Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://l8shop.net/products/Martin-Fields-Overlay-Nokia-E90.aspx
    bundanda isterim iç ekran için
    fiyatı uygun olursa banada alırmısın havale yaparım sana

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

E90 olupta ön arka kapaklarını değiştirmek isteyenler için güzel çözüm :: Orijinal kapaklarını buldum

Orijinal kapaklar Mocha/Red

Hemen bir takım kırmızı ısmarlıyayım.Sıkıldıkça renk değiştiririm.

• Tamam ısmarlrken haber veririm problem değil Ama dış ekran koruyucusu işi biraz plavra gelince sonra bozulmayın benden söylemesi E90 nın dış ekranı komple kapağın içine gömük şekilde tasarlanmış ince bir krom çerçeve ile çerçevelenmiş bu tip ekranlara takıldığı zaman bu koruyucular cihazr 0 ken ekrana yapıştırılmış olan fabrikasyon koruyuculara benziyorlar sonra hayal kırıklığı olması diye söylüyorum.
  • o zaman ondan almayalım madem öyle.
    dış kırmızı kapak alalım buraya gelişi vs ile ne kadara mal olur acaba?

quote:

Tamam ısmarlrken haber veririm problem değil Ama dış ekran koruyucusu işi biraz plavra gelince sonra bozulmayın benden söylemesi E90 nın dış ekranı komple kapağın içine gömük şekilde tasarlanmış ince bir krom çerçeve ile çerçevelenmiş bu tip ekranlara takıldığı zaman bu koruyucular cihazr 0 ken ekrana yapıştırılmış olan fabrikasyon koruyuculara benziyorlar sonra hayal kırıklığı olması diye söylüyorum.

• artıkın resimler bekliyoruuuzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

artıkın resimler bekliyoruuuzzz

Bencede artık resim koyun yaw
  • Dostlar sonunda bende aldım
    Bugun doğubanktan ingilizce menülü kayıtsız bir e90 aldım.
    İlk işim e90ı türkçe menüye çevirmek oldu.
    ama klavyesi bu duruma uyum sağlamadı sanırım spotların hepsi böyle.Sağ altta bende çşü karaktlerleri olmadığından ama tel türkçe olduğundan oraya bastığınızda noktada virgülte çşğü filan çıkıyor (yurt dışından gelen laptoplar misali)
    sanırım tüm spotlarda öyle.
    bu arada doğubankta epey F klavyeli e90 vardı bilginize.
    Pazartesi gidip aleti pasaporta kaydetitiricem ve kullanmaya başlicam.
    İlk izlenimim tel fazla kibar tuşlara sahip N70 den sonra bu tuşlar çok narin geldi tepkilere hemen cevap veriyor hatta fazla hızlı....
    şimdilik bu kadar...

bu arada mp3 çalma sesi hayvan gibi çıkıyor hoparlörü patlatır bu be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 18 Ağustos 2007; 23:46:27 >
  • İşte ilk fotolarım
    Foto çekmekten hiç anlamam kusura kalmayın arkadaşlar.

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 19 Ağustos 2007; 0:12:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Dostlar sonunda bende aldım
    ama klavyesi bu duruma uyum sağlamadı sanırım spotların hepsi böyle.Sağ altta bende çşü karaktlerleri olmadığından ama tel türkçe olduğundan oraya bastığınızda noktada virgülte çşğü filan çıkıyor (yurt dışından gelen laptoplar misali)
    İlk izlenimim tel fazla kibar tuşlara sahip N70 den sonra bu tuşlar çok narin geldi tepkilere hemen cevap veriyor hatta fazla hızlı....
    şimdilik bu kadar...

dostum kaça aldın...

•  Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

• 1250 dolar

quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Dostlar sonunda bende aldım
    şimdilik bu kadar...

dostum kaça aldın...

• Güle,güle iyi günlerde kullanın
  • teşekkürler :)
    aleti tr yaptım ama klavye ingilizce q klavye tel ise tr karakterlere izin veriyor yazdım dilini ing. yaptım ama nafile
    version arıyorum 5. versionu da denedim yok allah yok
  • Telefon gerçekten mükemmel. Telefon demek doğru olmaz aslında, bi nevi mini bilgisayar.
    Bu hafta içinde N95 almayı düşünüyorum. Eğer bunun fiyatı N95'ten pahalı değilse yada pek fark yoksa hiç düşünmeden bunu alırım.

Bu arada ben bunun uzunluğunu 30cmlik bir cetvelden büyüktür diye düşünüyordum ama gayet küçük geldi bana (barındırdığı teknolojileri göz önüne alırsak)

Hayırlı olsun darısı benim başıma

• daha iyi ya işte klavyeye türkçe karakterlerin gelmesi. yerlerini ezberleyip kullanmaya alış bence o şekilde. kırtasiyeden sticker alıp ç, ş, ğ diye yapıştır hatta tuşların üstüne :)
  • Biraz zaman geçsin yedek parça olarak kalvye alır taktırtırsınız (isterseniz tabiki)
  • E90 alanlar çoğalmaya başladı, gitgide canım çekiyor yahu..

Neyse biraz daha dayanmam gerek..

Hayırlı olsun bu arada tekrar E90 sahibi arkadaşlar..
  • yok ya kırtasiyeden sticek filan alıp öle şeyleri sevmem yapış yapış band heryer ama önerin için teşekkürler yinede.
    harflrin yerini ezberlemek kolayda bu sefer noktalama işaretleri kötü oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

daha iyi ya işte klavyeye türkçe karakterlerin gelmesi. yerlerini ezberleyip kullanmaya alış bence o şekilde. kırtasiyeden sticker alıp ç, ş, ğ diye yapıştır hatta tuşların üstüne :)
  • güzel fikir bende düşündüm ama deli pahalıya gelecektir ondan önce ben googlede baya aradım dün gece 7-8tane firmware güncelledim bazılarında çoğu tuşu düzelttim ama yine parantezler filan çıkmıyor.
    Bence kesin biryerlerde "türkçe menü ingilizce q klavye" diye bir produckt key vardır o kodu bulsam herşey tamam ama ingilizcem yetersiz kalıyor.

quote:

Biraz zaman geçsin yedek parça olarak kalvye alır taktırtırsınız (isterseniz tabiki)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.