Yaklaşık 1 ay önce bir Nokia E6-00 aldım. Ara sıra kullanırken kendi kendini yeniden başlatıyordu ama pek önemsemiyordum açıkçası. Dün sabah ekran kilidini açtığımda disk yazma hatası türünde bir hata mesajı verdi ve kapatıp açtığımda en baştaki beyaz ekranda takıldı. Ne ekranda o mavi Nokia yazısı çıkıyor, ne de başka bir şey; sadece beyaz ekran ve öylece kalıyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Herhangi bir tuş kombinasyonuyla falan işletim sistemini recover edebilir miyiz, yoksa illa ki servise mi gitmesi gerek? En azından içindeki fotoğrafları, videoları falan bilgisayara atma imkanım var mı? USB ile bağladığımda telefonu görmüyor.
Şimdiden teşekkürler
Sorunu çözdüm. Shift+space+backspace kombinasyonunu basılı tutarak açma tuşuna basınca telefon hard resetleniyor. Bütün bilgileriniz gidiyor ama servise gitmenize gerek kalmıyor en azından.
bende de e6 00 var ama bahsettiginiz tuşlar hangileri olyor acıklarmısınız acill yardım bekliyorum
bende de e6 00 var ama bahsettiginiz tuşlar hangileri olyor acıklarmısınız acill yardım bekliyorum telefon kapalı iken mi yapıyosunuz bu olayıı hangi tuş shıft tusu ki
quote:
Orijinalden alıntı: guven05366
bende de e6 00 var ama bahsettiginiz tuşlar hangileri olyor acıklarmısınız acill yardım bekliyorum telefon kapalı iken mi yapıyosunuz bu olayıı hangi tuş shıft tusu ki
böyle olacak "Shift Space BackSpace AçKapa tuşlarına bas, ama ilk titremede bırak"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme