Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ramazan ayi hayirli olsun hepinize.

Vipracing, incelemen mukemmel. boyle guzel, turkcesi oz bir inceleme bizim (turk) sitelerinde daha once gormemistim. Tesekkurler incelemen icin.

Ben Dubai'de yasiyorum ve E90 telefonumu 1 ay once aldim. Sana ve diger arkadaslara sormak istedigim ise, bendeki telde dogal olarak turkce text to speech yok. E90 da turkcell hattimi kullaniyorum ve gelen kisa mesajlarimi acmadan okutmak istedigimde, ingilizce aksanli turkce anlasilmiyor. Nokia turkiye sitesinde de goremedim. Eger sizde var ise, bana elmek ( elektronik mektup yada posta ) ile yollayabilirmisiniz.

Simdiden tesekkur ederim yardiminiz icin...
  • arkadaşlar, E90 için oyun seçenekleri nerelerde vardı? özellikle satranç, sudoku vb. şeyler yardımcı olabilecek var mı?...
  • Doğubanktaki fiyatını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 16 Eylül 2007; 10:12:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

gps köntürlü değil
    quote:

Orjinalden alıntı: brovito

arkadaşlar iyi günler hepinize aklıma bir soru takıldı. gps kontürlü mü? yani kontür gidiyor mu kullanıldığı zaman?

kontörlü de değil aynı zamanda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

gps köntürlü değil
    quote:

arkadaşlar iyi günler hepinize aklıma bir soru takıldı. gps kontürlü mü? yani kontür gidiyor mu kullanıldığı zaman?

pöh pöh pöh

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

gps köntürlü değil
    quote:

pöh pöh pöh

ama doğrusu kontör

• Beğenmenize sevindim ve E90 nınızı güle,güle kullanın Bendekide Türkçe değil malesef.Bildiğimiz 'kırık robotik Ingilizce' arada bir doğru okur gibi olsada malesef genel olarak hoş diyemem.

quote:

Orjinalden alıntı: mtf19999

Merhaba arkadaslar, ramazan ayi hayirli olsun hepinize.

Vipracing, incelemen mukemmel. boyle guzel, turkcesi oz bir inceleme bizim (turk) sitelerinde daha once gormemistim. Tesekkurler incelemen icin.

Ben Dubai'de yasiyorum ve E90 telefonumu 1 ay once aldim. Sana ve diger arkadaslara sormak istedigim ise, bendeki telde dogal olarak turkce text to speech yok. E90 da turkcell hattimi kullaniyorum ve gelen kisa mesajlarimi acmadan okutmak istedigimde, ingilizce aksanli turkce anlasilmiyor. Nokia turkiye sitesinde de goremedim. Eger sizde var ise, bana elmek ( elektronik mektup yada posta ) ile yollayabilirmisiniz.

Simdiden tesekkur ederim yardiminiz icin...

• Doğubanktaki fiyatını bilen var mı?
  • Genpada cihaz çok pahalı

1900 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironman

Genpada cihaz çok pahalı

1900 YTL

Kesinlikle çok pahalı.Bu fiyata süper bi laptop alınır!!
  • Genpa nedense hep daha pahalı kalıyor bir çok yere göre.
  • herkese merhabalar

syn vipracing bu güzel incelemeniz için sizi tebrik ediyorum gerçekten çok geniş bir inceleme olmuş uzun zamandan beri

telefon alma çabası içerisindeyim ve normalde E61i almakla karar kılmıştım ama bu güzel incelemenizden dolayı aklım

E90la E61i arasında gidip geliyor sürekli. Aslında iş adamı değilim össye hazırlanan bir öğrenciyim ama telefonlar ön planda

olmak üzere teknolojiye fazla önem veren bir insan olduğum için bu iki telefon arasında kararsızım E90ın E61iye nazaran

iyi olmasının sebebi sadece iş uygulamaları mı yoksa herkes E90nı rahatlıkla kullanabilirmi? teşekkürler...
  • spot fiyatı ne kadar acaba?
  • E90 nı hemen herkes rahatlıkla kullanabilir aslında E90 na özel pek bir uygulama yok cihazda (Misal eskiden sadece Communicatorlerde donanımsal Fax desteği vardı yada çok iyi takvim aplikasyonları vardı) daha çok donanımın görece en fonksyiyonel ve üst seviye olan bileşenlerini seçip standart S60V3 işletim sisteminin bir parça 'parlatılarak' birleştirilmişi diyebilirim.E61i ilede işlerinizi rahatlık ile yapabilirsiniz.E90 çok daha fazla 'lux' ü sunuyor dersem herhalde yanlış olmaz (Lux= çok geniş iç ekran,en üst seviye işlemci,eş değeri cihazlardaki en yüksek ram miktarı vb gibi) .Eğer E90 almıyacak olsam E61i tercih ederdim.
  • vipracing e90ında kapak açılınca hoparlörü etkinleştirmiyr demştin(konuşma sırasında)bu hala dewam ediyrmu?
  • E90 yerine n95 8gb ve nokia bluetooth klavyede iyi bir tercih olur hem daha ucuza gelir...
  • o sorun telefonda değil, fringte yaşanıyordu.
    quote:

vipracing e90ında kapak açılınca hoparlörü etkinleştirmiyr demştin(konuşma sırasında)bu hala dewam ediyrmu?
  • Vipracing ellerine sağlık..harika bi inceleme olmuş..güle güle kullan E90 ını
    bu incelemeden sonra E61i ye baya baya niyetlenmişken tekrar düşünmeye başladım
    tasarım olarak da E90 çok çekici geliyo..ben yine kararsızım ya
    sizce E61i mi E90 mı fiyat/performansda daha iyi?
  • aynı kararsızlığı ben de yaşıyorum.
    tam e61i ye heves etmişken bu muhteşem alet girdi hayallerime.
    şimdi niyetlendim ama maalesef alacak yer yok, devamlı aranıyorum.
    genpatech de var 1.900YTL, ereyon da bir geliyor bir bitiyor.
    işin açıkçası biraz piyasaya yaygınlaşsın ve fiyatı otursun öyle gidip almak istiyorum.
    umarım en kısa sürede kavuşuruz telefonlarımıza.
    herkese selamlar
    quote:

Orjinalden alıntı: Li_on

Vipracing ellerine sağlık..harika bi inceleme olmuş..güle güle kullan E90 ını
    bu incelemeden sonra E61i ye baya baya niyetlenmişken tekrar düşünmeye başladım
    tasarım olarak da E90 çok çekici geliyo..ben yine kararsızım ya
    sizce E61i mi E90 mı fiyat/performansda daha iyi?

• telefon super ama parasi baya bi yuksek geldi bana daha yeni ciktigindan herhalde
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.