Şimdi Ara

Nokia E65 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben gerçekten çok beğendim.
    Şarjı falan iyi.Baya kullanışlı sizin yorumlarınız bekliyorum..

• .

Nokia E65 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
  • wi-fi li, kapağında soyulma problemi bulunan, kamerası vasat genel olarak iş amaçlı çok fazla beklentisi olmayan kullanıcılar için güzel telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

wi-fi li, kapağında soyulma problemi bulunan, kamerası vasat genel olarak iş amaçlı çok fazla beklentisi olmayan kullanıcılar için güzel telefon.

çok guzel ve yerinde dogru bi açıklama olmuş eline saglık dostum
  • Teşekkürler daha fazla yorumlar bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyresian

Birkaç yorum istiyorum sizden..
    Ben gerçekten çok beğendim.
    Şarjı falan iyi.Baya kullanışlı sizin yorumlarınız bekliyorum..

dost cihazın radyosu yok.soyulma problemi var.soyulduktan sonraki berbat görüntüsünü sorun yapabilirsin.onun yerine sana E51 tavsiye ediyorum.
  • soyulma problemi giderilmiş, kamerayı yok say, wi-fi iyi... kulağına gelen karşı taraf sesi boğuk, kulaklık kullanırsan güzel.. çekişi vasat, batarya 1 gün (benim kadar kullanıyorsan - ben P1i yi 3 gün kullanıyorum), estetik, menüsü güzel ve kullanışlı, arada tuş takımında ışıkları yanmayabilir, bunları görmem dersen keyifle kullanırsın... pek genç işi sayılmaz, biraz daha business..

bu tlf na gps programı arıyorum... onu da buldum mu işlem tamam.. zevkle kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E65 güzel bir telefon ben alalı 3 gün oldu cok memnunum
    eksi yönleri ise radyo ve kameranın ekran boyutunda olamaması
    artı yönleri ise eger bir bu business kullanıcı isen harika diye bilirim ama yok ben kameraya önem beriyorum diyorsa alma ve şu saatten sonra wireless telefon almamak mantıksız şimdi işine yaramaya bilir ama ilerde bu özelliği arayacaksın emin ol... radyo ve kamera haricinde kötü birşey yok benim için mükemmel bir tel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynk -- 10 Şubat 2008; 10:50:23 >
  • E65 wireless ı çok kopuyo ve performanslı çalışmıyor. Bence ergonomikte değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.