Şimdi Ara

NOKİA C6-01 İNCELEMEM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
131.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demirel71

HERKEZE SELAM
    bugün itibarı ile bende c6 lı oldum :)
    bimeksten 650 liraya aldım sabahtan beri kurcalıyorum, tam olarak çözemedim daha
    mesela navigasyonu kullanamıyorum, konumumu belirleyemiyorum, hafıza kartını ve içeriğini göremiyorum
    uzman arkadaşların yardımını bekliyorum...

Hocam niçin Bimeks'ten aldınız? Oldukça pahalıya almışsınız..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arzuece -- 17 Kasım 2011; 18:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: arzuece

c7 deki nfc+fm verici ne emek????

NFC - diğer NFC özellikli cihazlar ile hızlı bağlantı kurma özelliği
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/teknolojiler/nfc burda genel bilgi verilmiş şuan angry birds oyununda bile NFC için ekstra özel bölümler üretiliyor
    kısacası bluethoot tarzı ama daha hızlı ve gelişmiş bir özellik

tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: tayyar34

Bende bu forumları zamanında çok okudum.3 ay araştırdım.telefonu kullanan birisi olarak öncelikle telefonda aradığın ne?
    internet bağlantıları iyi fakat videoları oynatmıyor. symbian an kötü tarafı bence o. şuan için symbiana yanaşma derim.
    nokia symbian yüzünden baya zarar etti yaklaşık 3000 işçisini işten cıkardı. su an 500-600-700 serilerlle piayasaya girecek.girdi bile sayılır.
    eşimde bada var samsung işletim sistemi o bile symbiandan kullanışlı.
    acıkcası beni tatmin etmedi. en beğenmedim hosuma gitmeyen tarafı aotufocus olmaması.bence cok önemli yakın çekimleri kötü.
    diğer özellikleri sıkıntı yok tatmin edici. batarya diğerlerine göre normal.

kardeşim imkanın varsa git ıphone 4 al. bana dua edeceksin. adamlar hakkını vermiş. yoksa bu telin gri rengi daha hoş. birde klas olsun dıyosan kılıf kullanma derim. vesselam.

iphone çok pahalı o kadar para bir telefona verilmez . ben 600 tl den başka para ayıramam .fotoraf çekmek benim için önemli değil . samsung u inceledim malzeme kötü sağlamlık hiss vermiyor .

ayrıca bilgilendirmeniz için tşk:))]

• quote:

Orijinalden alıntı: arzuece

quote:

Orijinalden alıntı: tayyar34

Bende bu forumları zamanında çok okudum.3 ay araştırdım.telefonu kullanan birisi olarak öncelikle telefonda aradığın ne?
    internet bağlantıları iyi fakat videoları oynatmıyor. symbian an kötü tarafı bence o. şuan için symbiana yanaşma derim.
    nokia symbian yüzünden baya zarar etti yaklaşık 3000 işçisini işten cıkardı. su an 500-600-700 serilerlle piayasaya girecek.girdi bile sayılır.
    eşimde bada var samsung işletim sistemi o bile symbiandan kullanışlı.
    acıkcası beni tatmin etmedi. en beğenmedim hosuma gitmeyen tarafı aotufocus olmaması.bence cok önemli yakın çekimleri kötü.
    diğer özellikleri sıkıntı yok tatmin edici. batarya diğerlerine göre normal.

kardeşim imkanın varsa git ıphone 4 al. bana dua edeceksin. adamlar hakkını vermiş. yoksa bu telin gri rengi daha hoş. birde klas olsun dıyosan kılıf kullanma derim. vesselam.

iphone çok pahalı o kadar para bir telefona verilmez . ben 600 tl den başka para ayıramam .fotoraf çekmek benim için önemli değil . samsung u inceledim malzeme kötü sağlamlık hiss vermiyor .

ayrıca bilgilendirmeniz için tşk:))]

fotoğraf kalitesi 8mp e göre vasat sayılır
    şahsen işletim sistemimden gayet memnunum ne iphone ve android in yapamayacağı birçok şeyi yapmamı sağlıyor sağolsun :))

@arzuece telefonu elinize alıp inceleyin derim, kullanımda da isteklerinize göre Symbian a ihtiyacınız var mı değerlendirip ona göre telefonunuzu seçin. Sonra "bu symbian çok ağır çalışıyor, keşke ...... işletim sistemli bir telefon alsaydım" demeyin

• gerçekten biraz pahalıyo geldi, ama vatana sordum tekrar kampanya olacakmı diye, belli değil dediler, internetten almakta istemedim, darty, teknoosa hepsine baktım fiyat hepsinde aynıydı, gittim aldım işte :(
    naviasyonu çalıtıramıyorum garmin yükledim oda çalışmıyo, güncellemelerin hepsini yaptım, çözemediğim si sürü sorun var hala :(

kurcalaya kurcalaya öğrencaz galiba...
  • telefonumun güzel bir teması vardı ama bir yazılım yukledim mnerilen diye şu an resimdeki temaya dönüştü ve ben hiç sevmedim eski haline çevirmek için uğrştım ama olmadı yardımıc olursanız sevinirim şimdi resimdeki temem mevcut ama ben eski halini istiyorum
  • arkadaslar bende bu telefonu almak istiyorum bugun itibariyle vatanda 555tlye düştü.ama kafama takılan bir nokta var.PRC menşeiliymiş.yani acılımı People's Republic of China yani çin malıymıs.bu konuda bilgisi olan varmı?bu sorun olurmu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

arkadaslar bende bu telefonu almak istiyorum bugun itibariyle vatanda 555tlye düştü.ama kafama takılan bir nokta var.PRC menşeiliymiş.yani acılımı People's Republic of China yani çin malıymıs.bu konuda bilgisi olan varmı?bu sorun olurmu sizce?

Hocam ben de tıpkı senin gibiydim.. Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinde menşei P.R.C yazıyor değil mi? Hatta sırf bunun için telefonu 2 ay boyunca almadım, P.R.C olmasın istiyorum diye.. Sonra bir gün Vatan Bilgisayar'a gittim baktım, telefonlar P.R.C değildi.. Hungary yazıyordu.. Yani sadece internette P.R.C yazıyor hocam, aslında hep hungary satıyorlar.. Ben de ve birçok arkadaş da vatan'dan aldık teli, hepsi hungary yazıyor merak etme..

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanefirarda

quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

arkadaslar bende bu telefonu almak istiyorum bugun itibariyle vatanda 555tlye düştü.ama kafama takılan bir nokta var.PRC menşeiliymiş.yani acılımı People's Republic of China yani çin malıymıs.bu konuda bilgisi olan varmı?bu sorun olurmu sizce?

Hocam ben de tıpkı senin gibiydim.. Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinde menşei P.R.C yazıyor değil mi? Hatta sırf bunun için telefonu 2 ay boyunca almadım, P.R.C olmasın istiyorum diye.. Sonra bir gün Vatan Bilgisayar'a gittim baktım, telefonlar P.R.C değildi.. Hungary yazıyordu.. Yani sadece internette P.R.C yazıyor hocam, aslında hep hungary satıyorlar.. Ben de ve birçok arkadaş da vatan'dan aldık teli, hepsi hungary yazıyor merak etme..

evet vatan bilgisayarda gördum.onun için vazgececektım hocam cok saol bililendirdiğin için.

• Aynen bende vatan'dan aldım aynı şekilde Hungary ;)
  • herkese selam arkadaşlar..ben dün aldım bu telefondan..ancak evimdeki wlan a bağlanamıyorum...wlan agları taratıyorum kendı ağımı buluyorum..daha sonra tıklayıp şifreyi yazıyorum ...ama girmiyor...bulunamadı diyor ?!acaba sorun nee ??? sabahtan beri uğraşıyorum kafayı yicem :D
  • Bende c6-01 aldım ama kullanımı hakkında hiç bir bilgim yok c6-01 e nasıl bilgisayardan oyun yükleyebilirim ? lütfenn yardım edinn
  • c6 00 örnek fotoğrafları (kendi çekimimdir) orjinal olup herhangi bir düzeltme yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necom59 -- 13 Ocak 2012; 14:00:12 >
  • 1

NOKİA C6-01 İNCELEMEM
  • 2

NOKİA C6-01 İNCELEMEM
  • 3

NOKİA C6-01 İNCELEMEM
  • 4

NOKİA C6-01 İNCELEMEM
  • 5

NOKİA C6-01 İNCELEMEM
  • 6

NOKİA C6-01 İNCELEMEM
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.