Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 21 Aralık 2007; 16:03:05 >
  • arkadaşlar cidden 1500 - 2000 SMS trafiğim var...

Sadece yengenizle günde 750 nin üzerine mesaj atiyorum CEP Aile kullanıyorum aynı zamanda

Turkcell üzerinden SMS paketlerine aboneyim...

Vipracing çok teşekkürler bilgilerin için ama oguzhant çok olumsuz konuşmuşsun arkadaş ya...
  • Evet haklısınız olumsuz konuştum.Ben, benim malım diye bir ürünün iyi yönlerini öne çıkarmayı hiç sevmem.Ben, yine benim hoşnutsuz kaldığım tüm noktaları tüm çıplaklığı ile anlatmaktan çekinmem.Ve yukarıda yazdıklarım tamamıyla kişisel ihtiyaçlarım ve fikirlerim sonucu size aktarılmış tücrübelerden ibarettir.Kesinlikle profesionellik içermemektedir.
    Benim hoşuma gitmeyen bazı yerler başkasının pek umrunda olmayabilir.
    Özetle:benim e90dan iletebileceklerim sizler için bu kadar.Bu konu yani benim memnuniyetsizliklerim ile ilgili isterseniz burada yazışmayalım buradan bilgi almak isteyen arkadaşların panosunu kirletmeyelim.
    Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: MyErdinc

arkadaşlar cidden 1500 - 2000 SMS trafiğim var...

Sadece yengenizle günde 750 nin üzerine mesaj atiyorum CEP Aile kullanıyorum aynı zamanda

Turkcell üzerinden SMS paketlerine aboneyim...

Vipracing çok teşekkürler bilgilerin için ama oguzhant çok olumsuz konuşmuşsun arkadaş ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: MyErdinc

arkadaşlar cidden 1500 - 2000 SMS trafiğim var...

ööhh!!!
  • Fena değil fakat ben bi türlü bu nokianın kameralarına ısınamadım bi soğukluk netlik problemi kalitesizlik var anlamadım gitti valla.Nasıl bi kamera üretiyor bu nokia uzun süredir anlam veremiyorum
  • Bende yazımda 'Kendimce' olduğunu bazı şeylerin belirtmiştim,tabiki misal : Bana çok da 'özel' gelmeyen lkavye başkasına çok iyi ya'da çok kötü vb gelebilir.Herkesin kişisel görüşü farklı hiç birimiz otorite değiliz(otoroitede olsak fark etmez bildiğiniz gibi sonuçta pek çok şey zevk/renk yani tercih meselesi) bu tipte topiclerin yararıda bilgilerin görece derli,toplu tek başlık altında birleşmesi.oguzhant ta sağolsun zaman ayarıp kendi görüşlerini bildirmiş.Bu beğenip beğenmeme de herkese göre değişine bir kavram onun için yazdım : Mümkün mertebe almadan önce denemek en iyisidir (Gerçi E90 denemek değil bulmak bile sorun o ayrı genelleme yapıyorum) Şu ana kadar yazılan olumlu ,olumsuz her görüşün temelindeki 'nedenleri' anlıyorum ve saygı ile karşılıyorum çünki mantıklı yazılar.

Kendime gelince : Ben ne ile karşılaşacağımı biliyordum o yüzden çok ufak bir,iki nokta dışında çok memnunum cihazdan Bu güne kadar kullandığım en stabil samrtphone onun üstünde aplikasyon açıkken bile bir kere dahi 'kekelemedi',çakılmadı,hızlı cevap verdi,gayet iyi pil ömrü var ve iç ekran ile çalışmak harika.Ufak bir tatile çıkınca kesinlik ile günlük işlereim için minik bir laptop taşımama bile gerek kalmadı.(En miniği bile freebag imin içine giricek kadar minik ve E90 kadar 'bağlantı' açısından zengin&fonksiyonel değil)

Bir başka kişisel notumda : Nokia nın bazı şeyleri özellik ile N serisi gibi yapmadığı yönünde.Gerçi bu sırf Nokia için değil tüm markalar için geçerli hepsi aynı stratejiyi takip ediyorlar hak veriyorum da.N yani multmedia özellikleri ön planda olan bir telefon ile aynı performansı ya'da daha iyisini müzik alanında E serisinde de göstermeleri bu stratejiye tamamen ters bir durum.Aradaki çizgilerin 'bulanıklaşmasını' asla istemezler.O yüzden Nokia yıda anlıyabiliyorum.(Hak veriyorum demek istemiyorum temelde düşünceyi anlıyabiliyorum) Yoksa hiç bir üretim maliyeti olmadan mp3 performansını çok daha iyi duruma getirebilirlerdi.Bir başka notta: E90 nın TV çıkışı hakkında : İlk protiplerde tv out özelliği vardı seri üretimde yine aynı strateji yüzünden kaldırmaya karar verdiler.

• bende telefoncuda inceledim biras ağır geldi bana bide büük yani ondandır muhtemelen ekran falan geniş herşey güsel ama özelliklerin birazı kısıtlı...
  • Sevgili Vipracing,
    Dün Kanyon turkcell shop ta telefonu inceledim.
    Henüz satışa geçmemişler fakat standda çalışan bir telefon var.
    Telefon çok hoşuma gitti.
    Daha önce 9210 kullandığım için bana çok fonksiyonel de geldi fakat tek aklıma takılan telefonun kapaklarını birleştiren menteşe sistemi.
    9210 kullanırken iki kapak menteşe ile direkt birbirlerine bağlıydı ve menteşe sertti.
    Yani telefonun kapağını istediğim derecede sabit tutabiliyordum.
    Dün e90'ı incelerken gördüm ki (daha önce resimlerde de dikkat etmiştim) menteşe sistemi 9210'dan tamamen farklı.
    Yeni menteşelerde sabitlemek için iki konum var.
    O iki konum dışında da menteşeler kapağı istediğin seviyede açık tutabilecek sertliğe sahip fakat benim öğrenmek istediğim sen 2 haftaya yakın süredir telefonu kullanıyorsun, bu süre içerisinde de kapağını bol bol açıp kapadığını düşünüyorum.
    Menteşelerin sertliğinde bir değişiklik, yumuşama oldu mu?
    Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.
    Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Bende yazımda 'Kendimce' olduğunu bazı şeylerin belirtmiştim,tabiki misal : Bana çok da 'özel' gelmeyen lkavye başkasına çok iyi ya'da çok kötü vb gelebilir.Herkesin kişisel görüşü farklı hiç birimiz otorite değiliz(otoroitede olsak fark etmez bildiğiniz gibi sonuçta pek çok şey zevk/renk yani tercih meselesi) bu tipte topiclerin yararıda bilgilerin görece derli,toplu tek başlık altında birleşmesi.oguzhant ta sağolsun zaman ayarıp kendi görüşlerini bildirmiş.Bu beğenip beğenmeme de herkese göre değişine bir kavram onun için yazdım : Mümkün mertebe almadan önce denemek en iyisidir (Gerçi E90 denemek değil bulmak bile sorun o ayrı genelleme yapıyorum) Şu ana kadar yazılan olumlu ,olumsuz her görüşün temelindeki 'nedenleri' anlıyorum ve saygı ile karşılıyorum çünki mantıklı yazılar.

Kendime gelince : Ben ne ile karşılaşacağımı biliyordum o yüzden çok ufak bir,iki nokta dışında çok memnunum cihazdan Bu güne kadar kullandığım en stabil samrtphone onun üstünde aplikasyon açıkken bile bir kere dahi 'kekelemedi',çakılmadı,hızlı cevap verdi,gayet iyi pil ömrü var ve iç ekran ile çalışmak harika.Ufak bir tatile çıkınca kesinlik ile günlük işlereim için minik bir laptop taşımama bile gerek kalmadı.(En miniği bile freebag imin içine giricek kadar minik ve E90 kadar 'bağlantı' açısından zengin&fonksiyonel değil)

Bir başka kişisel notumda : Nokia nın bazı şeyleri özellik ile N serisi gibi yapmadığı yönünde.Gerçi bu sırf Nokia için değil tüm markalar için geçerli hepsi aynı stratejiyi takip ediyorlar hak veriyorum da.N yani multmedia özellikleri ön planda olan bir telefon ile aynı performansı ya'da daha iyisini müzik alanında E serisinde de göstermeleri bu stratejiye tamamen ters bir durum.Aradaki çizgilerin 'bulanıklaşmasını' asla istemezler.O yüzden Nokia yıda anlıyabiliyorum.(Hak veriyorum demek istemiyorum temelde düşünceyi anlıyabiliyorum) Yoksa hiç bir üretim maliyeti olmadan mp3 performansını çok daha iyi duruma getirebilirlerdi.Bir başka notta: E90 nın TV çıkışı hakkında : İlk protiplerde tv out özelliği vardı seri üretimde yine aynı strateji yüzünden kaldırmaya karar verdiler.

• galiba bu cihazı daha önce 9.. serisini kullananlardan başka pek beğeneni yok
  • quote:

tentenn: Bende referans değerlerini denedim yazayım :

Not : Bu adresten Super için hazırlanmış otomatik profili nidirip Supere yükleyebilirsiniz :http://129.59.208.68/e90/E90HighQuality.spf

hocam bu ne oluyor ya? anlayamadım...

bu ara Reis-i Eagle dakika başı biri sana nerede olduğunu ve ne yaptığını sorarsa 1000 de atarsın 2000 de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyErdinc -- 28 Ağustos 2007; 16:18:46 >
  • benimki 10dk da 1 sonra başımdan savıyorum sonra bide akşam 2 saat özür diliorum 200ü buluyyo
  • lazzeus ,
    Merhaba,hiç korkmayın menteşe sistemi çok,çok iyi.9500 vb hepsinden iyi dediğiniz gibi günde en az 50-60 kere açıp kapıyorumdur 2 konum var incelemede ikinci konumun yani 180 derecenin nerede işe yarayacağını yazmıştım kullandıkça anlıyorumki çok faydalı özellik ile elde kapak açık dik konumda tutarken çok iyi oluyor aradaki açılardada (90 ile 180 arası) hiç sorun olmuyor.Tavsiye ederim

MyErdinc: Bu Super adlı video çevirici programın E90 nın yüksek kaliteli çevirim yapmaya yarayan profili.Load profile den bunu yükleyince daha sonra hafızadan çağrabiliyorsunuz böyle her seferinde değerleri el ile girmeye gerek kalmıyor.

Ehehehe sms bende o kadar değil günde 40-50 olduğu oluyordur ama sizin rakamları aklım almadı

• Profesionelce yazılmış bir yazı tebrik ederim Vipra.
    Bu telefon benim yaşam tarzıma çok uygun değildi ve bana yük oluyordu yok yok özelliklerine kandım bir hevesle aldım şimdi sattım gitti.
    Ama vipra aşağıda yazdıkları ve incelemesi ile kesinlikle haklıdır.

quote:

Bende yazımda 'Kendimce' olduğunu bazı şeylerin belirtmiştim,tabiki misal : Bana çok da 'özel' gelmeyen lkavye başkasına çok iyi ya'da çok kötü vb gelebilir.Herkesin kişisel görüşü farklı hiç birimiz otorite değiliz(otoroitede olsak fark etmez bildiğiniz gibi sonuçta pek çok şey zevk/renk yani tercih meselesi) bu tipte topiclerin yararıda bilgilerin görece derli,toplu tek başlık altında birleşmesi.oguzhant ta sağolsun zaman ayarıp kendi görüşlerini bildirmiş.Bu beğenip beğenmeme de herkese göre değişine bir kavram onun için yazdım : Mümkün mertebe almadan önce denemek en iyisidir (Gerçi E90 denemek değil bulmak bile sorun o ayrı genelleme yapıyorum) Şu ana kadar yazılan olumlu ,olumsuz her görüşün temelindeki 'nedenleri' anlıyorum ve saygı ile karşılıyorum çünki mantıklı yazılar.

• Kesinlikle ağır.
    Ama bu telefondan daha çok özellik ancak laptop oluyor.Bilmem anlatabildimmi.Kısıtlı hiçbişey yok bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

bende telefoncuda inceledim biras ağır geldi bana bide büük yani ondandır muhtemelen ekran falan geniş herşey güsel ama özelliklerin birazı kısıtlı...
  • Reis : galiba bu cihazı daha önce 9.. serisini kullananlardan başka pek beğeneni yok .

Beni düşünme eleştiri yaparken ben biraz multimedya bir nokiacıyım :p

Telefonun menteşeleri çok sağlam ama bir şeyi keşfettim ekranın hemen alt kısmına gelen çerçeve cebte çok taşıyınca eziliyor ve çizikler oluşuyor.
    Ayrıca arka kameraya bant yapıştırmıştım çizilmesin diye bantı kaldırıdım telefonun dış kasasında cilalar gitti normal parabandıydı üstelik özel bir bandda değildi buradan alacağımız ders dış kasa çok hassas :)

Telefonumu sattım arkadaşlar yerine bir adet N70me ve bir adet Nokia 3110C aldım.
    3110C inanılmaz bir telefon hem yok yok hem aşırı ucuz :)
    üstede baya bir para kaldı :P
  • oguzhant : Hayırlı olsun yeni cihazın güle,güle iyi günlerde kullan
  • hayrlı olsun oguzhant güle güle kullan

e90ı aratırmı cihazlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Reis : galiba bu cihazı daha önce 9.. serisini kullananlardan başka pek beğeneni yok .

Telefonun menteşeleri çok sağlam ama bir şeyi keşfettim ekranın hemen alt kısmına gelen çerçeve cebte çok taşıyınca eziliyor ve çizikler oluşuyor.
    Ayrıca arka kameraya bant yapıştırmıştım çizilmesin diye bantı kaldırıdım telefonun dış kasasında cilalar gitti normal parabandıydı üstelik özel bir bandda değildi buradan alacağımız ders dış kasa çok hassas :)

Telefonumu sattım arkadaşlar yerine bir adet N70me ve bir adet Nokia 3110C aldım.

hayırlısı olsun kardeşde

n70 yerine s60 v3 olan bişiler alsaydın keşke

• N93i, N95 var bide 6120 galiba
  • hepinizin hayırlı olsun dileklerine teşekkür ederim.
    Bende v3 bişeyler alayım dedim ve dün çok n73 inceledim özellikle 2. ellere baktım b.taş civarındaki tüm telcileri bitirdim.(2.ellere bakma sebebim telefonun ileride ne hale gelebileceği ile ilgiliydi)
    N73 güzel incelemelerinizde yazdığınız kadar güzel bir cihaz DEĞİL belki yine hepinizden farklı bir düşünce içerisine girdim ama gözümle gördüğüme inanmak durumundayım.Teknik alt yapı olarak cihaz bahsettiğiniz kadar başarılı.Ama ben yine body mevzusuna değineceğim, Telefonun kasası gerçekten iğrenç.Sıfır kadar temiz n73 kullanlarda bile yan tuşlarda renk atmaları var.Msg yazmak için tuşları n70 lere oranla aşırı yumuşak ve parmağınız bataklıkta ilerlemeye çalışan gezginler gibi tuşların arasında boğuluyor.E90 ın ön ekranındaki tuşların maddesi çok güzeldi ama şıklık adına yapıldığını düşündüğüm kasayla aynı hizada tasarım parmağın hangi tuş üzerinde olduğunu hissettirmeyip bakmadan msg yazmayı zorlaştırıyor.N73de bu keyifsiz tuşlara zamanla hassasiyetini yitiren keyifsiz aşırı kaygan bir joistik eşlik ediyor.Msg yazamayacaksam menülerde parmağım buz pateninde kayan çiftler gibi kayıp yana düşecekse n73de kalsın :)
    N70 daha önce sölediğim gibi her yönü ile tekrar tekrar ona döndüğüm bir telefon.Teknolojisi biraz eskidi ama bodysi benim ne zaman nerde olacağıma yetişebiliyor.
    Kızla bayadır doğru dürüst mesajlaşamıyorduk.Dün n70i aldıktan sonra epey performansım arttı :)
    Kim ne derse desin E90 klavyeden öle çatır çutur mesaj yazabileceğiniz bir telefon değil.Bırakın tuşların hassasiyet zayıflığını 1500 ytl verdiğiniz bir telefona bırak tuşuna basmayı gözünüzle bakmaya bile kıyamıyorsunuz :)

Bu arada kaptırdık bakalım alakasız bölümde alakasız şeyler konuşuyorum madem devam edeyim :P
    N70ME aldım N70 den farkı kumandalı kulaklık ama kendi mp3 playeri yazılımı haricindeki mp3 playerleri kumanda etmiyor.Radyoda full kontrol var.Ayrıca çaldığınız mp3 ana ekranda etkin beklemelerin altında gözüküyor.Düz n70de yazılım atsanız bile ekranda gözükmüyor ve kumanda kontrol etmiyordu.

Sonraaaa bitmedi ;
    Parası olmayan ve muzıklı bir telefon isteyen arkadaşlara kesinlikle Nokia 3110C öneriyorum.
    5 band ekolayzeri bu kadar performans verirmi ya ? Şaşırtıcı.N70ME yi çekmeceye attım şimdilik 3110C çok keyifli. :) Daha fazla uzatmıyorum bilgi isteyenlere bilgi vermeye çalışırım :)

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Reis : galiba bu cihazı daha önce 9.. serisini kullananlardan başka pek beğeneni yok .

hayırlısı olsun kardeşde

n70 yerine s60 v3 olan bişiler alsaydın keşke

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.