Şimdi Ara

NOKİA C6-01 İNCELEMEM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
131.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netten Alırsak 570 tl world karta 6 taksit Vatan da.... Aldım Şuanda :)

Ama Garantisi Kvk mı Genpa mı bilmiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KieRoN -- 12 Eylül 2011; 23:28:52 >
  • Arkadaşlar dün ben de bu telefondan bir adet aldım. Kutudan kullanım kılavuzu,şarj aleti batarya ,kulaklık ve makinanın içinden de 2gb hafıza kartı çıktı. Fakat yazılım cd si yoktu. Acaba benim pakette mi eksik var yoksa cd kullanmıyormuyuz. Güncellemeler ve aktarımlar pc den nasıl yapılıyor acaba. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KieRoN

Netten Alırsak 570 tl world karta 6 taksit Vatan da.... Aldım Şuanda :)

Ama Garantisi Kvk mı Genpa mı bilmiyorum :(

Ben vatan'ı arayıp sormuştum garantisini. KVK dediler bana.
    Ama ürün elinize geçtiğinde bizede bildiriseniz iyi olur.
  • telefon gerçektende 10 numara yalnız internet ve wap bağlantısı olmadan nasıl navigasyonu çalıştırabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeyat -- 13 Eylül 2011; 20:17:41 >
  • Arkadaşlar bi kaç gün içinde kampanya 504 liraya düşcekmiş. Ben siparişi iptal ettm. Kampanyayı beklıyorm... (İStihbarat Sağlam)
  • quote:

Arkadaşlar bi kaç gün içinde kampanya 504 liraya düşcekmiş. Ben siparişi iptal ettm. Kampanyayı beklıyorm... (İStihbarat Sağlam)

Pazar günü vatanda word+6 taksit 537 tl idi. Pazartesi 569 tl olmuş.Bende hafta sonu indirimini bekliyorum.
    504 tl olursa hemen alırım.
    Siyah mı ? yoksa gümüş renk olanmı ? hangisi daha şık duruyor acaba?
  • quote:

Arkadaşlar bi kaç gün içinde kampanya 504 liraya düşcekmiş. Ben siparişi iptal ettm. Kampanyayı beklıyorm... (İStihbarat Sağlam)

Bu kampanya Vatan'damı olacak?
  • telefonu alalı 10 gün falan oldu nokia c6-01 ile birlikte samsung galaxy ace s5830da aldım c6yı kendime aldım doğal olarak onu daha çok kullanıyorum galaxy ace ile çok karşılaştırıldığı için ikisinide deneme imkanı olan biri olarak fikirlerimi paylaşmak istedim en başta görünüm boyut ve çelik kasa olması ve çok fazla geniş ekran sevmemem c6yı benim için daha cazip kıldı neyse gelelim özelliklerine işletim sistemi gayet iyi donma takılma vs gibi sorunlar kimi uygulamalarda yaşanabiliyor örneğin ofis klasöründe gelen türkçe ingilizce sözlükte ardarda kelime çevirisi yaparken dokunmatik ekran tepkiselliği azalabiliyor uygulama kaynaklı bir takılma olduğunu düşünüyorum çünkü mesaj yazarken yada nette gezerken vs. bu tarz sorunla karşılaşmadım dokunmatik ekran tepkiselliği gayet güzel galaxy acede işlemci hızı daha fazla olduğu için telefon c6ya göre daha seri çalışıyor fakat donma takılmada c6da olduğu gibi cüzi miktarda uygulama kaynaklı olabiliyor bazen uygulamalar konusunda android markete göre nokia bu konuda daha başarılı sınırsız uygulama oyun vs çok basit bir şekilde yüklenebiliyor temalar özelleştirme daha kolay c6da internette flash desteği var galaxyde yok her siteden sorunsuzca video izlemek mümkün fakat nette gezerken acedeki büyük ekran nette gezintiyi daha keyifli hale getiriyor kameralara gelince c6 hd video kayıt özelliğine sahip meraklısına kamerası 8mp galaxy ace 5mp otofokus özelliği c6da yok acede var bana göre çok önemli bir detay diil çok önemseyenlerde var bu konuyu ek olarak c6da öndede kamera acede yok ses kalitesi kutudan çıkan kulaklıklarda her iki telefondada kötü eski orjinal kulaklığımı denediğimde daha net ve yüksek ses elde ettim çözülebilen bir sorun yani hafızaya gelince c6da 32gba kadar yükseltebiliosunuz acede 2gb max zaten ikisininde kutusunda 2gblık sd kart geliyor bir arkadaşımız navigasyonu sormuş pcyi telefona bağlayıp ücretsiz güncel haritaları yükleyince çevrimdışı açık alanda gpsle navigasyonu çok rahat kullanabiliosunuz net bağlantısına fln gerek yok açıköğretim sınavı için sınava giriceğim okulu navigasyonla bulup sorunsuz şekilde gittim kutudan c6da cd çıkmıyor netten ovi suite uygulamasını yüklemeniz yeterli telefona müzik uygulama fln atmak çok kolay acede ise kutudan çıkan cdlerden kurulum yapıp telefonunuzu tanıtıyorsunuz ace'in uygulamasıda telefon güncellemelerini otomatik olarak bulup yüklüyor c6da olduğu gibi pil ömürlerine gelince ben yoğun kullandığım için internet müzik dinleme oyun ve telefon görüşmeleri her iki telefondada aynı şekil kullanımda 12-13 saatten sonra şarja takmak gerekiyor maalesef kablosuz ağ bulma konusunda c6 daha başarılı sinyal çok zayıfta olsa bağlanabiliyor ace bu konuda azda olsa zayıf kalıyor sonuç itibariyle her iki telefonda başarılı artılar eksiler her zaman var zevkinize göre seçim size kalmış ben çok memnunum alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun pişman olacaklarını sanmıyorum saygılar (nacizane benim fikirlerimdi bi kusurumuz yada sürçü lisan olduysa affola)

• arkadaşar telefonu yeni aldım ama kamerada problem yaşıyorum yakından cektiğim yazıları netleştirmiyo yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhnozen

telefonu alalı 10 gün falan oldu nokia c6-01 ile birlikte samsung galaxy ace s5830da aldım c6yı kendime aldım doğal olarak onu daha çok kullanıyorum galaxy ace ile çok karşılaştırıldığı için ikisinide deneme imkanı olan biri olarak fikirlerimi paylaşmak istedim en başta görünüm boyut ve çelik kasa olması ve çok fazla geniş ekran sevmemem c6yı benim için daha cazip kıldı neyse gelelim özelliklerine işletim sistemi gayet iyi donma takılma vs gibi sorunlar kimi uygulamalarda yaşanabiliyor örneğin ofis klasöründe gelen türkçe ingilizce sözlükte ardarda kelime çevirisi yaparken dokunmatik ekran tepkiselliği azalabiliyor uygulama kaynaklı bir takılma olduğunu düşünüyorum çünkü mesaj yazarken yada nette gezerken vs. bu tarz sorunla karşılaşmadım dokunmatik ekran tepkiselliği gayet güzel galaxy acede işlemci hızı daha fazla olduğu için telefon c6ya göre daha seri çalışıyor fakat donma takılmada c6da olduğu gibi cüzi miktarda uygulama kaynaklı olabiliyor bazen uygulamalar konusunda android markete göre nokia bu konuda daha başarılı sınırsız uygulama oyun vs çok basit bir şekilde yüklenebiliyor temalar özelleştirme daha kolay c6da internette flash desteği var galaxyde yok her siteden sorunsuzca video izlemek mümkün fakat nette gezerken acedeki büyük ekran nette gezintiyi daha keyifli hale getiriyor kameralara gelince c6 hd video kayıt özelliğine sahip meraklısına kamerası 8mp galaxy ace 5mp otofokus özelliği c6da yok acede var bana göre çok önemli bir detay diil çok önemseyenlerde var bu konuyu ek olarak c6da öndede kamera acede yok ses kalitesi kutudan çıkan kulaklıklarda her iki telefondada kötü eski orjinal kulaklığımı denediğimde daha net ve yüksek ses elde ettim çözülebilen bir sorun yani hafızaya gelince c6da 32gba kadar yükseltebiliosunuz acede 2gb max zaten ikisininde kutusunda 2gblık sd kart geliyor bir arkadaşımız navigasyonu sormuş pcyi telefona bağlayıp ücretsiz güncel haritaları yükleyince çevrimdışı açık alanda gpsle navigasyonu çok rahat kullanabiliosunuz net bağlantısına fln gerek yok açıköğretim sınavı için sınava giriceğim okulu navigasyonla bulup sorunsuz şekilde gittim kutudan c6da cd çıkmıyor netten ovi suite uygulamasını yüklemeniz yeterli telefona müzik uygulama fln atmak çok kolay acede ise kutudan çıkan cdlerden kurulum yapıp telefonunuzu tanıtıyorsunuz ace'in uygulamasıda telefon güncellemelerini otomatik olarak bulup yüklüyor c6da olduğu gibi pil ömürlerine gelince ben yoğun kullandığım için internet müzik dinleme oyun ve telefon görüşmeleri her iki telefondada aynı şekil kullanımda 12-13 saatten sonra şarja takmak gerekiyor maalesef kablosuz ağ bulma konusunda c6 daha başarılı sinyal çok zayıfta olsa bağlanabiliyor ace bu konuda azda olsa zayıf kalıyor sonuç itibariyle her iki telefonda başarılı artılar eksiler her zaman var zevkinize göre seçim size kalmış ben çok memnunum alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun pişman olacaklarını sanmıyorum saygılar (nacizane benim fikirlerimdi bi kusurumuz yada sürçü lisan olduysa affola)

İnceleme ve bilgiler için çok teşekkürler. Ben de tam bu iki telefon arasında kalmıştım. Yazdıkların sayesinde aklım Nokia'ya kaydı biraz daha. Sayende tercihimi hemen hemen belirlemiş oldum. Teşekkürler.

• Evet hocam benm arkadaşım çalışıyor.. Hafta sonuna doğru 504 e düşcek dedi.. Düşmesini bekliyorm... 60 lira 60 liradır :D
  • öncelikle emeğine sağlık.Bende telefon arayışındayım gerçekten güzel tanıtmışsın telefonu umarım param olurda alabilirim gerçekten bu yorumlardan sora kafama yattı bu telefon.
  • arkadaşlar ben symbian anna yazılımını yükledim .ancak ondan sonra gelen msjkarı oturum şeklinde açıyodu şimdi güncelleme yapınca açmıyo..geri s^3 yazılımını nasıl yükleriz
  • quote:

Evet hocam benm arkadaşım çalışıyor.. Hafta sonuna doğru 504 e düşcek dedi.. Düşmesini bekliyorm... 60 lira 60 liradır :D

nerede 504 liraya düşecek hocam
  • Düşmüş bile:

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-c6-01-sinirsiz-ovi-maps-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokc601&categoryId=371946

Edit: Yanlış alarm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman12 -- 15 Eylül 2011; 16:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delfino3

quote:

Evet hocam benm arkadaşım çalışıyor.. Hafta sonuna doğru 504 e düşcek dedi.. Düşmesini bekliyorm... 60 lira 60 liradır :D

nerede 504 liraya düşecek hocam

Galiba Vatan Computer de indirim olacak.
    Ben de bekliyorum.
  • quote:

Teşekkürler.
    Vatanda hafta sonu indirimi 504 tl.ye düşmüş

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_c6-01_grey-c6-01-cep-telefonu-(silver-grey)/productdetails.aspx?I_ID=55474

• süpermiş
  • Bu fırsatı kaçırmayın beyler...
  • iyi günler 2 gün önce aldım çok güzel ama bağlantı kısmında bi sorum var operatörüm turkcell. İnternete girmediğim halde veri kullanımı bildirimi geliyor ve 2 günde bu uyarılarla 7 tl gitti. web kısmına basınca direk avea wap bağlanıyor diyor ama ben ücretsiz facebook'a girmek istiyorum mesela yapamıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.