Şimdi Ara

NOKİA C6-01 İNCELEMEM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
132.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

yani şimdi bu telefon bu zamanda 620 tl ye alınırmı alınmazmı herkez android diyor başka birşey demiyor symbian telefon alınırmı bu satten sonra bi öneri bekliyorum arkadaşlar
    yoksa bu telefonda istediğim butun özellikler var flash 3g wifi radyo 8mp camera vs. vs. symbian olması düşündürüyor işte beni fazlada para vermek istemiyorum yoksa gidip iphone alacağım :)

Bu telefonu alma derim .E72 al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyar34

Bende bu forumları zamanında çok okudum.3 ay araştırdım.telefonu kullanan birisi olarak öncelikle telefonda aradığın ne?
    internet bağlantıları iyi fakat videoları oynatmıyor. symbian an kötü tarafı bence o. şuan için symbiana yanaşma derim.
    nokia symbian yüzünden baya zarar etti yaklaşık 3000 işçisini işten cıkardı. su an 500-600-700 serilerlle piayasaya girecek.girdi bile sayılır.
    eşimde bada var samsung işletim sistemi o bile symbiandan kullanışlı.
    acıkcası beni tatmin etmedi. en beğenmedim hosuma gitmeyen tarafı aotufocus olmaması.bence cok önemli yakın çekimleri kötü.
    diğer özellikleri sıkıntı yok tatmin edici. batarya diğerlerine göre normal.

kardeşim imkanın varsa git ıphone 4 al. bana dua edeceksin. adamlar hakkını vermiş. yoksa bu telin gri rengi daha hoş. birde klas olsun dıyosan kılıf kullanma derim. vesselam.

sagol önerin için bende vazgeçtim zaten bu telefonu almaktan bu satten sonra alınmaz symbian anlaşıldı orası ama iphone 4 te almam çünkü bi telefon için bence çok para telefona zaten çok para harcamak istemıyorum sonucta tamam internete girip video izlemek vs. işlemleri kullanıyorum ama her zaman değil tabi android işletim sistemli bir tel alıcam ama ne alacağım hala kararsızım açıkçası bilmiyorum ne alacagımı teşekkür ederim genede önerin için

• quote:

Orijinalden alıntı: uruno

quote:

yani şimdi bu telefon bu zamanda 620 tl ye alınırmı alınmazmı herkez android diyor başka birşey demiyor symbian telefon alınırmı bu satten sonra bi öneri bekliyorum arkadaşlar
    yoksa bu telefonda istediğim butun özellikler var flash 3g wifi radyo 8mp camera vs. vs. symbian olması düşündürüyor işte beni fazlada para vermek istemiyorum yoksa gidip iphone alacağım :)

Bu telefonu alma derim .E72 al derim.

uruno hocam sagol ama e72 yi beyenmiyorum hiç sevemedim otarz telefonları hem dokunmatik ekranlı istıyorum açıkçası sagol
  • arkadaşlar telefonun fiyatı 619 tl den 555 tl ye düşmüş vatanda tekrardan alsammı dıye dusunmeye başladım açıkçası
  • quote:

arkadaşlar telefonun fiyatı 619 tl den 555 tl ye düşmüş vatanda tekrardan alsammı dıye dusunmeye başladım açıkçası

Bence bu fiyata en iyi dokunmatik bu telefon.Bazı arkadaşlar internette video izlenmiyor demiş ama ben izliyorum.Şarzı max 5 gün gidiyor.
    Çok kurcalasan bile 2-3 gün rahat gider.
    Dokunmatiği çok hassas,ses kalitesi ve konuşma kalitesi güzel.
    Autofocus olmaması çok kötü.Bu telefona yazık olmuş.
    Navigasyonu çok iyi,internet hızı gayet başarılı.
    Telefon olarak bence gayet başarılı .Birkaç uygulama yükledim ovi store dan gayet başarılı.Bir sıkıntı yaşamadım.
    Ama dediğin gibi herkes android diyor ama benim ilk dokunmatik telefonum olduğu için bana çok güzel geldi bu telefon.
    Sonuçta bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor bu telefon.Fiyatı da çok uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

arkadaşlar telefonun fiyatı 619 tl den 555 tl ye düşmüş vatanda tekrardan alsammı dıye dusunmeye başladım açıkçası

Bence bu fiyata en iyi dokunmatik bu telefon.Bazı arkadaşlar internette video izlenmiyor demiş ama ben izliyorum.Şarzı max 5 gün gidiyor.
    Çok kurcalasan bile 2-3 gün rahat gider.
    Dokunmatiği çok hassas,ses kalitesi ve konuşma kalitesi güzel.
    Autofocus olmaması çok kötü.Bu telefona yazık olmuş.
    Navigasyonu çok iyi,internet hızı gayet başarılı.
    Telefon olarak bence gayet başarılı .Birkaç uygulama yükledim ovi store dan gayet başarılı.Bir sıkıntı yaşamadım.
    Ama dediğin gibi herkes android diyor ama benim ilk dokunmatik telefonum olduğu için bana çok güzel geldi bu telefon.
    Sonuçta bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor bu telefon.Fiyatı da çok uygun.

Herkes android diyor. Çünkü Android daha hızlı. Dokunduğunuzda Nokia bir parça geç algılarken Samsung Android işlemci anında algılıyor. Fakat Samsung Standard video çekimi yaparken Nokia C6-01 HD video çekimi yapıyor. Kamera kalitesi Samsung'tan daha iyi.

Aslında iki telefonun da birbirine göre avantaj ve dezavantajları var. Hiç kimse dört dörtlük yapmıyor. Sanırım özellikle yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Herkes android diyor. Çünkü Android daha hızlı. Dokunduğunuzda Nokia bir parça geç algılarken Samsung Android işlemci anında algılıyor. Fakat Samsung Standard video çekimi yaparken Nokia C6-01 HD video çekimi yapıyor. Kamera kalitesi Samsung'tan daha iyi.

Aslında iki telefonun da birbirine göre avantaj ve dezavantajları var. Hiç kimse dört dörtlük yapmıyor. Sanırım özellikle yapmıyor.

Android cihaz kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamıyorum ama kesinlikle geç algılama gibi bir şey yok.
  • dediğiniz gibi herkes android diyor bende kullanmadım daha önceden android nokiayıda alırsam gene kullanamıyacagım :)
  • c7 deki nfc+fm verici ne emek????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arzuece -- 12 Kasım 2011; 14:37:16 >
  • güzel cihaz
  • Sanırım bende bu cihazdan alacağımm ...:))
  • Android işletim sistemi yüklü cihazlarda donanım güçlü oluyor ve bu cihazın şarjı çok daha çabuk tüketmesine yol açıyor. Symbian ise Android'e göre daha zayıf donanımla iş yapabiliyor normal olarak biraz daha ağır olmasının sebebi bu. Bu arada Belle ile Anna'nın eksiklerinin giderileceği söyleniyor ve Android'e benzer (görünüm olarak tabi ki)bir sistem olacağı konuşuluyor. Bu arada Belle güncelleştirmesi C6-01 modelinde kullanılabilecek.
  • bugun vatana gittim ve c6 yı tekrar inceledim dediğin gibi agır dar İşletim sistemi işlemcisi ve otofokus olmaması birde ekran boyutu küçük geldi almadım bende onun yerine SAMSUNG S5830 GALAXY ACE aldım herşey var kamerası nokia kadar iyi değilsede herşey var doğru bir tercih yaptıgıma inanıyorum
  • Hocam hayırlı olsun ne kadara aldın Samsung'u. Bende C6-01 i araştırıyorum almayı düşünüyorum ama kararsızım
  • HERKEZE SELAM
    bugün itibarı ile bende c6 lı oldum :)
    bimeksten 650 liraya aldım sabahtan beri kurcalıyorum, tam olarak çözemedim daha
    mesela navigasyonu kullanamıyorum, konumumu belirleyemiyorum, hafıza kartını ve içeriğini göremiyorum
    uzman arkadaşların yardımını bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzuece

c7 deki nfc+fm verici ne emek????

NFC - diğer NFC özellikli cihazlar ile hızlı bağlantı kurma özelliği
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/teknolojiler/nfc burda genel bilgi verilmiş şuan angry birds oyununda bile NFC için ekstra özel bölümler üretiliyor
    kısacası bluethoot tarzı ama daha hızlı ve gelişmiş bir özellik

• aldığımda 1 gün şarjı gidiyordu şuan kurcalamama rağmen 2 gün rahat gidiyor
    nokia battery monitör programını indiriseniz şarjla ilgili daha net bilgi alırsınız
    hangi programla ne kadar kullanılabileceği yazıyor
    ayrıca wlan taramayı kapatın otomatikte aşırı derecede şarj harcıyor zaten wifi kullanacağınızda pil simgesine dokunup soldaki veri alış verişi simgesinden wlanı açar bağlanırsınız 4-5 saniyelik bir iş yani

Bu arada Android işletim sistemleri ile Symbian arasında çok fark var. Elma ile portakal gibi farklılar. Hangisini isterseniz/hangisine ihtiyacınız varsa onu alabilirsiniz

Eğer ki bilgisayarınızı açtığınızda sadece masaüstündeki simgeleri kullanarak çalışıyorsanız ve sadece tek iş yapıyorsanız ve telefonunuzu da bu şekilde kullanacaksanız android işletim sistemli bir telefon işinizi görecektir hatta android e gerek yok bada veya s40 işletim sistemli bir telefon bile sizin işinizi görecektir çünkü merak edip olayın arka planına bakmayacaksınız sadece o anki işlem önemli demek ki sizin için
    eğer ki böyle bir kullanıcıysanız Symbian-S60 serisi telefonlardan uzak durun çünkü bu telefonlar size karışık ve yavaş gelecektir.

Ama bir taraftan program yüklerken veya oyun oynarken diğer taraftan facebook umu gezip aynı anda mesajlarıma ve telefon rehberime de bakacağım hatta bu arada diğer programlarımı kapatmadan fotoğraf çekip bunu flickr da paylaşıp oyunuma geri döneceğim diyorsanız iş değişir.
    şahsen bu yazdıklarımın çoğunu yapan birisi olarak Symbian ne kadar ağır çalışıyor da deseler tüm işlerimi diğer uygulamaları kapatmak zorunda kalmadan yapmama izin verdiği için Symbian dan kolay kolay vazgeçmem

• quote:

Orijinalden alıntı: afk1905

Android işletim sistemi yüklü cihazlarda donanım güçlü oluyor ve bu cihazın şarjı çok daha çabuk tüketmesine yol açıyor. Symbian ise Android'e göre daha zayıf donanımla iş yapabiliyor normal olarak biraz daha ağır olmasının sebebi bu. Bu arada Belle ile Anna'nın eksiklerinin giderileceği söyleniyor ve Android'e benzer (görünüm olarak tabi ki)bir sistem olacağı konuşuluyor. Bu arada Belle güncelleştirmesi C6-01 modelinde kullanılabilecek.

evet Android ve Symbian karşılaştırmalarında hep Symbian temsilcisi olarak 680 mhz lik ARM11 kullanan N8 kullanılırken rakip olarak gösterilen Android cihazlarda ise 800mhz+ hızdaki cihazlar tercih ediliyor ve onlarla kıyaslanıyor, üstüne Multitasking yapıyor ama kimseye yaranamıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: demirel71

HERKEZE SELAM
    bugün itibarı ile bende c6 lı oldum :)
    bimeksten 650 liraya aldım sabahtan beri kurcalıyorum, tam olarak çözemedim daha
    mesela navigasyonu kullanamıyorum, konumumu belirleyemiyorum, hafıza kartını ve içeriğini göremiyorum
    uzman arkadaşların yardımını bekliyorum...

güncelll...please....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

Hocam hayırlı olsun ne kadara aldın Samsung'u. Bende C6-01 i araştırıyorum almayı düşünüyorum ama kararsızım

sagol hocam çok memnunum telden tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.