Şimdi Ara

nokia e 51 mi, toshiba g500 mü yoksa benq e 72 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar bi tel almak istiorm sizce nokia e 51 mi toshiba g500 mü yoksa benq e 72 mi?

forumda benq e 72 ile ilgili bi başlık var onu okudum ama sanırım avea kullanıcılarının e 72 de sorunları var

ayrıca almak istediğim telde wifi olmalı ayrıca işletim sistemi windows mobile olursa fena olmaz çünki sanırım duyduğuma göre windowsmobile li tellerde msn'e girmek daha ucuzmuş daha önce symbian tellerde kullandığımız agile messenger kadar az kontür fln gidiomuş galiba acaba bu doğru mu?

aynı zmnda olurda e 51 alırsak ona böyle az kontur giden MSN programı yüklenebilir mi?

birde sanırım e 51 'de görüntülü konuşma yok yani sanırım 3G teknolojisi var galiba ama Iphone'daki gibi önde kamera yok muş...

Eger beni bilgilendiriseniz cok ama cok mutlu olurum...
    Şimdiden teşekkürler..

• hepsini bi kenara bırak nokia n79 al derim
  • Msn'de az kontör olayı hikaye, o açıdan bakma olaya.

Yukarıdaki telefonlardan kağıt üzerinde özellikleri en üst seviyede olan tartışmasız Toshiba G500. Ancak E51 de en sorunsuz olanlarından. Ben tercih yapacak olsam G500 ile E51 arasında yapardım.
  • e51 ak bence ihone gibi değil iphone da hiç görüntülü konuşma yok e51 in arkakamerasından oluyor
  • saolun arkadaslar ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.