Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fring in E90 da işleyen versiyonu çıktı

Web den indiremiyorsunuz ama telefonunuzun web browserine :www.fring.com yazdıktan sonra tel nonuzu ve e-mail ile ülke bilginizi girdikten sonra direkt tel üzerinden indirebiliyorsunuz

Şu an E90 için tek sorun var:
    Kapağı açınca aktiv olarak hoparlöre geçiş yapmıyor normal kulaklıktan konuşabiliyorsunuz.Ama bunuda hallederler kısa zamanda diye düşünüyorum.Kısa denemelerimde Skype ve msn bağlantılarımda hiç bir sorun yaşamadım.Skype yi beklemeye gerek yok Fring halletmiş işi

Bana göre en iyi media player olan Core playerda çıktı,
    Her ikisininde linkini ana sayfaya ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 31 Ağustos 2007; 0:04:00 >

• Benim sattığım E90da görüşme sırasında yada arama sırasında iç tarafı açtığınızda otomatikman handsfree ye geçiyordu.Tıpkı eski 9500 ler gibi.Ve ben hep kapak açıp arama yapıp karşı taraf teli açtığında kapağı kapayıp ön ekrandan konuşuyordum.
  • vipracingin yazdığı problem normal telefon görüşmesiyle ilgili değil,
    frings üzerinden skype ile konuşurken karşılaştığı bir problem.

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Benim sattığım E90da görüşme sırasında yada arama sırasında iç tarafı açtığınızda otomatikman handsfree ye geçiyordu.Tıpkı eski 9500 ler gibi.Ve ben hep kapak açıp arama yapıp karşı taraf teli açtığında kapağı kapayıp ön ekrandan konuşuyordum.
  • Evet doğru.
    quote:

Orjinalden alıntı: lazzeus

vipracingin yazdığı problem normal telefon görüşmesiyle ilgili değil,
    frings üzerinden skype ile konuşurken karşılaştığı bir problem.

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Benim sattığım E90da görüşme sırasında yada arama sırasında iç tarafı açtığınızda otomatikman handsfree ye geçiyordu.Tıpkı eski 9500 ler gibi.Ve ben hep kapak açıp arama yapıp karşı taraf teli açtığında kapağı kapayıp ön ekrandan konuşuyordum.

• sn vipracing, core player ile ilgili aşağıdaki problem hakkında öneriniz var mi?

quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Program çıktı arkadaşlar hemde ücretsiz buyrun kullanın.

işte indirmeniz için link N73 de sorunsuz çalıştı

http://rapids hare.com/files/52727178/CoreCodec.CorePlayer.v1.1.1.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.rar.html

rapids hare arasındaki boşluğu kaldırınız.

B o S c H

programı indirdim ama nokia e90'a kuramıyorum, "sertifika bilgisi eksik/yok" gibi bir mesaj veriyor! vipracing'in soyledigi yerden lisansli mi almak lazim acaba? ya da bu sorunu çözecek bir yöntem varmidir?

• güzel paylaşım saol kardeş
  • Sertifika yonetimini kapatmaniz lazim signed olmayan aplikasyonlar icin :

Araçlar--Uygulama yöneticisi--Ayarlar--Yazılım yükleme--Tüm'ünü işaretlemeniz gerekiyor online serifikasınıda Off yani kapalı durumuna getirmeniz lazım.

İnlizcesi : App. Manager-- Options --Settings--Software installation to All / Online certif. check to Off.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Sertifika yonetimini kapatmaniz lazim signed olmayan aplikasyonlar icin :

Araçlar--Uygulama yöneticisi--Ayarlar--Yazılım yükleme--Tüm'ünü işaretlemeniz gerekiyor online serifikasınıda Off yani kapalı durumuna getirmeniz lazım.

İnlizcesi : App. Manager-- Options --Settings--Software installation to All / Online certif. check to Off.

aynen soylediğiniz gibiymiş, sorun çözüldü ve yükledim

ilk intibam realplayer'dan daha zengin seçeneklere sahip olmakla beraber bazı dosyaları oynatırken ses ve görüntü bozulmalarına maruz kalması, ayrıca "wmv" uzantılı oynatmadı, hızıyla falan oynadım ama nafile, iç ekranda da başarılı değil, iç ekrana geçince çaldığı dosyalarda renk ve ses bozuluyor :(

belki beta olmasından, kaldıki bu yüklediğim lisanslı da değil, o yüzden fazla çamur atmak istemem, bekleyelim bakalım...

• Yok lisanslı vb den değil player gerçekten öyle şu an ama bu hafta içi bir yazılım yükseltme sürümü geliyor.Her hafta yayınlıyacaklar sanırım.O yüzden beta diyorlar herhalde ama bu bitmiş alpha gibi betadan ziyade.
  • biz ne zaman alabileceğiz ya... para biriktiriyorum bekle e90 6 ay kaldı
  • 3 üncü jenerasyon kasalı olanı alırsınız sizde (şu an 2 inci jenerasyon var) Bazılarında kalvye ekranı çiziyormuş vb böyle şikayetleri olanlar var hem o tipte şikayetler kalkmış olur
  • Benim 2.5mm to 3.5mm çeviricisi geldi sıra kulaklıkları almada Teknosada vb göremedim hepsiburada.com da var ama görerek almak istiyorum bilen varsa İstanbulda nerede satıldığını söylerse sevinirim.

Ek bilgiler :

- Sandisk microSD SDHC versiyonunu Turanlı getirmiş.Gittim aldım (Hepsiburada.com dada mevcut)

- E90 Mocca ve Kırmızı olarak ereyon.com sitesinde tekrar stoklarda gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

3 üncü jenerasyon kasalı olanı alırsınız sizde (şu an 2 inci jenerasyon var) Bazılarında kalvye ekranı çiziyormuş vb böyle şikayetleri olanlar var hem o tipte şikayetler kalkmış olur

ya 3. jenerasyon hakkında bilgi nerden alabiliriz? eğer e90'a bu kadar çok para verirsem ve kasa yüzünden ekran zarar görürse Nokia'yı mavederim...
  • 3 üncü jenerasyon hakkında şu an sağlıklı bir bilgi yok.Olunca eklerim.Denilen şudurki (Tahminler daha doğrusu) : Bu ekran çizilme vb görüldüğü için Nokia kasada yeni bir düzenlemeye gidiyor.Bu düzenleme içinde ufak tefek kasa modifikasyonları söz konusu o yüzden İngiltere vb gibi ülkelerde halen beklenilenden çok daha az stok var ve yeni parti halen gönderilmedi.Bana az da olsa mantıklı geldi.

Bahsedilen sorunlar :

- Klavyenin ekranı çizmesi (Tuşların hafifçe değmesi değil ekranı çizmesi)
    - Bazı mikrofon problemi yaşayan cihazlar
    - Pil kapağının fazlaca oynaması.

O yüzden garantili almakta fayda var.Sonuçta böyle bir hatadan çizilirse dahi değiştirilir garanti kapsamından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 5 Eylül 2007; 14:31:57 >
  • blue tooth kulaklık hakkında ne öneriler yapılmıştı? en kucuk ve performanslı olanı almak iyi olurdu :)

ayrıca bu konuda tecrübesi olanlar blue tooth'u tavsiye eder mi ogrenmek isterdim, ben daha once hic kullanmadim...

bir de bu tarz kulaklıklarla radyo dinlenebiliyor mu? (tabi aynı zamanda diğer kablolu olanı takmadan!)
  • BT stereo kulaklıkları destekliyor E90 (Ben denemedim) sadece esi bir Nokia BT kulaklığım var onun ile denedim.Fiziki olarak anten görevi görmüyor BT kulaklıklar dolayısı ile radyo dinlenemiyor.Ama dediğim gibi en yeni BT ler ile denemedim.
  • Bu gün Sennheiser PX 100 kulaklıkları aldım.Gerçekten çok güzel cihaz.Nokia nın kendi kulaklıklarından sonra ciddi bir fark söz konusu oldu.Bu tabiki demek değilki : E90 2.5mm to 3.5mm çevirici + Sennheiser PX 100 kulaklıklar ile ME serisi cihazlar gibi oldu.Olmadı tabiki.
    Bass halen ME editionlara göre az ve dip gürültüsü biraz daha fazla hissediliyor.Orta seviyede sesteki 'sıcaklık' ve doğallık arttı.Yinede doğal ve iyi bir mp3 performansı var diyemem.(E90 dan bahsediyorum) vasatın ötesine geçemiyor malesef.

Tabiki kulaklığı hemen ipod ve Creative mp3 playerlarım ve bilgisayarım ile denedim sonuç harika Bu fiyatlar çerçevesinde bundan iyi kulaklık varmı bilmiyorum en azından ben kullanmadım.Kafamda çok 'konforlu' bir şekilde duruyor ve ses eşleşmesi gerçekten çok hoş.Verdiğim parayı hak etti.

• Sennheiser PX 100 nerden aldınız sn. vipracing?
  • Sayın tentenn : Apple center (Artı) 110 küsur ytl Kanyon alış veriş merkezi (Aslında daha ucuzada varda görünce dayanamadım :) ) Gittigidiyor.com a aldıktan sonra baktım 3/1 fiyatına kutusuz güvenilir bir satıcıdan satılık olanın halen durduğunu da gördüm.İçim yanmadı değil tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 7 Eylül 2007; 0:44:51 >
  • Selam Vipracing,

Bugüne kadar PX100 kulaklığımı dinleyip de ağzı açık kalmayan olmadı. Ben Asus P535 ile kullanıyorum. Basslar yeterince iyi hatta bazen bası biraz kısıyorum. Bu kulaklık o fiyata süper hele gittigidiyordaki 35-40 ytllik fiyat inanılmaz ötesi. O üründe bir sorun var mı diyesi geliyor insanın.

Herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.