Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün salı ve hala izmirde garantili ve türkçe q klavye satan yer yok
  • gelir inşallah yakında
  • Evet telefonun çektiği fotoğraf ve videoları ben de artık merak etmeye başladım.. İnceleme sitelerinden fikir edindik ancak bizim kullanıcılarımızın kendi çekimlerini görmek çok daha yakın fikir sahibi olmak demektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Evet telefonun çektiği fotoğraf ve videoları ben de artık merak etmeye başladım.. İnceleme sitelerinden fikir edindik ancak bizim kullanıcılarımızın kendi çekimlerini görmek çok daha yakın fikir sahibi olmak demektir..

bakın bana N95 başlıımı donattım

• E90 ile ilgili tüm gelişmeleri sayenizde izleme şansım oldu.Tüm katkıda bulunanlara
    çok teşekkür ediyorum.Ben de dayanamayıp kötü bir N95 macerasından sonra
    (Buradaki birçok arkadaş gibi kendime verdiğim binlerce söze rağmen) E90 cılara katıldım.
    Bütün Ankarayı altüst ettikten sonra bir tane bulabildim.İlk izlenimim müthiş bir cihaz olduğu yönünde.
    Birtek arka kapağın ince olmasından dolayı biraz oynama problemi var gibi geldi ama iyice elim alıştıktan
    sonra yorum yapmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Evet telefonun çektiği fotoğraf ve videoları ben de artık merak etmeye başladım.. İnceleme sitelerinden fikir edindik ancak bizim kullanıcılarımızın kendi çekimlerini görmek çok daha yakın fikir sahibi olmak demektir..

seni ornek alırlarsa yandık e90 incelemesi kaç say olur kim bilir. ama helal olsun almış kullanmış kadar oldum.

• Selam Lakota,

Ben de bugün Ankara'yı alt üst ettim bir iki tane buldum ama fiyatları tuzlu geldi. Üstelik spottular. o yüzden yanaşmadım. Sen kaça mal ettin? Bu arada bayağı da şaşırdım herkez 3-5 tane getirdik hemen satıldı dediler şaşırdım vallahi ne kadar bekleyeni varmış bu telefonun. Bu arada bugünkü aramalar sırasında bir nokia n800 inceleme fırsatı buldum. o büyük ekranda bile pikseller neredeyse görülmüyordu. Bir de e90'da düşündükçe cihaza olan isteğim bir kat daha arttı.

Bu arada güle güle kullan.
  • Vipracing tebrikler hocam çok kaliteli bir inceleme olmuş...Ellerine sağlık

Dostlar konu ile alakasız ancak merak ettim eskiden TEKNODE vardı noldu ona ya ???
  • shady_tr: Çok teşekkürler

Ekledim fotoları gün geçtikçe arttırım sayısını

Video yuda upload ettim linki ile isteyen indirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 22 Ağustos 2007; 1:54:38 >
  • döndüm 4 günün sonunda :)

bu arada E90 Ankarada gören arkadaş nerelerde gördün teknosa felan mı? fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tentenn

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Ebyadeki E90 kılıfları : Kılıflar için tık

sn. vipracing,
    ebuy'daki verdiğiniz linke baktığımda aşağıdakiler ilgimi çekti, ben özellikle 2. ve 1. yi beğendim... siz ne düşünüyorsunuz?

Bu fazla zevk renk meselesi ben hiç birini tam beğenemedim zira daha klasik anlamda kılıfları beğeniyorum

mageji : Hoşgeldin

• quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Selam Lakota,

Ben de bugün Ankara'yı alt üst ettim bir iki tane buldum ama fiyatları tuzlu geldi. Üstelik spottular. o yüzden yanaşmadım. Sen kaça mal ettin? Bu arada bayağı da şaşırdım herkez 3-5 tane getirdik hemen satıldı dediler şaşırdım vallahi ne kadar bekleyeni varmış bu telefonun. Bu arada bugünkü aramalar sırasında bir nokia n800 inceleme fırsatı buldum. o büyük ekranda bile pikseller neredeyse görülmüyordu. Bir de e90'da düşündükçe cihaza olan isteğim bir kat daha arttı.

n800 geldi mi Türkiye'ye?Hatırlayabiliyorsan fiyatı nerelerde?
  • Merhaba;
    Bildigim kadari ile Nokia resmi olarak n800 u getirmiyor Turkiyeye.GSM telefonu ozelligi olmadigi icn aslinda rahatca yutr disindan getirtebilinir.Cihaz harika biraz kurcalama firsatim olmustu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

seni ornek alırlarsa yandık e90 incelemesi kaç say olur kim bilir. ama helal olsun almış kullanmış kadar oldum.

eyw Oktay

• iyiki spot mpot demeden almışım :) çatlardım garantilileri bekleseydim

quote:

Orjinalden alıntı: brovito

bugün salı ve hala izmirde garantili ve türkçe q klavye satan yer yok
  • Pardon yannış anlamayın ama bu teli foto çekmek için alacaksınız bence hiç zahmet etmeyin iyi foto çekse bile foto çekme tuşu çok rahat değil vipranın sölediği gibi o nedenle bence çok foto çekicek bir alet olarak düşünmeyin (bunu size diyen bende c.tesi aldığım gün kamera çalışıyormu diye bir resim çektim o kadar daha ogünden beri resim çekmedim) ama n70 ve 6630 dan iyi çeker e bir cep tel içinde yeter bence.

quote:

• yahu siz bunla nasıl foto çekionus??? 2 elle galiba
  • Ayhan bey bir arkadaşım ve fiyatı ucuzsa bende n800 almayı düşünüyoruz bulduğunuz yerde fiyatı neydi ve telefonu nedir bildirirmisiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Selam Lakota,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 22 Ağustos 2007; 12:40:43 >
  • Ayaklarımızdanda destek alıyoruz
    quote:

yahu siz bunla nasıl foto çekionus??? 2 elle galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Ayaklarımızdanda destek alıyoruz
    quote:

yahu siz bunla nasıl foto çekionus??? 2 elle galiba

mantıklı

cidden boyut büük olduundan zor oluyodur baya...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.