Bizmki 850ydi Dimi Reis Vipracing'in Bataryası Çok Hoş Bizim Tele Uymaz Dimi
quote:
Orjinalden alıntı: »gαяgi»·
Bizmki 850ydi Dimi Reis Vipracing'in Bataryası Çok Hoş Bizim Tele Uymaz Dimi
sende öldürdün bea 950mAh bizinki bizimki buna uymas ama N95 Me nin ki uyar muhtemelen 1200mAh ne gider varya
nik güsel olmuş bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
Guzel yorum lar ozellik ile mp3 meselesine katiliyorum klavye eski 9500 ler gibi degil ama ibiraz zaman tani kendine kesinlik ile alisirisin su an piyasadi cihazlar icinde en iyi klavye yinede (eski 9500 bence halen biraz daha iyi yinede kisisel tercih zira 9500 sahibi olup E90 ni daha iyi bulanlarda var) Aveanin mms si ile alakali olabilir Turkcell inkinde sorun yok su an bende .Aveaya yada o hatti kullanan ve iyi ayarlarini bilen birisine sormak lazim ben hic bilmiyorum ne yazikki. Wifi taramasi kapali olsun cok pil yiyior.3 gun rahat gider normal E90 kullanimi sartlarinda ama emin ol normal tel gibi kullanirsan (gunde 4 saat telefon ile konusan birini kast etmiyorum tabiki) 1 haftaya kadar bile uzayabilir en kotu 5 gunu bulur(normal tel gibi kullnilirsa) benimki ortalama 3 gun gibi gidiyor E90 gibi kullandigimda E61/i lere cok benzer pil performansi var. Dedigim gibi wifi tarama kapali olsun acaip yiyior pilden (Ayarlar--baglanti--kablosuz lan--Wlan varligini goster = Asla secili olsun) bu ayarlari aslaya getirirsen ikide birde wlan aramaz on ekrandan el ile istedgin zaman aratabilirsin.
e61 de varmı bu ayar. "Ayarlar--baglanti--kablosuz lan--Wlan varligini goster = Asla secili olsun" ben bulamadım da.
N95tede var ama 61de de olması lazım
düştü bir çentik daha kaldı 3 http://europe.nokia.com/A4346044 linkinde e90 ile ilgili video ve 3d tanıtım var merak edenler baksın.
vipra 1. sayfaya e90 kullanıcıları satırı açalımmı ? aşağıdaki gibi
nick oguzhant tel spot nokia e90 siyah şehir ist gibi...
yan yana yazın bece / ile ayırın yer kaplar baya
Selam Oguzhant,
N800 için telefon numaralarını vereyim
0312 231 88 65 0533 286 22 86 0537 413 13 33
ilgililer Cem ya da Okan
Sonucu bildirirsin artık.
Bu gün bir adet Nokia CR-39 universal araç tutucusu aldım gayet güzel bir şekilde E90ı sabitliyor.Biraz pahalı 30 euro civarına aldım.
Bir adette E90 için deri bel kılıfı aldım o da 10 ytl.
vipracing: üstat illa ki fotoğrafçı olduğunu göstermen gerekiyor diğ mi?! yani telefonla bile çektiğin fotoğrafların kadrajı bile çok hoş. bu arada hayırlı olsun telefonun. güle güle kullan
Erdemalp: Çok sağol ama bir türlü içime sinmedi sanki daha iyi şeyler çekmeliymişim gibime geliyor Not: O foto düğmesi o kadar kötüki ister istemez konsantrasyonum bozuluyor kadrajı yamultuyorum .
ee abi normal çektiklerinin yanında bunlar 10 katı bile kesmez seni zaten. bu arada hiç yeni fotoğraflarını göremiyoruz. yok mu yeni birşeyler
Çok varda sıcak tan dolayı bende bir uyuşukluk var
aaa olmaz ama. uzun süredir fotokritike giremiyordum. bugün büyük umutlarla girdim. o da ne. hala aynı. burada konuşulacak konu değil ama fotoğrafların renkleri büyüleyici özellikle ortaköy de en arkadaki köprünün netliği bile inanılmaz.
Beğenmene sevindim güzel sözler içind ekstra +++
Evet salı günü akşam 4 ü gece doldurduğum pil bugun (perşembe) yine 4 civarı bitti telefonla yaptığım şeyler.Yaklaşık olarak.
30dk ya yakın mp3 dinlenmesi, 15 dk civarı radyo dinlenmesi 15dk ya yakın wifi 20dk ya yakın tel görüşmesi 5 civarı sms
aklıma gelen bunlar. bence söylenenlere bakılırsa pilim çabuk bitti. yada bu daha 2.dolumun zamanla yerini bulacaktır.
bu arada ön kapaki silme tuşu ve cevaplama tuşları çok iç içe çoğu zaman doğru dürüst basamıyorum azcık stressli olursam parmağım titrerse ya no yapıp msgdan çıkıyor yada silme tuşuna basıyorum msgların en üsttüne sıçrıyor. Bu arada mp3 dinlemek için güzel bir mp3 player şart bundaki gerçekten tüm mp3 dinleme keyfimi kaçırdır.Bas yok bol bol tiz...
Bu arada fotoraf çekimlerine bakmak için vipranın çekimlerini dikkate almamanızdan yanayım. Çünkü asla onun gibi çekemeyebilirsiniz. O bir profesionel :) (ışık ayarları çekim açısı vb herşeyi bizden daha teknik daha güzel gözükecek şekilde ayarlayacaktır)
Pile biraz zaman tanıyın 9-10 şarjdan sonra kesinlik ile daha iyi performans vericektir.MP3 playeri vasat.Bass az malesef dediğiniz gibi.Ben 3.5 mm çevirici ile deniyeceğim şu yeni kulaklıkları alır almaz yazarım kayda değer bir fark olup olmadığını.
bende creative mp3 player kulaklığı var orginal kulaklığından tek farkı sesi yükseldi tizlerindeki çıkı çıkılar arttı o kadar bas vasat şimdi ekolayzerli bir mp3 player arıyorum. pili ümitle beklicem moral için sağol :)
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
Pile biraz zaman tanıyın 9-10 şarjdan sonra kesinlik ile daha iyi performans vericektir**** playeri vasat.Bass az malesef dediğiniz gibi.Ben 3.5 mm çevirici ile deniyeceğim şu yeni kulaklıkları alır almaz yazarım kayda değer bir fark olup olmadığını.
Estaha Bendede var Creative ve ipod ama 2.5-3.5 çeviriciyi kaybetmişim yeni bir tane ısmarladım gittigidiyordan .Çatladım 3.5 kulaklıklar ile test edemedim diye. Şu program var ama ben beğenmemiştim daha evvel denediğimde (E90 ile denemedim ama programdan ümidim yok diye at gözlüğümü taktım ) LCG Jukebox
Arkadaşlar,
Eğer biraz bass müzik seviyorsanız muhakkak sennheiser px100 alın o fiyata daha iyi bass çalabilen bir kulaklık bulamazsınız. E90 basslarda zayıf diyorsanız arayı bu kulaklık kapatacaktır. Benim evde 18 inç subwoofer var filmleri bu kulakluk ile seyrettiğimde çok daha yüksek bass veriyor.