap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
19.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilates_9

bu cihazın sar oranı nedir kesin olarka bilen varmı

Sar değeri 1,03 W/Kg dır,bende bir ara çok ilgilenmiştim bu cihazla Nokia'nın sayfasından Kullanım Klavuzunu indirmiştim klavuzun sonunda Sar bilgileri kısmında böyle yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uluay

quote:

Orijinalden alıntı: Ertuurl

bende 6710 var 1 ay kadar oldu alalı haritada veya fotoğraf video çekerken internette gezerken kendi kendine yakınlaşıp uzaklaşıyor bu yüzden çekilen fotoğraflara bile düzgün şekilde bakamıyorum çünkü galeride fotoğraflara bakarken dahi kendiliğinden yakanlaşıp uzaklaşıyo sorun bende mi yoksa teknik bi arızası mı var

evet bende de aynı sorun var. dokunmatik tuşları nerdeyse nefesimle çalışyor gibi. ayrıca yön tuşlarına basınca ondan da etkileniyor gibi.
    son güncellemeden sonra gps e bağlanamadım bi türlü bunun üstesinden nasıl gelicez bi fikri olan.

Yön tuşlarına basınca bende de dokunmatik tuşlar etkileniyo , bu sorunu çözebilen varmı acaba ??? :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executioner66 -- 26 Şubat 2010; 21:21:24 >

•  NOKIA 6710 NAVIGATOR İNCELEMESİ by hkasap

Yeni Ovi Maps v3.04:
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/ovi-maps-s60v3-v3-04-ucretsiz-lisansli-e72-e55-e52-6730-classic-6710-navigator-t1277.html

Uyumlu cihazlar: E72, E55, E52, 6730 classic, 6710 Navigator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 26 Şubat 2010; 21:49:06 >

• S.A. Arkadaşlar,ben gps el cihazı almayı düşünüyordum.Sonra Nokia'nın Navigatör serilerinden haberim oldu.Önce 6210 inceledim,sonra da 6710'u(Tabii net ten).Teknoloji konusunda bilgi fakiri olduğum için tam karar veremedim.
    GPS yerine hem telefon ve hem de aynı işi gören bir cihaz alsam nasıl olur diye düşünürken forumu misafir olarak gezinmeye başladım.Üye olup kullanıcıların ve teknolojik bilgisi olanların yorumlarını alma ihtiyacını hissettim.
    Arkadaşlar,ben kır bayır gezmeyi seven biriyim(Mesleğim öğretmenlik,izci lideriyim ve biraz da avcılık var).Topografik haritaları kullanabileceğim,gittiğim rotayı kaydedebileceğim(Dönüşte kaybolmayayım diye),gerektiğinde şehiriçinde de kullanabileceğim,sesli uyarı sistemi olan velhasılı kelam tam donanımlı bir GPS cihazı olarak kullanabileceğim bir telefon mu dur bu?Ayrıca GPS özelliğini A-GPS yapmadan,doğrudan yani benim kullandığım servis sağlayıcısı devrede olmadan kullanabilir miyim?
    Niye GPS'li telefon derseniz:Netten ve forumlardan öğrendiğime göre haritalar telefonun ömrü boyunca lisanslı(Yani bedava) olması,ekranının yeterince büyük olması gibi sebepleri sayabilirim.
    Bu telefonun her yönü ile gerek kullanarak ve gerekse de netten incelemesini yapmış olan arkadaşların değerli fikirlerine ve bilgilerine ihtiyacım var.Başka tavsiyelere de açığım.Unutmayalım ki bilgi paylaşıldıkça çoğalır.Esenkalın,saygı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bzk -- 23 Mart 2010; 22:29:42 >

• Nokia Maps uygulaması artık ücretsiz olduğundan, Nokia'nın navigatör serileri özelliklerini kaybetti. Yani içinda GPS alıcısı bulunan her Nokia navigatör özelliğine de sahip oldu. Aslında GPS ile ilgili problem konuya yatkın kullanıcılar için hiçbir zaman sorun olmadı. Piyasada mevcut GPS programları ve haritaları bugün tüm GPS alıcılı telefonlara uygulanıyor. Programların çoğu kırıldığı için herhangibir ücret ödemesi de sözkonusu değil. Dolayısı ile sadece alacağınız telefonun sadece GPS özelliğine takılmayın.

Eski bir 6710 kullancısı olarak, ben bu telefondan hiç memnun kalmadım. Zaten çok kısa bir sürede elimden çıkardım. Belki benim telefon sorunlu idi bilmiyorum. Neticede bu modelin fiyatı hızla düşüyor ve Nokia tarafından hiçbir zaman reklamı yapılmadı. Bunları ipucu olarak kabul edersek, telefonun piyasasının o ya da bu nedenlerden oluşmadığı sonucu çıkabilir.

Saygılarımla.

• 5800 ile karşılaştırdığımızda sizce artılar eksiler nelerdir paylaşırsanız sevinirim
  • Nokia 6710 navigatörü 530 TL ye 12 taksite buldum. Alayım mı? Media martta inceledim güzel telefon
  • yeni versiyonlarda kulaklık cızırdaması ve otomatik zoomlama sorunu çözüldü mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

yeni versiyonlarda kulaklık cızırdaması ve otomatik zoomlama sorunu çözüldü mü acaba?

Benim telefonun kulaklığında cızırdama tarzı bir durum şimdiye kadar hiç olmadı bu versiyondan ziyade kulaklıkta olan bir sorundan olabilir bilemiyorum,Son versiyon ile zoom problemi giderilmişti fakat ne oldu ise versiyon yüklendikten 15 gün sonra gene zoom problemi başladı şimdi yakında yeni versiyon çıkacakmış onda sorun hallolur umarım,bir bilgi daha vereyim pil süresi normal şartlarda 3,5-4 gün gidiyor.
  • Arkadaşlar pc den tema nasıl yükleniyor?Nokia ovi store de yok zaten bulamadım.Yada memory kartta hangi klasöre temaları atmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • yanı son durum nedır arkadaslar bu fıyata bu telfon alınır mı alınmazmı ozellıklerı cok hosuma gıttı versıyon yukselme dedıgınız olay nedır?
    net olarak son 1 hafta ıcerısınde bu telefonu alıpta kullanan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

yanı son durum nedır arkadaslar bu fıyata bu telfon alınır mı alınmazmı ozellıklerı cok hosuma gıttı versıyon yukselme dedıgınız olay nedır?
    net olarak son 1 hafta ıcerısınde bu telefonu alıpta kullanan varmı acaba

Ee bilen yokmu?
  • Koca forumda kimse cevap yazmamış helal olsun ne diyim
  • Dostum bu telefonu HB den aldım. 5 gün sonra iade etmek zorunda kaldım.
    Çok inceledim bu zoom problemini, internet, kamera ve navigasyon çalışırken kendi kendine
    zoom yapıyordu. Magic Keys adında bir uygulama yükleyerek çözmüş kimileri.
    Bu program istediğin özelliği, kapatıyor. Bu sorunun versiyon değiştirmekle çözülmesi zor.
    Sanırım bir donanım sorunu. Sorunu Magic Keys ile çözmüş olmuyorsun. Özellik yitiriyorsun.
    Dolayısı ile hepsiburadaya geri gönderdim.

Gidip MediaMa.., ElektroW. , Teknos. dan baktım. İncelediğim gösterim telefonlarında allahın cezası sorun yoktu.
    Binlerce kişi oynamış ama o sorun o telefonlarda yoktu. Gidip bir mağazadan kartımı takıp 1 saat kurcalayarak
    almaya karar verdim. Bu arada HB sitede birisi otomatik zoom özelliğini kapatabiliyorsun yazmış.
    Ben menüde öyle bir yer görmemiştim. Bu sorunu direkt çözebilir.
    Bilgisi olan var mı?

Bu telefon özellikleri diğer telefonlarda bir arada yok. Fiyatı da mükemmel.
    Ama şu otomatik zoom sorunu olmayan bir telefon bulun derim.
    Saygılar.

• Ayarlarda sadece sensör kapatılabiliyor. Tuşların biri yada birkaçını kapatmak için ayar yok. HB'de yorum yazan arkadaş nokia servisinde mi çalışıyor anlamadım. Zoom sorunu bende de var ama biraz daha zaman geçsin sonra servise vericem. Hızlıal böyle durumlarda ürünü geri almıyor. Zaten onlara telefonla ulaşmakta mümkün değil. Onlarla uğraşmaktansa servisle uğraşmak daha mantıklı. En fazla 30 işgünü oyalayabiliyolar zaten. Sonra istersen paranı ödemek zorunda kalıyolar. Şu magic keys olayını incelemek lazım. Haritalarda zoom için * ve # tuşlarını da kullanmak mümkünken boşuna telefonla cebelleşmeyelim. Alacak olanlara ise kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun, hatta gördüyseniz kaçın çünkü mağaza elemanları baktığınız anlarsa kakalamak için sizi ikna etmeye çalışabilir...
  • Nokia başka kızaklı telefonda üretiyor (n85,n86 daha önce n95 vs.)onlarda bu tip bir arıza olmadığına göre bu cihazdaki arızayıda hallederler diye düşünüyorum fakat yazılımlamı olur yoksa serviste herkesin bahsettiği şu Flex'mi değişir başka birşeymi yaparlar bilemeyeceğim ha sorun halledilincede bu telefon tadından yenmez özellik bakımından çok iyi bir cihaz
  • Bende dün hb'den sipariş vermiş bulundum bu telefonu, 548/12 taksit, daha çok gps amaçlı düşünmüştüm.... burdaki yorumları okuyunca canım sıkıldı biraz :( peki bu iptal edilen sensor başka ne işe yarıyor oto zoom dışında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badlucky -- 19 Haziran 2010; 13:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badlucky

Bende dün hb'den sipariş vermiş bulundum bu telefonu, 548/12 taksit, daha çok gps amaçlı düşünmüştüm.... burdaki yorumları okuyunca canım sıkıldı biraz :( peki bu iptal edilen sensor başka ne işe yarıyor oto zoom dışında?

Arkadaşım internet üzerinden yaptığın alışverişlerde 7 gün içerisinde ürünü geri iade etme şansın var kullanırsın beğenmezsen geri iade edersin olur biter..
    Hb'daki yorumdaki gibi bir durum yok öyle ayarlardan kapat zoom sorunu hallolsun maalesef böyle bir ayar yok..
    İptal edilen sensör olayıda şöyle sensör ayarlarından açık veya kapalı yapıyorsun o zaman ekran yan çevirince yan dönüyor veya dönmüyor yani zoom ile bir alakası yok.
  • iade falan stresi ile uğraşamam valla.. ürün tedarik sürecindeydi iptal ettim siparişi, diğer sitelerde de yorumların çoğunluğunda aynı problem var,ben zaten elektronik ürünlerde pek şanslı sayılmam, başka bir telefon bakacağım artık.. teşekkürler..
  • Arkadaşlar 6710 navigatorle ilgili butun yorumları okudum ve çoğunun saçmalık olduğuna karar verdim. 2 aydır kullandığım telefonun artılarını ve eksilerini anlatmama izin verin;

-bu gün şarj ettikten sonraki 4. günüm. ve Güç tasarruf moduyla tam 5 gün kullanabiliyorum.
    -5mp carl zeiss kamerası var ve standart arkadaslar. Yani telefonun kamerası neredeyse fotoğraf makinesi olarak islev yapabilir.
    -telefonun zoom sorunundan gps probleminden falan bahsetmişsiniz. Fakat ben internetten güncellemelerimi yaptım ve hiç bir sorunum yok bu konuda
    -ses kalitesi takdire değer zaten pro. kulaklık çıkışı var.
    -gps.. kullanmayı bilene güzel.

eksiler

-arka kapak gereğinden hızlı tahriş oluyor.
    (sorunum "gerçekten" bu kadar :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.