Şimdi Ara

NOKİA C6-01 İNCELEMEM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
131.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu bir inceleme değil. Cihaz üzerinde kullanıcının ilk izlenimleri olarak nitelendirebileceğimiz stilde bir yazı sadece. Yani buna inceleme diyemeyiz. Inceleme denebilmesi için her konuda detaylıca anlatılması gerek.
  • arkadaşlar telefonu alan bi arkadaş nerden aldığını söyleyebilir mi? Yakında almayı düşünüorm:)(turkcell)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitkrmn

arkadaşlar telefonu alan bi arkadaş nerden aldığını söyleyebilir mi? Yakında almayı düşünüorm:)(turkcell)

Nokia shop 'lardan alabilirsin 680-690 TL civarında satışı. Ben Ankara 'da AnkaMall 'dan aldım 6 taksite. Telefondan memnunum ve tavsiye ederim
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

inceleme yapıyor ama kamerasında AF yok diyemiyor .Nasıl bir incelemeyse artık bu.
    Kutu içeriği vs. de yok.

beğenmiyosan bakma arkadaşım yada sen yap bu kadar benim incelemem azda olsa milletin kafasındaki sorulara cevapvermeye çalıştım sen daha profesyonelini yaparsın öptüm seni
  • - Gece fotoğraf çekimi nasıl?
    - Gece ve gündüz video çekimi nasıl?
    Kaç gb a kadar hafıza kartı destekliyor?
    3 g görüntüsü nasıl?
  • arkadaşlar teli bu gün 650 tl peşn aldm 640 satanlara gelişi var tel fytnana gre çok ii c7 n8 dngnde bi cihaz en önmli özllkleri 10.2 bağlntı hzı 720 hd video çkmi grntlme flash 4.0 8 mp cam 3.0 bulutt carl zeus yok tv çkışı yok 320 mb hafza dnma yapmyo işlmcsi hızlı vee symbn 3 nokiada sn nsl bi chazz çelik kasa şık bol özllkli mütüş bi chazz tavsye edrm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: steafler26

arkadaşlar teli bu gün 650 tl peşn aldm 640 satanlara gelişi var tel fytnana gre çok ii c7 n8 dngnde bi cihaz en önmli özllkleri 10.2 bağlntı hzı 720 hd video çkmi grntlme flash 4.0 8 mp cam 3.0 bulutt carl zeus yok tv çkışı yok 320 mb hafza dnma yapmyo işlmcsi hızlı vee symbn 3 nokiada sn nsl bi chazz çelik kasa şık bol özllkli mütüş bi chazz tavsye edrm..

arkadaşım nerden aldın onu istanbuldan mı_?
  • quote:

Nokia shop 'lardan alabilirsin 680-690 TL civarında satışı. Ben Ankara 'da AnkaMall 'dan aldım 6 taksite. Telefondan memnunum ve tavsiye ederim

bende ankarada yaşıyorum ve bu telefonu almayı düşünüyorum..arkadaşın msjını okuduktan hemen sonra ankamall'daki nokia shop'u aradım.telefonun fiyatını sordum peşin fiyatı 770 TL ve peşin fiyatına taksitlendirme yapıldığını söylediler..eğer dükkan sahibinin bir yakını fln değilsek lütfen bilgi vereceksek doğru düzgün bilgi verelim..bunun yanında ankarada timler ve diğer telefon satan yerlerde hep birbirine yakın fiyatlara satılıyor bu telefon 730-770 TL arası..

• quote:

Orijinalden alıntı: damnable

quote:

bende ankarada yaşıyorum ve bu telefonu almayı düşünüyorum..arkadaşın msjını okuduktan hemen sonra ankamall'daki nokia shop'u aradım.telefonun fiyatını sordum peşin fiyatı 770 TL ve peşin fiyatına taksitlendirme yapıldığını söylediler..eğer dükkan sahibinin bir yakını fln değilsek lütfen bilgi vereceksek doğru düzgün bilgi verelim..bunun yanında ankarada timler ve diğer telefon satan yerlerde hep birbirine yakın fiyatlara satılıyor bu telefon 730-770 TL arası..

Dikkat ederseniz, mesajın tarihi 26 Aralık, yani 2 ayı geçmiş. Döviz fiyatlarının çıkışına göre telefona zam gelmesi gayet normal. Ben de 3 Ocak tarihinde aynı yerden 690 TL'ye almıştım ve kredi kartınıza göre 12 aya kadar taksit imkanı vardı.

• bence fiyatına göre iyi bir telefon. ama kutudan daha büyük bir hafıza kartı çıksa daha iyi olurdu. 650 civarına alınabilirse gayet iyi bence.
  • arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu telefonu kullanıyorum internet kullanımı biraz yavaş yavaş derken mesela bir adres yazıyosunuz ortalama 3-4 sn sonra işlem başlıyor ondan sonrası hızlı. gerçekten harika bir telefon hiç pişman olmadım c7 den 2 farkı var biri ekranı küçük ki bu bence dezavantaj değil daha kibar olmasını sağlıyor diğer farkıda c7 de kendinden hafıza 8gb c6-01 396mb c7 200 lira fazla vermektense hafıza kartına 30 lira verererek daha kibar bi telefon satınalmış olursunuz arasında başka bi fark yok. ayrıca telefonda facebook,tweter,youtube entegre programlar var videoları sıkıntısız sorunsuz izleyebilirsiniz.

teknosada filan fiyatı çok pahalı nokia shoplardan almanızı tavsiye ederim orada 700 lira nokia kom aş garantili(yani nokianın anlaşmalı olduğu servislerin hepsinde garanti geçerli benim bildikleri kvk ve genpa 2 tane daha var).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksenyedi.87 -- 23 Mayıs 2011; 22:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatiboglu

quote:

Orijinalden alıntı: damnable

quote:

Dikkat ederseniz, mesajın tarihi 26 Aralık, yani 2 ayı geçmiş. Döviz fiyatlarının çıkışına göre telefona zam gelmesi gayet normal. Ben de 3 Ocak tarihinde aynı yerden 690 TL'ye almıştım ve kredi kartınıza göre 12 aya kadar taksit imkanı vardı.

ben sürekli ankamall e gider gelirim bi aralar nokia shop da 690 lira idi ben gri renk olmadığı için başka yerden aldım pazarlıkla aynı fiyata. daha sonra nokia shoplarda 800 civarına çıktı ki teknosa ve bir çok yerde halen o civarlarda ama şuan ankamall nokia shop da 699 lira shoplar arasındada fiyat değişiyor cepa nokia shop da daha pahalı.

• ben bu telefonu 650tl civarı bulabileceğîm bir mağaza var mı
  • vatan bilgisayarda tam 600 tl her zaman vatan pc uygun
  • teknosada da 599 lira:) nokia eğer face den sayfasına girerseniz fiyatı 599liraya çektiğini duyurdu arkadaşlar kaçmaz bu fırsat:) tabi 500 küsür milyon dolar zarar edince fiyatlarıda çekti nokia sanırım :D
  • Arkadaşlar telefon güzel gibi hanıma alıcam 520 tl ye satan var nette kvk garantili...
  • Telefonu almayı düşünüyorum ama telefonun boyutu çok mu küçük
  • Ben de bu telefondan almayı düşünüyorum. Hatta %99,99 alacam. Bu akşam Teknosa'ya gidip inceleyeceğim. Aradığım 4 özellik var bunda.

1. Görüntülü görüşme
    2. GPS (Uydu Navigasyon)
    3. HD film çekimi
    4. 32 GB'a kadar genişleyebilen hafıza
  • C6-01 ile internetten video izlenmesi nasıl?youtube ve facebooktan rahatça video izlenebiliyormu?

mesela internetten uçak bileti veya otobüs bileti alınabiliyormu rezervasyon yapılabiliyormu?yemeksepeti.com dan sipariş verilebiliyormu?

navigasyon ara sokaklardada işe yarıyormu?güncelmi yeni yapılan yollar varmı güncellemesi yapılıyormu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.