Şimdi Ara

NOKİA C6-01 İNCELEMEM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
132.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enigmaclass

iyi günler 2 gün önce aldım çok güzel ama bağlantı kısmında bi sorum var operatörüm turkcell. İnternete girmediğim halde veri kullanımı bildirimi geliyor ve 2 günde bu uyarılarla 7 tl gitti. web kısmına basınca direk avea wap bağlanıyor diyor ama ben ücretsiz facebook'a girmek istiyorum mesela yapamıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Ayarlar>Bağlantı>Ayarlar>Kendi ülkenizden veri kullan---------> bu seçeneği sadece WLAN yada herzaman sor yapın.
    o zaman hat üzerinden internete bağlanmaz veya bağlanırken sorar.Wriless olarak internete girebilirsin.
    Birde aşağıdaki linkteki ayarları yapabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_53220787/tm.htm

• Arkadaşlar anna yükledim ve müzik kütüphanesini yenile dediğimde oyunların da müziklerini kütüphaneye ekliyor. nassıl düzeltebilirim. yardımlar için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

iyi günler 2 gün önce aldım çok güzel ama bağlantı kısmında bi sorum var operatörüm turkcell. İnternete girmediğim halde veri kullanımı bildirimi geliyor ve 2 günde bu uyarılarla 7 tl gitti. web kısmına basınca direk avea wap bağlanıyor diyor ama ben ücretsiz facebook'a girmek istiyorum mesela yapamıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Ayarlar>Bağlantı>Ayarlar>Kendi ülkenizden veri kullan---------> bu seçeneği sadece WLAN yada herzaman sor yapın.
    o zaman hat üzerinden internete bağlanmaz veya bağlanırken sorar.Wriless olarak internete girebilirsin.
    Birde aşağıdaki linkteki ayarları yapabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_53220787/tm.htm

arkadaşım çok teşekkür ederim allah razı olsun söledikelrini yaptın denicem gün bou bakalım gidecekmi tl ler diğer linkteki ayarlarıda yaptım saoalsın emeğine sağlık

• Arkadaslar Nokia C6 -01 ile ne zmn fotograf ceksem yada Whatsapp kullanmaya baslasam internete bağlanıyor :inter.hücreesel şbk.üzerinden bağlansınmı ?nrml.veri ara.ücretleri uygulanabilir. otomatik bağlan veya bu sefer bağlan uyarısı çıkıyor otomatik Gprs baglanıyor ( e işareti sanırım gprs) ve bu da kontor yiyor acıkcası baya ugrastım kapatmak ıcın ama bulamadım nasıl kapatılacagını lütfen yardım
  • quote:

Arkadaslar Nokia C6 -01 ile ne zmn fotograf ceksem yada Whatsapp kullanmaya baslasam internete bağlanıyor :inter.hücreesel şbk.üzerinden bağlansınmı ?nrml.veri ara.ücretleri uygulanabilir. otomatik bağlan veya bu sefer bağlan uyarısı çıkıyor otomatik Gprs baglanıyor ( e işareti sanırım gprs) ve bu da kontor yiyor acıkcası baya ugrastım kapatmak ıcın ama bulamadım nasıl kapatılacagını lütfen yardım

nokia müşteri temsilcisini aradım ve gereken ayarları yaptırdır bu konuda bana ebde buraya geçte olsa yazmak istedim kameraya girip ayarlara giriyoruz v konum bilgilerini kaydet seçeneğini hayır yapıyoruz ve cihazı kapatıp açıyoruz birde menü ayarlar uygulama ayarlrından konumlamada konumlama seçeneğinde tümleşik gprs seçeneği seçili kalsın diğerleri seçilmeyecek bu isteğe bağlı bir olaya interet vericisini geç buluyor ama sonunda buluyor bölece gereksiz kontur düşmeleri engelleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufkarakoç

arkadaşar telefonu yeni aldım ama kamerada problem yaşıyorum yakından cektiğim yazıları netleştirmiyo yardımcı olabilirseniz sevinirim

auto fokus yok o yuzden yazıları veya yakın bır nesneyı net cekmez
  • Selam arkadaşlar, ben de bu telefondan almaya karar verdim.. Sanırım vatan bilgisayar'dan alacağım ben de..
    Her neyse, sizlere soracağım birkaç soru var..

* Dokunmatik ekranlı olan bu telefonu cebinizde ne şekilde taşıyorsunuz, kılıfla mı? Satın aldığımız yerden kılıf veriyorlar mı acaba? Bu telefon kılıfsız kullanılmaz sanırım ondan soruyorum..

* Nokia C6-01 den internete giren arkadaşlar, mesela facebooka girdiğimizde ne kadar kontörümüz gidiyor? 0.facebook.com olarak girebiliyor muyuz facebooka?

* Son sorum da telefonu nereden alırsak alalım içerisinden neler çıkıyor?

Sorularımı cevaplayan herkese şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..
  • Bu telefonu vodafone cepnet paketiyle ayda 29 Tl ye veriyor (cepnet dahil). Bedava gibi oluyor sanırım alsak mı? Birde TV OUT ne işe yarar bu telefonda olmaması büyük kayıp mı?
  • bayramdan sonra alacağım . nokia c6 01 i acaba hangi rengini alsam diye çelişkideyim yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arzuece -- 2 Kasım 2011; 23:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzuece

bayramdan sonra alacağım . nokia c6 01 i acaba hangi rengini alsam diye çelişkideyim yardımcı olurmusunuz.

Tabiki siyah.Hiç düşünme
  • bende bu telefondan kullanıyorum. kamerasının çekimi ilk günlerde gayet iyiydi ön kamerası da iyi gösteriyordu ama şimdi açıyorum ön kamera bulanık, kamera çekimi de hiç güzel değil ayarlarla oynamış olabilirim diye kamera ayarlarını geri yükle yaptım ama hala aynı.
  • Bu teli 2 gün boyunca test ettim eğer şarjı kafanıza takan biri iseniz kesinlikle uzak durun alo demek harici birşeyler yapıyorsanız telle 15 saati görmez telin şarjı. 3 gün 2gün gidiyor diyenlere kesinlikle inanmayın. Almamla elimden çıkarmam bir oldu hayallerim yıkıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 10 Kasım 2011; 10:06:35 >
  • bende bu telefondan almayı dusunuyordum ama şimdi fikrim değişti buna alternatif ne alabilirim acaba
  • Ben de c6-01 imi 2 gün önce aldım :))) bir arkadaştan 15 günlük telefonu aldım şuan hafif takılmalar var menüde ama format sonrası düzeleceğini düşünüyorum
    veri olarak c7 ile aynı sadece c7 de nfc+fm verici+8gb dahili hafıza farkı var bir de c7 nin ekranı daha büyük (c7 3,5" - c6-01 3,2") ama c6-01 tek elle daha kolay kullanılıyor.

klavye olayına pek alışamadım q klavye aralıklı aralıklı ufak tuşlu sanırım swype diye bir klavye programı var onu bulup yükleyeceğim bakalım belki o daha güzel olur

bu arada yakında belle işletim sistemi de bu telefon için update olarak gelecek :)) onu da sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

Ben de c6-01 imi 2 gün önce aldım :))) bir arkadaştan 15 günlük telefonu aldım şuan hafif takılmalar var menüde ama format sonrası düzeleceğini düşünüyorum
    veri olarak c7 ile aynı sadece c7 de nfc+fm verici+8gb dahili hafıza farkı var bir de c7 nin ekranı daha büyük (c7 3,5" - c6-01 3,2") ama c6-01 tek elle daha kolay kullanılıyor.

klavye olayına pek alışamadım q klavye aralıklı aralıklı ufak tuşlu sanırım swype diye bir klavye programı var onu bulup yükleyeceğim bakalım belki o daha güzel olur

bu arada yakında belle işletim sistemi de bu telefon için update olarak gelecek :)) onu da sabırsızlıkla bekliyorum :)

Sarj durumu ne senin telin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruno

Bu teli 2 gün boyunca test ettim eğer şarjı kafanıza takan biri iseniz kesinlikle uzak durun alo demek harici birşeyler yapıyorsanız telle 15 saati görmez telin şarjı. 3 gün 2gün gidiyor diyenlere kesinlikle inanmayın. Almamla elimden çıkarmam bir oldu hayallerim yıkıldı.

Benim şarz minumum 3 gün gidiyor.5 günü de gördüm.Tabi kullanımada bağlı.
    Çok kurcalasan bile 2 gün rahat gider.(tabi 24 saat internet takılıp,navigasyonu açıp,oyun oynamazssan)
    özelleikle güncellemeleri ve bazı ayarları yaparsan bu süreleri rahat görürüsün.
    Kimseye de yalan borcu yok.
  • quote:

quote:

Bu teli 2 gün boyunca test ettim eğer şarjı kafanıza takan biri iseniz kesinlikle uzak durun alo demek harici birşeyler yapıyorsanız telle 15 saati görmez telin şarjı. 3 gün 2gün gidiyor diyenlere kesinlikle inanmayın. Almamla elimden çıkarmam bir oldu hayallerim yıkıldı.

Çok kurcalasan bile 2 gün rahat gider.(tabi 24 saat internet takılıp,navigasyonu açıp,oyun oynamazssan)
    özelleikle güncellemeleri ve bazı ayarları yaparsan bu süreleri rahat görürüsün.

Estafurullah kardeşim lafımız sana değil . O zaman benim aldığım cihaz sorunluymuş sanırım . .Tel çok güzel bir tel ama ?? neyse. .

• quote:

quote:

quote:

Estafurullah kardeşim lafımız sana değil . O zaman benim aldığım cihaz sorunluymuş sanırım . .Tel çok güzel bir tel ama ?? neyse. .

Yalnız batarya 1 ay sonra falan kendine geldi.Birkaç defa belki şarz etmek gerekiyor olabilir.
    İlk aldığım günler 2 gün anca gidiyordu, sonra güncellemeler ayarlar falan derken zamanda geçti.
    Şimdi çok memnunum şarzından.

• yani şimdi bu telefon bu zamanda 620 tl ye alınırmı alınmazmı herkez android diyor başka birşey demiyor symbian telefon alınırmı bu satten sonra bi öneri bekliyorum arkadaşlar
    yoksa bu telefonda istediğim butun özellikler var flash 3g wifi radyo 8mp camera vs. vs. symbian olması düşündürüyor işte beni fazlada para vermek istemiyorum yoksa gidip iphone alacağım :)
  • Bende bu forumları zamanında çok okudum.3 ay araştırdım.telefonu kullanan birisi olarak öncelikle telefonda aradığın ne?
    internet bağlantıları iyi fakat videoları oynatmıyor. symbian an kötü tarafı bence o. şuan için symbiana yanaşma derim.
    nokia symbian yüzünden baya zarar etti yaklaşık 3000 işçisini işten cıkardı. su an 500-600-700 serilerlle piayasaya girecek.girdi bile sayılır.
    eşimde bada var samsung işletim sistemi o bile symbiandan kullanışlı.
    acıkcası beni tatmin etmedi. en beğenmedim hosuma gitmeyen tarafı aotufocus olmaması.bence cok önemli yakın çekimleri kötü.
    diğer özellikleri sıkıntı yok tatmin edici. batarya diğerlerine göre normal.

kardeşim imkanın varsa git ıphone 4 al. bana dua edeceksin. adamlar hakkını vermiş. yoksa bu telin gri rengi daha hoş. birde klas olsun dıyosan kılıf kullanma derim. vesselam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.