Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MyErdinc: Bu Super adlı video çevirici programın E90 nın yüksek kaliteli çevirim yapmaya yarayan profili.Load profile den bunu yükleyince daha sonra hafızadan çağrabiliyorsunuz böyle her seferinde değerleri el ile girmeye gerek kalmıyor.

sn vipracing, super'de verdiğiniz profili yükledim ve çalışıyor, şimdi sıra iyi bir divx filmi cevirip telefona yüklemeye kaldı ama biliyorsunuz bu tarz goruntu ve ses kalitesi iyi film 700 mb civarı! verdiğiniz ayarlarla biraz oynayarak hacmi küçültmem için yardımcı olur musunuz? tabi kaliteden fazla taviz vermeden

diğer yandan 2 gb'lık kartımı hafta sonu 4 gb'a cevirmeyi ve bluetooth kulaklığı da almayı düşünüyorum bu işleri keşke anadolu yakasında (bostancı "vatan" veya natilus "teknosa" gibi yerlerden) halletmek mümkün olsaydı...

• e90 ı izmirden nerden alabilirim
  • kimsenin sesi soluğu çıkmaz oldu, herkez vazgeçti galiba bu işten!

ebay'dan siparis ettiğim deri kılıf geldi, telefonu cok sıkı sarıyor, açılma kısmına mıknatıs koymuşlar istem dışı açılmaması için, toza kire karşı koruma açısından gayet güzel oldu, gerçi telefonu iyice kabalaştırdı ama idare edicez...

diger yandan dün "plantronics" bluetooth kulaklık ve 4 gb sandisk kart aldım, her ikisi de kadıköy yazıcığlundan, kartı biraz aradım, vipracing'in söylediği gibi turanlı'nın bayisinden bulabildim, kulaklık ise hem ucuza mal oldu hem de performansı ve şarj süresi ile beni memnun ediyor...
  • Selam Arkadaşlar,

Quick office 4.5 uyarlaması (malumunuz eski versiyon üzerine etkili geliştirilmeler yapılmış olarak adı geçiyor) ve Quickoffice Adobe Reader uyarlaması cepforum'da çıkmış. artık bir download edip performansı ve çalışması hakkında yorum verirsiniz.

http://www.cepforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=144468&d=1189414648
    http://www.cepforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=144469&d=1189415050

Not: linklere büyük olasılıkla doğrudan erişemezsiniz üye olmanız gerekiyor.

Kolay gelsin.

• tentenn hayırlı olsun yeni 'oyuncaklar'
    4gb sdhc olan Sand'sk kart yurt dışında dahi (halen) çok rahat bulunmuyor.6 gb da çıkacak yakında o daha hızlı ama artık 2998 martta filan gelicek 8 gb class 6 yı beklerim diye düşünüyorum.
    Video ayarları için spesifik bir şey istiyormusunuz?

Bu arada Beyzacases dan çok güzel E90 kılıfları çıkmaya başladı.

Enteresan bir not daha : Yeni 4 gb Sandisk eski 2gb Sandiskten hissedilir biçimde daha hızlı.

Eski karttan yeni karata geçmek için : Eski kartı kart okuyucu ile bilgisayara bağlayın (explorer da gizli dosya vb ler görünür olsun yani hidden files and folders seçeneği) ctrl+a ya aynı anda basıp kartın tüm içeriğini seçin ve masa üstünde yeni klasöre sürükle bırak yada copy/paste ile kopyalayın.Daha sonra yeni 4 gb sdhc kartı E90 içinde formatlayıp bilgisayara kart okuyucu ile bağlayıp biraz önce kopyaladığınız 2 gb lık kartın tüm içeriğini tekrar bu karta kaopyalayın (music video vb gibi şeyler için owerwrite yani üstüne yazayımmı diye sorarsa yes to all yani hepsine evet seçeneğini seçin)

• Bu konuda cihazın çektiği fotoğrafları göremedim.
  • Birinci sayfada var
    Bu arada bir arkadaşımızda video linkine ulaşamıyormuş baktım gerçekten şu anda ulaşılamıyor.Ilk müsait zamanımda yenilerini çekip upload ederim isteyen var ise.
  • Selam herkese
    Gecenlerde telefonu canli inceleme firsatim oldu. Ic ekran hakikaten denildigi gibi mukemmel. Buyuklugu cok ideal. Ama tuslari pek begenedim dosrusu. Gerci alisinca cok hizli yazilir gibi gorunuyor ama sert geldi tuslar.

Bir de su joystik yerine d-pad tarzi getirilen dalgayi hic begenmedim. Tirnagin yoksa cok zor devamli orta tusa basiyorum. Joystik gibi bir rahatligi niye birakmis nokia anlayamadim.

Siz memnun musununuz bu d-paddan peki? Joystike gore kiyaslayinca ne kadar verimli?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

e90 ı izmirden nerden alabilirim

nie kimse cevap vermiyo bende istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Not: linklere büyük olasılıkla doğrudan erişemezsiniz üye olmanız gerekiyor.

Kolay gelsin.

aynen öle...
  • D-Pad fena değil ama alışmak şart.Ilk başta joystick kadar kolay kullanmaya başlıyamıyorsunuz.Bana göre 'orta şekerli' diyebileceğim halde.

@dministrator : izmirde ereyon.com dan ısmarlayıp gidip elden kendiniz teslim alabilirsiniz. http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=49770 Bende incelememde belirttiğim gibi buradan aldım ve çok memnun kaldım servislerinden.
    Nokia shoplarda halen yok denilecek kadar az cihaz var ve 1.850 civarına satılıyor.
  • Yeni başlıktada yazdım burayada pasteliyeyim :

Arkadaşlar merhaba;
    Nokianin E65 için kendi yazılımı : MobiGenie
    Nokianin Arap emirlikleri sitesinden bedavaya indirip kullanabileceğiniz bir program.Fazla kurcalamadim henüz ama E90 nin iç ekrani ile düzgün çalışıyor.

Programın download linki :http://www.nokia.ae/A4403390

MobiGenie

MobieGenieE65_v_1_00_signed.sis

1.23 MB | English

MobiGenie is one of the most valuable utilities for any mobile phone user. With MobiGenie, you can manage your mobile phone world by a lot of integrated features, such as (answer machine, caller locator, SMS auto-reply, caller block,... etc).

Kısaca : Telesekreteer,arayanın lokasyonu,otomatik sms cevapları,arayanı engelleme.

• arkadaşlar ben de bir e90 la aranızdayım artık
    elimde hem 9500 hem de e90 var..
    9500 deki 8 yönlü joistiği e90 ın d-pad inden çok daha iyiydi ilk başta e90 ın d-pad i çok zorluk çıkardı sağa sola basarken hep ortadaki tuşa bastm yanlışlıkla ama alıştm şimdi hiç sorunum yok,ayrıca klavye olarak ilk başta hiç beyenmedim çok küçük geldi ama 9500 de ve e90 da yazma hızıma bakınca aynı olduğunu farkettim yani klavyesi göründüğü gibi değil
    gelelim kamera tuşuna.. kullanmaya başladığımda foto çekemedim doğru dürüst kafayı yedirtecekti artık ama onuda çözdüm sağ taraftan en uca basmakla oluyormuş çünkü tamamına basınca çalışmıyr(garip)
    bir önceki telefonum n95 ti şunu söyleyeym e90 n95 e göre çok daha güçlü bir cihaz 1.ram olarak 2.klavye olarak 3.dev ekranıyla
    bu cihazın ekranıyla çizgi roman okumak internette dolaşmak film izlemek vb...hiç bir cihazda bukadar "tam anlamıyla" olmamştı
    vbag diye bir gameboy advance oyun emulatorü var şaşırtıcı bir şekilde cihazın iç ekranını full olarak kullandı
     Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

çizgi roman örneği..>
     Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

n95 te hem müzik dinleyip hemde nette dolaşmaya başladığm gibi ya web yada müzik çalar kapanıyordu ram yetersizliğinden internete girerken sayfa büyükse ya "hafıza yetersiz" uyarısı veriyordu yada direk kapıyordu programı ki bunu yaptığnda
    e90 da istersen oyun oyna onu duraklat arka planda web e gir aynı zamanda müzik dinle vb....hiç kapanma yok gerçk multitasking var.
    e90 harbiden ROKS

• Emulatorlere bayılırım, çocukluğumda 3-5 bozuk parayı ondan bundan toplayıp hemen atari salonlarına kaçıp bu metal slug street fighter gibi oyunları oynardım.. Şimdi cep telefonunda anında çıkartıp oynayabiliyorsun.. Tabi o zaman ücretli oluşu, yasak oluşu ve büyük zorluklarla oynanıyo olması daha çok keyif verirdi insana ama böyle çok daha rahat..

E90 içinde emulator bi süre oyuncu e90'cıları idare eder sanırım..
  • Hhhee bende severim emulatörleri
  • bu tel nie hiç bir sitede satılmıorrr
  • Yeni gelis genpatech e ama ereyon daha ucuz.
  • arkadaşlar iyi günler hepinize aklıma bir soru takıldı. gps kontürlü mü? yani kontür gidiyor mu kullanıldığı zaman?
  • gps köntürlü değil
    quote:

Orjinalden alıntı: brovito

arkadaşlar iyi günler hepinize aklıma bir soru takıldı. gps kontürlü mü? yani kontür gidiyor mu kullanıldığı zaman?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.