Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR EREYONDAN ALDIĞIM KVK GARANTİLİ E90 IMI HİÇ HATASIZ ÇİZİKSİZ OLMAK KAYDIYLA NAKİT SIKINTIM NEDENİYLE SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALICILAR MSN İMİ EKLEYİP GÖRÜŞEBİLİRLER kartaneleri06@hotmail.com SAYGILAR
  • Fiyat belirtirsen ve tabi uygunsa ilgilenebilirim.. p.m. ile bildirirsen sevinirim.. Sonrasında msnden görüşebiliriz..
  • E61i Fiyat performans olarak tabiki çok daha iyi tartışmam bile
    Forumun satılık bölümünde çok güzel fiyata bir E61i var bir bakın derim.
    Şahsi tavsiyem : Şu an bir E61i alın kullanın daha sonra uygun fiyata bir E90 alırsınız.E90 nın şu anki fiyati gerçekten pahalı.Genpatech de ön sipariş yapıyormuş (Halen)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

E61i Fiyat performans olarak tabiki çok daha iyi tartışmam bile
    Şahsi tavsiyem : Şu an bir E61i alın kullanın daha sonra uygun fiyata bir E90 alırsınız.E90 nın şu anki fiyati gerçekten pahalı.Genpatech de ön sipariş yapıyormuş (Halen)

bence de..serinin en yenisini alacak kadar zengin değilim
    tavsiye için teşekkürler.bu arada ereyon diğerlerine göre az buz değil baya bi ucuz
    bu sitenin güvenilirliğini tescilledin..ayrıca teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ironman

Genpada cihaz çok pahalı

1900 YTL

öhh! teknosa da da 1 o kadar vardır
  • Estağfurullah Ereyon (ve bilmediğim her sitede olduğu gibi) biraz endişlerim vardı tanımıyorum diye ama sağ olsun DH daki güvenilir arkadaşlar sorun olmadığını teyit edince bende mutlu bir ereyon kullanıcısı oldum o yüzden de tavsiye ediyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Li_on

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

E61i Fiyat performans olarak tabiki çok daha iyi tartışmam bile

bence de..serinin en yenisini alacak kadar zengin değilim
    tavsiye için teşekkürler.bu arada ereyon diğerlerine göre az buz değil baya bi ucuz
    bu sitenin güvenilirliğini tescilledin..ayrıca teşekkürler

• taksit yapmadığı için peşinde güsel fiyatlar verio
  • evet taksitte hepsiburada daha uygun oluyo
    E61i için
  • goldda da %10 bunus olayı var mesela
  • Böyle devasa bir incelemeyi yapsa yapsa Vipracing yapar

Süper olmuş..tebrik ederim..

Cihaza da ağzımın suyu akdı şu ramazanda kalmasa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 20 Eylül 2007; 17:02:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ironman

Böyle devasa bir incelemeyi yapsa yapsa Vipracing yapar

Süper olmuş..tebrik ederim..

Cihaza da ağzımın suyu akdı şu ramazanda kalmasa da
  • up up up

bu topik geri kalırsa üzülürüm walla
  • Ben sattım aleti beğenmedim.
    Vipra en aktif kullanıcı.
    Diğer arkadaşlar sadece okuyor herhalde :)
    Kaldı bura böle.
  • nesini beğenmedinn
  • Hazırcılık yapmayalım lütfen :)
    Geçmiş postlarda yazdıklarımı tekrar tekrar mı yazayım.
    Birkaç geri sayfa çevir orada yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant
    Diğer arkadaşlar sadece okuyor herhalde :)
    Kaldı bura böle.

evet ben ööle 1 geliişme falan vamı diye arada 1 bakiom
  • Nokia Bluetooth Kulaklık BH-900

kulaklık alan oldumu kullananların fikrini alalım

http://www.nokia.com.tr/A4355004
  • Havaalanındayım 3 gün sonra dönüceğim inşallah hanım sağolsun 2 saat erken geldik ;) E90 yanımda olmasa yanmıştım hhehe mailler forumlar web filan derken 1 saati yedim pil tek kademe dahi düşmedi yarında 3G performansını deniyeceğim aldığımdan beri deneyememiştim 3 ve 3.5g yi Raporu eklerim :) cihazın üretimini durdurma aşamasına gelicek şekilde yavaşlatmış Nokia iyice zor bulunur artık ama geri dönünce teyit ederim : bir arkadaşım haftaaya ithal ediceğini ve Türkçe klavyeli vede kayıtlı olarak 1.200 ler civarı satacağını söylemişti güvenilirde bir arkadaştır o bana haber verince bende buradan haber veririm aradaki fİyat farkı korkunç..
  • Havaalanındayım 3 gün sonra dönüceğim inşallah hanım sağolsun 2 saat erken geldik ;) E90 yanımda olmasa yanmıştım hhehe mailler forumlar web filan derken 1 saati yedim pil tek kademe dahi düşmedi yarında 3G performansını deniyeceğim aldığımdan beri deneyememiştim 3 ve 3.5g yi Raporu eklerim :) cihazın üretimini durdurma aşamasına gelicek şekilde yavaşlatmış Nokia iyice zor bulunur artık ama geri dönünce teyit ederim : bir arkadaşım haftaaya ithal ediceğini ve Türkçe klavyeli vede kayıtlı olarak 1.200 ler civarı satacağını söylemişti güvenilirde bir arkadaştır o bana haber verince bende buradan haber veririm aradaki fİyat farkı korkunç..
  • 1200 çok uygun şuanki fiatlar yanında
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.