Şimdi Ara

NOKİA C6-01 İNCELEMEM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
131.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şahane kareler pırıl pırıl eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 13 Ocak 2012; 14:16:33 >
  • ''Sınırsı Ovi Maps'' Derken Bu C6-01'in Tüm Telefonlarında Var Mı Yoksa Ayrıca Mı Alınıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: arzuece

quote:

Orijinalden alıntı: tayyar34

Bende bu forumları zamanında çok okudum.3 ay araştırdım.telefonu kullanan birisi olarak öncelikle telefonda aradığın ne?
    internet bağlantıları iyi fakat videoları oynatmıyor. symbian an kötü tarafı bence o. şuan için symbiana yanaşma derim.
    nokia symbian yüzünden baya zarar etti yaklaşık 3000 işçisini işten cıkardı. su an 500-600-700 serilerlle piayasaya girecek.girdi bile sayılır.
    eşimde bada var samsung işletim sistemi o bile symbiandan kullanışlı.
    acıkcası beni tatmin etmedi. en beğenmedim hosuma gitmeyen tarafı aotufocus olmaması.bence cok önemli yakın çekimleri kötü.
    diğer özellikleri sıkıntı yok tatmin edici. batarya diğerlerine göre normal.

kardeşim imkanın varsa git ıphone 4 al. bana dua edeceksin. adamlar hakkını vermiş. yoksa bu telin gri rengi daha hoş. birde klas olsun dıyosan kılıf kullanma derim. vesselam.

iphone çok pahalı o kadar para bir telefona verilmez . ben 600 tl den başka para ayıramam .fotoraf çekmek benim için önemli değil . samsung u inceledim malzeme kötü sağlamlık hiss vermiyor .

ayrıca bilgilendirmeniz için tşk:))]

fotoğraf kalitesi 8mp e göre vasat sayılır
    şahsen işletim sistemimden gayet memnunum ne iphone ve android in yapamayacağı birçok şeyi yapmamı sağlıyor sağolsun :))

@arzuece telefonu elinize alıp inceleyin derim, kullanımda da isteklerinize göre Symbian a ihtiyacınız var mı değerlendirip ona göre telefonunuzu seçin. Sonra "bu symbian çok ağır çalışıyor, keşke ...... işletim sistemli bir telefon alsaydım" demeyin

Bu adam şahaneymiş ya

• C6-01 de beğendiğim farklı özellikleri
    arama tuşuna basılı tutunca telefon rehberine kayıt ettiğiniz kişiyi kayıt ettiğiniz şekilde sesli olarak söylediğinizde ekrana gelebiliyor
    kayıtlı bir numarayı menüden aramanıza gerek kalmadan arayabiliyorsunuz.
    ayrıca rehbere kayıtlı bir numaradan çağrı aldığınızda rehbere kayıtlı şekilde sesli olarak kimin aradığını telefon size söylüyor.
    gelen mesajları sesli dinleyebiliyorsunuz, tabii telefonun dili döndüğü kadar.
    navigasyon özelliğinide küçümsememek lazım.
    hoş olmayan özellikleri
    İnternette gezinirken ekranı küçük gibi geliyor.
    internete kullanıcı iradesi dışında bağlanıyor,
    fakat net sorununu aboneliğiniz yoksa küçük bir internet paketi aboneliğiyle çözüme kavuşturabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdil -- 22 Ocak 2012; 0:20:31 >
  • bazı filmleri sorunsuz izleyebiliyorum bazılarında ise ses yok ama görüntü var ses kısmında kırmızı çarpı işareti var ve açamıyorum. isterseniz ss koyabilirim. codec sorunu mu var yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl20

bazı filmleri sorunsuz izleyebiliyorum bazılarında ise ses yok ama görüntü var ses kısmında kırmızı çarpı işareti var ve açamıyorum. isterseniz ss koyabilirim. codec sorunu mu var yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor anlamadım.

Ses simgesinin üzerinde kırmızı çarpı varsa codec sorunudur dosyanın formatı değiştirin isterseniz AVS Video Converter programını kullanabilirsiniz hem kullanımı oldukça kolay hem başarılı.
  • iyi günler arkadaşlar bişey sorucaktım size tel de çektiğim resimleri hafıza kartına nasıl kaydediyoz resimler direk fotograflarıma kaydoluyo ordan da hafıza kartına taşınmıyo baktım ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: arzuece

quote:

Orijinalden alıntı: tayyar34

Bende bu forumları zamanında çok okudum.3 ay araştırdım.telefonu kullanan birisi olarak öncelikle telefonda aradığın ne?
    internet bağlantıları iyi fakat videoları oynatmıyor. symbian an kötü tarafı bence o. şuan için symbiana yanaşma derim.
    nokia symbian yüzünden baya zarar etti yaklaşık 3000 işçisini işten cıkardı. su an 500-600-700 serilerlle piayasaya girecek.girdi bile sayılır.
    eşimde bada var samsung işletim sistemi o bile symbiandan kullanışlı.
    acıkcası beni tatmin etmedi. en beğenmedim hosuma gitmeyen tarafı aotufocus olmaması.bence cok önemli yakın çekimleri kötü.
    diğer özellikleri sıkıntı yok tatmin edici. batarya diğerlerine göre normal.

kardeşim imkanın varsa git ıphone 4 al. bana dua edeceksin. adamlar hakkını vermiş. yoksa bu telin gri rengi daha hoş. birde klas olsun dıyosan kılıf kullanma derim. vesselam.

iphone çok pahalı o kadar para bir telefona verilmez . ben 600 tl den başka para ayıramam .fotoraf çekmek benim için önemli değil . samsung u inceledim malzeme kötü sağlamlık hiss vermiyor .

ayrıca bilgilendirmeniz için tşk:))]

fotoğraf kalitesi 8mp e göre vasat sayılır
    şahsen işletim sistemimden gayet memnunum ne iphone ve android in yapamayacağı birçok şeyi yapmamı sağlıyor sağolsun :))

@arzuece telefonu elinize alıp inceleyin derim, kullanımda da isteklerinize göre Symbian a ihtiyacınız var mı değerlendirip ona göre telefonunuzu seçin. Sonra "bu symbian çok ağır çalışıyor, keşke ...... işletim sistemli bir telefon alsaydım" demeyin

Bu adam şahaneymiş ya

arkadaşına oyun gönderirken aynı anda arkadaşının telefonunu güncellemek için kendi telefonunun 3g bağlantısını wifi ile dağıtıp arka plandan müzik açıp müziği dinlerken fruit ninjanı oynama gibi işlevleri bana sunuyor telefonum hatta tüm bunları yaparken oyunun ortasında arkadaşımdan gelen mesaja cevap yazarken operadan internete girip bir metin kopyalayıp mesajıma ekleyip cevap gönderdikten sonra oyunuma dönüp sonrasında arkadaşıma attığım dosya tamamlandığında onunla multiplayer oyun oynayabiliyorum :) sanırım gerçekten şahaneyim :))))

• c6-01 nokia suite ilenokia hesabıma bağlanmıyor bu nasılçözülür yardım edermisiinz :P
  • Belle güncellemesini yapanlar nerede Kimse yorum yapmamış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afk1905

Belle güncellemesini yapanlar nerede Kimse yorum yapmamış ?

http://forum.donanimhaber.com/m_43008314/mpage_62/tm.htm

Birçok yorum bulabilirsin önceki sayfalardan itibaren
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

quote:

Orijinalden alıntı: afk1905

Belle güncellemesini yapanlar nerede Kimse yorum yapmamış ?

http://forum.donanimhaber.com/m_43008314/mpage_62/tm.htm

Birçok yorum bulabilirsin önceki sayfalardan itibaren

Yanlış yerdeymişim Çok teşekkürler

• ekran gorilla glass
    çizilmeye karşı dayanıklı
    deniyor
    ekran koruyucu kullanılmasa olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

ekran gorilla glass
    çizilmeye karşı dayanıklı
    deniyor
    ekran koruyucu kullanılmasa olur mu ?

Merhaba,

Ekran çizilmeye karşı dayanıklı. Ben aldığımdan itibaren ekran koruyucusu ile kullanıyorum tavsiye ederim herhangi bir hassasiyeti engellemiyor dokunmatik konusunda. Fakat başka yerlerde okuduğuma göre ekran koruyucuyu kaldırdığınız zaman dokunmatik hassasiyeti de biraz artıyormuş tercih sizin.
  • Bu telefona android işletim sistemi yüklenebilir mi?
  • Nokia'dan şaşmayacaksın.
    Özellikle de yüklenen temayı çalıştırması mükemmel bir özellik.
  • Güzel Telefon
  • bende bu telden var.

donma yapıyor. ara sıra reset atıyor. dokunmatiği takılıyor işlemiyor.

neden olabilir

alalı 6 ay oldu.
  • Kullanan varmi hala :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3,5yil kullandım. Gerçekten de kullanışlı bir telefonu. Kulaklık çıkışından kablo ile projeksiyon bağlayıp sunum bile yapmıştım. En güzeli de darbelere dayanikliydi. Oglanlar defalarca yere atmasina ragmen en ufak bir ariza catlama olmadi.En sonunda şarj girişinden arizalanip şarj olmamaya başladı onu tamir ettirilmiştir derken mikrofonu bozdular onu yaparken kasa açıklığı oldu takılmaya başladı derken vedalaştik. Şimdi yoluma note 4 le devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.