Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oktayakgoz: Töbe de Sağlam gibi duruyor

brovit: Evet onlardan

bynedim: Başında değilim o benim yanı başımda arada bakıyorum şimdi dizi başlıyacak

Birde şöyle araç tutucuları var aslında bunlara bayıldım sanırım bu tipte bir şey alıcağım.Hoş neye bineceğim belli olmasada bir tane araç tutucusu istiyorum (sırf bu geniş ekran modu yüzünden)

Brodit Active PDA Holder :

Dikey activ tutucu 'Tık'

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

Yatayını bulayım göndericeğim onunda linkini.

• gerçekten mükemmel ötesi bir cihaz detaylı bir inceleme olmuş eline sağlık kardeş

saygılar...
  • BL@DE:Teşekkürler
  • Sn Vipracing,teşekkürler cevabınız için :)

orjinal bel kılıfı türkiye'de yok söylediğiniz gibi, nokia shop'ları ararken metrocity'de CP-54 bulunduğunu ve E90'a uyduğunu söylediler, sanırım dediğiniz gibi eski 9500 için olan, aldırıyorum bakalım, kullanayım da daha siftah yapmadan düşürüp kırmayalım aleti :)

ayrıca CP-181'i nokia avrupa sitesinde buldum ama bekleyip gelince buradan alayım diyorum, adres aşağıda...
    http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_298379

bir de, metrocity nokia shop E90'ı 1.990-YTL'den satıyormuş, ellerinde varmış ve gelen hemen satılıyormuş falan, fakat pendik nokia shop 1.600-YTL dedi, anlamadım bu işi ne garip fiyatlar !?

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

bynedim:

vires: Estağfurullah

brovito : Estaha ;) :microSD oduktan sonra (tanımın başında) hepsini kullanabilirsiniz ama microSD nin henüz 6 ve 8 likleri piyasaya verilmedi. (O sizin verdiğiniz model normal Sd kartların modeli yani uyumlu değil E90 ile.Kart boyutları arasında çok fark var)

oguzhant : Spot TR klavyeli bulunabilmesi hakikaten ilginç.Nerden bulmuşlar acaba ?

tentenn: Hhahah Ben genelde çok cepli kumaş pantalon giyme özgürlüğümden yararlandığımdan sol dış cepte taşıyorum çok rahat oluyor.Ama biraz tehlike hisettimmi eski 9500 ün kılıfına da koyuyorum arada.9500 ün kılıfı hali ile büyük geliyor ama tam anlamı ile beğendiğim
    üniversal ölçü bir kılıf bulamadım.Bu konuda Beyzacase in yeni kılıflarını bekliyorum.Orijinal Nokia kılıfını ebay üstünden alabilirsiniz.Araçta şarj için benim LD-3W nin yanındaa gelen orijinal çakmak şarjını kullanıyorum (daha doğrusu kullanmıyorum ama bir gün olur ha pili
    azalırsa diye arabada duruyor) Eğer eski tipte bir araç içi şarj cihazınız varsa Nokia E61 lerin kutusundan çıkan tipte bir adaptör ile (gittigidiyor.com da var) bunu E90 şarj etmektede kullanabilirsiniz.
    Modeli : Nokia Mobile Charger DC-4 Tık
    Araç içinde bunu getirtebilirim : Nokia universal holder CR-39 Tık
    Orijinal Nokia bel kılıfı : Nokia Carrying Case CP-181 (Ben pek beğenmedim+belde pek taşıyamam nedense) Tık

• 0216 354 16 13 Pendik Nokia Shop

Aradım E90 sordum.
    Gelecek hafta içi belki gelir şimdilik yok dedi.
    Olduğunda kaçtan sattınız dedim 1590 ytl den sattık dedi.
    Dün gece iş çıkışı Metrocity deki sayın Nokia Shopta 1900 küsürlü rakkamlar telefuz etmişti.
    Bunların hepsi Nokia Shop nasıl oluyorda böle rakkamlar oluyor?

337 1717 Nokia Danışma hattınıda aradım şimdi klasik her zaman olduğu gibi eveleyip geveleyip konuştu en son ben fazla uzatınca konuyu farklı noktalarda farklı fiyatlar olabilir serbest piyasa bu dedi.O zaman ne diye 18 tane Nokia Shop açtınız sokaktaki telefonculardan bir farkınız yok vitrininiz stantlarınız hep aynı standartlarda ama gel gelelim fiyatlarınız oynak o zaman Nokia diye güvenmeden tüm firmalarınızı arayıp tek tek sormak uyanık olmak lazım dedim.Siz bilirsiniz garantisiz telefon almak istiyorsanız sokaktan alın dedi.Sokaktan kastım XXX bayiler dedim.Sizin gibi oynak fiyatlara sahip XXX bayiler dedim.Sonra karşımdakinin bayan olduğu,call center çalışanı olduğu,çok fazla bilgiye sahip olmadığı ve bana gereksiz zaman kaybı yaşadığım aklıma geldi uzatmayayım dedim kapattım teli.

Özetle : Nokia diye ahmet mehmet diye güvenmeyin enine boyuna fiyat araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 17 Ağustos 2007; 13:40:54 >

• Arama Bölgesi: Marmara

--------------------------------------------------------------------------------

NOKIA SHOP BAKIRKÖY

Adres: Cevizlik Mahallesi İstasyon Geçidi Sok. Şükran Han No:30/1 Bakırköy İstanbul
    Teelfon: 212 542 47 40

YOK bu ay sonu gelir olanlar 1800 den satılmış

--------------------------------------------------------------------------------

NOKIA SHOP BAYRAMPAŞA

Adres: Carrefoursa AVM B/46 Bayrampaşa - İSTANBUL
    Teelfon: 212 640 73 15

YOK hiç satmamışlar

NOKIA SHOP CEVAHİR

Adres: Büyükdere Cad. Cevahir İş Merkezi No:22/26 Şişli- İstanbul
    Teelfon: 212 380 02 63

YOK - hiç satmamışlar

NOKIA SHOP METROCITY

Adres: Metrocity Alışveriş Merkezi Kat:1 No:215 Levent - İstanbul
    Teelfon: 212 344 12 60

YOK - olanları 2000 gibi satmışlar haftaya gelir diyorlar

NOKIA SHOP NİŞANTAŞI

Adres: Rumeli Cad. No:70 Nişantaşı - İSTANBUL
    Teelfon: 212 225 00 52

YOK - hiç satmamışlar

NOKIA SHOP PENDİK

Adres: Doğu Mah. Gazipaşa Caddesi No:31 C Pendik-İstanbul
    Teelfon: 216 354 16 13

YOK- yukarıki msg da bilgisi var

NOKIA SHOP SİRKECİ

Adres: Şeyh Mehmet Geylani Mah.Yalıköşkü Cad.No:23/B Sirkeci İstanbul
    Teelfon: 212 526 37 47

teli açmıyorlar

NOKIA SHOP ŞAŞKINBAKKAL

Adres: Bağdat Cad. 374/ A Şaşkınbakkal - İSTANBUL
    Teelfon: 216 368 20 19

teli açmıyorlar

Sanırım passporta kayıtlı spot almak durumundayız :?^'+^'+'

• Bence fiyatlar bu kadar değişken ise bir fiyat düşüşü yakındır.. İlk düşüşü yaşamadı cihaz hala, her telefon gibi 1-2 ay içinde ilk önemli düşüş gelirse ben de ilgilenicem sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Bence fiyatlar bu kadar değişken ise bir fiyat düşüşü yakındır.. İlk düşüşü yaşamadı cihaz hala, her telefon gibi 1-2 ay içinde ilk önemli düşüş gelirse ben de ilgilenicem sanırım..

aynen senin gibi düşünüyorum bakmışssın 3 ay sonra 1 i bulmuş fiyat

o zaman vip e çok acırım ama ya p990 da da aynı şey gelmişti başına
  • bekleyelim o zaman ne yapalım
    idareten bir psp alayımda elektronik cihaz hırsımı biraz dizginleyeyim.
    ondada wifi var nede olsa baya oyalar beni
  • Yok yok düşmez o kadar

Bende tüm Nokia shopları aramıştım.3 ünde vardı.Biriside Pendiktekiydi.Nuh dedi peygamber demedilerdi 1850 den aşağı düşmemişlerdi.Bence sallamışlar 1600 lira diye.Gidince başka bir oyun çıkabilir o işin içinden (içime doğdu) hem çok az cihaz hem herkes istiyor rafta kalmıyor deniliyor hemde damping.Nokia shoplarda genelde 1850-2000 ytl arasında kdv dahil peşin fiyatı çekiyorlar.
    Acele etmeyin sıkın dişinizi biraz daha derim.
    Ben de belirttiğim gibi ereyon olmasa idi daha bekliyordum göz göre göre kazık yememek için.
  • ya siz yine istanbuldasınız şanslısınız. satan tek tük yerler var ama izmir'de hiç bir yer satmıyor. herkes en kısa zamanda gelecek diyor kafayı yemiş vaziyetteyim. e90 için bayağı sancılı bir doğum oluyor anlaşılan bir türlü bebek adam akıllı piyasaya çıkmıyor ya....
  • brovito haklısınız bir bakımada bende İstanbuldan almadım telefounumu İzmirde bulunan ereyon dan aldım
  • Ebyadeki E90 kılıfları : Kılıflar için tık
  • vipracing inanır mısın bunu diyeceğini tahmin etmiştim onların da nasıl getirttiğini anlamış değilim çünkü koca izmirde hiç bir yerde yok. ereyona mesaj attım defalarca sizi bilgilendiricez stoklarda olduğu zaman, fiyatı belli değil dedi, nokia dükkanlarıda keza öyle. ama sonuç e90 yok. neyse ne yapalım ki beklemekten başka çaremiz yok. inşallah e90 almayı düşünenlerin sahip olduğu günü de görürüz ki bu başlıkta bol bol fotoğraflarını yayınlayıp telefon hakkında birbirimize yardımcı oluruz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 17 Ağustos 2007; 21:01:24 >
  • müjdemi isterim valla gittim ege park mavişehire ( izmir ) konuştum nokia shopla. izmir nokia bayisine gelmiş telefonlar haftaya pazartesi ya da salı ellerine gelecekmiş telefonlar. adımı soyadımı numaramı bıraktım gelince arıcaklarmış ve telefonun fiyatı da 1700 ytl olacakmış. oh sonunda kavuşacağım e90'a
  • brovito: Bak gördünmü?İyi olucak hastanın doktor ayağına gelirmiş Haydi hayırlısı.Demekki yeni sevkiyat mal gelmiş önümüzdeki hafta ellerinde olucak ne güzel.Fiyatıda gayet uygun vermişler şu anki piyasaya göre.

oguzhant: O versiyon clear case güzel değil benzerlerini görmüştüm.Hong Konglu satıcı onlarda çok çeşit var.Posta ile gelirse 10 1-4 gün arası FedEx vb ile gelirse seçiceğiniz opsiyona göre 3-4 gün ile a hafta rası gümrüğe takılmadan gelir.Normal posta fiyatı herhalde 10-15 ytl FedEx ise tahmini 30-40 ytl arası olur(kutuya bağlı) +1.50$ da hazırlama ve gönderme parası var.
  • E90 olupta ön arka kapaklarını değiştirmek isteyenler için güzel çözüm :: Orijinal kapaklarını buldum

Orijinal kapaklar Mocha/Red

Hemen bir takım kırmızı ısmarlıyayım.Sıkıldıkça renk değiştiririm.
  • Bahsettiğim yatay araç tutacağıda bu :

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

Link : Tık
  • :S karışık işlermiş vazgeçtim abi o kadar anlamam ama cevap için çok sağol.
    bu arada dolar yukseldi arkadaşlar iyimser olmayın öle rakkamlara alamayız aleti bence

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

brovito: Bak gördünmü?İyi olucak hastanın doktor ayağına gelirmiş Haydi hayırlısı.Demekki yeni sevkiyat mal gelmiş önümüzdeki hafta ellerinde olucak ne güzel.Fiyatıda gayet uygun vermişler şu anki piyasaya göre.

oguzhant: O versiyon clear case güzel değil benzerlerini görmüştüm.Hong Konglu satıcı onlarda çok çeşit var.Posta ile gelirse 10 1-4 gün arası FedEx vb ile gelirse seçiceğiniz opsiyona göre 3-4 gün ile a hafta rası gümrüğe takılmadan gelir.Normal posta fiyatı herhalde 10-15 ytl FedEx ise tahmini 30-40 ytl arası olur(kutuya bağlı) +1.50$ da hazırlama ve gönderme parası var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.