Şimdi Ara

Nokia E6 Mı Xperia Ray Mi ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, birkaç gün içinde telefon almayı düşünüyorum.Son olarak iki telefon arasında kaldım.Hangisini tavsiye edersiniz, özellikle bu cihazları kullananan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32Tr -- 21 Aralık 2011; 21:00:40 >

• böyle bir karşılaştırmayı yapmak Xperia Ray'e hakarettir.
  • Android telefon daha önce hiç kullanmadım.Hali hazırda E65 kullanıcısıyım. Androidlerin ram düşmanı olduğu söyleniyor, ayrıca symbian daki gibi arka plana atamıyormuşuz sanırım çalışan programları, ayrıca şarj da benim için önemli.Donanım olarak Ray tartışılmaz ancak, android den bu sebepler yüzünden soğudum :( Tabi bunlar bildiğim değil, duyguğum şeyler olduğundan size danışmak istedim :)
  • bende bu iki cihaz arasında kaldım. ray hafif ve cepte taşınabilirliği iyi ama full dokunmatik olan telefonlarda pratik değilim. bu nedenle klavyeli olanları araştırınca en iyisi E6 galiba. ancak biraz ağır (133 gr) ve bazen internete girip bişey bakmak icap ederse ekran küçüklüğü aceba sorun oluşturur mu? web gezinti hızı yeterlimi? bu sorularımı sizin araştırmalarınıza göre cevaplarsanız sevinirim. tşk.
  • Ray al ama ekranı küçük.
  • 3 hafta önce son kararımı verip E6 aldım, şu kadarını söyleyeyim hiç pişman değilim :) Dokunmatik ekranı mükemmel, benim gibi çok mesajlaşan biriyseniz, bu telefonu çok seversiniz. Herkes Ray der belki ama aldığım için değil, gerçekten memnun olduğum için E6 tavsiye ediyorum. 3G Açık, günde 150 mesaj yazıyorum ortalama, yarım saat falan telefon görüşmesi, 2 saat civarı Wlan kullanıyorum. Tüm bu şartlar alttında 4 Gün rahat rahat gidiyor şarjı. Android bir telefonun kesinlikle yaklaşamayacağı bir süre bu :)
  • Neo V
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 mü Huawei P60 Pro mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ray yerine Neo V , Neo biraz daha artırırsanız Arc var.Ekran olarak daha büyük ve özellikleri aynı.(Neo Vnin kamerası düşük.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.