Bildirim
nokia e72 mi htc wildfire mı önerileriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kesinlikle wildfire.E72 kadar dandik bir telefon o fiyata yoktur.Wildfire ile aynı kategoriye bile giremez. -
Hocam E72 mi kaldı yaa...:)
Kesinlikle HTC desire al... -
ikisi ayrı kulvarlarda, karşılaştırmak zor ve hatalı olur...
İkisini karşılaştırmak istersen :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3337&idPhone2=2831
Wildfire'in çözünürlüğü düşüktür, bazı oyunlarda/uygulamalarda sıkıntı yaşaandığını duymuştum.
Wildfire pil performansı açısından seni yarı yolda bırakır, ama E72 seni asla üzmez.
Wildfire'de 2. kamera yok, E72'de var.
E72 ekranı küçük, Wilfire ekranı büyük.
E72 symbian, Wilfire ise android işletim sistemi kullanır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 8 Mayıs 2011; 0:31:01 >
-
e72'den Wildfire'a geçmiş biri olarak söylüyorum ki. Hiç düşünme git Wildfire'ı al. Dağlar kadar fark var arasında. Hatta paran varsa git desire falan al. İki telefonumu da sıfır almıştım. Wildfire'ı e72'den ucuza aldım. Androidli bir telefonla yapabildiklerinin yanında e72 sadece hiç.
Mesela: Wildfire'ın e72'ye göre daha büyük ve dokunmatik olan ekranında, nokiaya göre kat kat hızlı bir şekilde web sayfalarında gezinebilirsin. Nokia'da olmayan facebook uygulamasıyla telefonundan sohbet bile edebilirsin. Youtube videolarını takılmadan daha büyük bir ekranda izleyebilirsin(nokiada imkansız gibi..). Angry Birds Doodle Jump gibi oyunları zevkle oynayabilirsin. Wildfire'da rehberini facebook ile senkronize edip arayan arkadaşlarını profil resimleriyle görebilir veya doğum günlerini, mail adreslerini kaydedebilirsin. Yine wildfire'da çektiğin fotoğraflara konum etiketlemesi yapabilirsin. Android markette e72'de hayal bile edemeyeceğin uygulamaları bulabilirsin.(Ovi'den kat kat iyidir) Hatta applanet gibi uygulamarla marketteki ücretli uygulamaları ücretsiz edinebilirsin...
e72'nin tek güzel özelliği maillerinin hesabına düştüğü anda telefonuna gelmesi ki bunu wildfire da fazlasıyla yapabilir ;).
Hadi şimdi doğru wildfire almaya!
Bir de soyle bir durum vardı. E72 nokianin üvey evladidir, diğer telefonlara her halt cikar ona çıkmaz. Şöyle ki bircok hatasına rağmen güncelleme cikmiyor, menüde titreşim açıkken telefonun kendi kendine titresimini kapatmasi gibi (az kişiden firca yemedim bu yüzden).. v31 den v54e geçiş tam 1yıl sürdü ve ara versiyonlar turkiyede yayınlanmadı bile.. internetten korsan yapanlar da hep pisman oldular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afas -- 8 Mayıs 2011; 8:40:37 >
-
kesinlikle wildfire...android kullandiktan sonra baska bi isletim sistemi kullanamassin zaten..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X