Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmmmm. 2-3 haftada ben üzüntüden giderim herhalde. E61i ile biraz takılıcam gibi görünüyor hayırlısı =(.
  • ben sabah İzmir Ege Park'taki Nokia dükkanıyla konuştum. Bir kaç güne gelecek dediler. Fiyatı ne kadar olacak dedim 1750 ytl dediler yani hemen hemen ereyonla aynı. Bilginize arkadaşlar.
  • İzmir'deyim güzel haber ancak o kadar parayı şu an için veremem ki IPhone'da ayrıca kafamın içinde yer etti.. Bakalım önce hangisi nasip olacak..

Bir de bu Lİfe timer'ın bize verdiği rakamlar nasıl temsil ediliyor yani ay yıl gün saat dakika nedir olayı tam olarak çözemedim..

Şu an 38.22 mesela bu, hafta ve gün mü yoksa gün ve saat mi?..
  • Şu fotoğraflar gelsede incelesek.
  • ehehe biz aylarca bekledik

• Hadi bekletme bizi.
  • Kendi kamerasının fotolarını kast ediyorsanız göndericeğim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Kendi kamerasının fotolarını kast ediyorsanız göndericeğim :)

de ne zaman??
  • quote:

esir ettin esiiiiiiir.
  • Sanırım baştan bu kadar ayrıntılı bir inceleme verince insanlar artık mükemmeli istemeye başladı..
  • uğraşıp bunu bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler Vipracing
  • vipracing kardeş kusura bakma bir sorum daha olacak. bu hafıza kartı microsd demişsim ve sdhc olur demişsin. ben alışveriş sitelerin birinde 4 ve 8 GB'lık kartlar buldum sence kullanılabilir mi makinayla?

4 GB'ın modeli = S3 4GB SDHC SECURE DIGITAL CARD CLASS 6 S3SDHC6-4096R

8 GB'ın modeli = S3 8GB SDHC SECURE DIGITAL CARD CLASS 6 S3SDHC6-8192R
  • :) Sende benim gibi acelecisin demek :)
    Bende delirmek üzereyim.

Son tecrübe ve havadislerimi paylaşıyorum arkadaşlar
    Life Timer dediğimiz olayı kendimce çözdüm
    Arkadaş yeni nokia 5700 almıştı onun life tamirine baktım kesinlikle arama süresini gösterdiğini düşünüyorum o yüzden hemen arama menüsüne girip toplam arama süresine baktım life timer ile tutuyordu.
    Yani özetle life timer dediğimiz olay bizim o telefonu aldığımızdan itibaren yapılan görüşme süresini saat olarak belirtiyor.
    Kaç saat konuşmuşuz diye.Yani yaşam süresi değil.
    E90
    Son E90 bulduğum yer ise Bakırköyde bir dükkan.Spot.Pasaporta kayıtlı tr klavyeli tr menülü kutulu 1-2 ay garantili 1600 istiyordu 1500e düştü nakit
    Benden bu kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: sariertan

Hmmmm. 2-3 haftada ben üzüntüden giderim herhalde. E61i ile biraz takılıcam gibi görünüyor hayırlısı =(.

• sn vipracing, bel taşıma kılıfı ve araç şarj cihazı nereden bulabilirim? Bugüne kadar hiçbir telefonumu bel kılıfında taşımadım ama hiçbir telefonum bunun gibi 13 cm boy ve 210 gr ağırlıkta değildi! Namussuzu ne pantolon ne de gömlek cebinde rahat taşıyamıyorsunuz. Acaba diyorum ceket mi giysem yaz günü? hani silah taşıyan korumalar misali
  • o kadar iğrenç fotoğraflar çekebildimki kendime yediremiyorum göndermeyi aslında
    quote:

Orjinalden alıntı: mageji

quote:

esir ettin esiiiiiiir.
  • Baba böle tarz foto çekmene gerek yok :)
    Doğaçlama olsun öle yolda masada yerde wc de filan .P
     Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

quote:

o kadar iğrenç fotoğraflar çekebildimki kendime yediremiyorum göndermeyi aslında
    quote:

Orjinalden alıntı: mageji

quote:

esir ettin esiiiiiiir.

• bynedim:

vires: Estağfurullah

brovito : Estaha ;) :microSD oduktan sonra (tanımın başında) hepsini kullanabilirsiniz ama microSD nin henüz 6 ve 8 likleri piyasaya verilmedi. (O sizin verdiğiniz model normal Sd kartların modeli yani uyumlu değil E90 ile.Kart boyutları arasında çok fark var)

oguzhant : Spot TR klavyeli bulunabilmesi hakikaten ilginç.Nerden bulmuşlar acaba ?

tentenn: Hhahah Ben genelde çok cepli kumaş pantalon giyme özgürlüğümden yararlandığımdan sol dış cepte taşıyorum çok rahat oluyor.Ama biraz tehlike hisettimmi eski 9500 ün kılıfına da koyuyorum arada.9500 ün kılıfı hali ile büyük geliyor ama tam anlamı ile beğendiğim
    üniversal ölçü bir kılıf bulamadım.Bu konuda Beyzacase in yeni kılıflarını bekliyorum.Orijinal Nokia kılıfını ebay üstünden alabilirsiniz.Araçta şarj için benim LD-3W nin yanındaa gelen orijinal çakmak şarjını kullanıyorum (daha doğrusu kullanmıyorum ama bir gün olur ha pili
    azalırsa diye arabada duruyor) Eğer eski tipte bir araç içi şarj cihazınız varsa Nokia E61 lerin kutusundan çıkan tipte bir adaptör ile (gittigidiyor.com da var) bunu E90 şarj etmektede kullanabilirsiniz.
    Modeli : Nokia Mobile Charger DC-4 Tık
    Araç içinde bunu getirtebilirim : Nokia universal holder CR-39 Tık
    Orijinal Nokia bel kılıfı : Nokia Carrying Case CP-181 (Ben pek beğenmedim+belde pek taşıyamam nedense) Tık

• vip telefonun sağlamlığı nası mesela yere at bakalım bişi oluyormu. yada üstüne basınca ekranda problem çıkarıyormu. çok merak ettim

e90 ın benim açımdan tek artısı var oda iç ekranı. se lerde ekran dik olduğu için excel tablolarında pek randıman vermiyorç yan yatırın demeyin yan yatırınca klavye dik oluyor

e90 ın bence iç ekranı 640 480 olsa idi daha iyiydi en azından yeni tarz uygulama derdi olmazdı bire bir götüntü büyürdü o kadar.
  • @vipracing

sağol kardeş cevabın için bir de microSDler hani bu samsung d600e takılanlardan mı ufacık olanlar?
  • Başka E90 sahibi yok mu bu arada?.. Varsa onların da örnek fotoğraf çekimlerini vs. görmek isteriz.. Fazla yüklenmeyelim Vipracing'e, biraz da bilgisayar başından kalkıp cihazla ilgilensin.. :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.