Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gece rüyamda seni gördüm. E90'nınla her yerin fotoğrafını çekiyordun :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mageji

@Vipracing

gece rüyamda seni gördüm. E90'nınla her yerin fotoğrafını çekiyordun :D

doğru görmüşsündür

bide siteye eklese onları
  • Bu arada E90 için verdiğin IPhone temasını yükledim ve N93'e çok yakıştı, kaliteli bir temaymış, bana ilginç gelen bu temanın e90'a yüklendiğinde ise çift ekranda da tek kurulum ile uyum sağlaması.. Gerçi sanırım dönüşümde tema olarak sadece uyarı panellerinin boyutu ve arkaplan boyutu değişiyor.. İç ekrandaki simgeler dış ekrandaki simgelerle aynı boyutta mı bilmiyorum..
  • bende 1 deniyeyim yaw şunu
  • Objektif incelemeniz için teşekkür ederim. Güle güle kullanın E90'ı.
  • asi_: Çok teşekkürler

bynedim: Symbianın gücü Şaka bir yana ikonların bazıları aynı boyutta olsa bile iç ekranda farklı (küçük) görünebiliyor o yüzden ölçeklendirmenin baştan E90 göre olması işi 'daha garanti' hale getiriyor (S60V3 ölçeklendirme vb konusunda diğer işletim sistemlerinden 'daha rahat') işin kısacası : Ekstra geniş için uygun duvar kağıdı vb olduktan sonra pek sorun olmaz E90 için.E90 ile kullanmıyanlarda ise hiç bir sorun yok (ekstra bir kaç kb daha büyük dosya boyutu o kadar)

mageji: Rüyasından beni gören 4 vakte kadar uyandığında E90 ı görüceği garantidir Soru : Kırmızımı,mochamı E90 kullanıyordum? (Kırmız murattır )

• Vipracing iyi gunlerde olsun,kazasiz belasiz kullanmani dilerim.

iInceleme icin eline saglik

Asil ben senden I-phone incelemesini bekliyorum.

Varmi oyle bir niyetin.
  • Bu kadar çabuk E90'dan vazgeçebileceğini sanmıyorum..

Ama tabi E90'ın yanına da bir IPhone yakışır.. Ah ben de şu N93'ten vazgeçmeden E90'ı bi alabilsem..
  • MaSSive: Çok teşekkür ederim güzel söz ve dileğin için umarım hepimiz cihazlarımızı her daim ağız tadı ile kullanırız

iPhone alma şansım oldu gerçi halende varda bynedim' de belirttiği gibi E90 dan vaz geçmek zor ama asıl sorun : Halen doğru,dürüst sim kilidinin daha doğrusu sim free bir cihaz haline getirilememiş olması bu olduğunda (ki çok uzak değil diye ümit ediyorum) ilk iş E90 nın yanına 'kardeş' olarak alıcağım ve yazıcağım

bynedim : Acele etme.Cihaz lar bir yere kaçmıyor.Deve 1 altın 1000 altın meselesi.İnsanın bir günü bir günüe uymaz.Ben kendime çok ceza vermiştim E90 çıkana kadar bir şey almıyacağım diye.Sizin elinizdeki cihazda çok güzel&kabiliyetli bir cihaz en azından böyle bir avantajınız var

• Vipracing'e: Dostum affına sığınarak sana birşey sormak istiyorum. Kesinlikle yanlış anlamanı istemem. Sadece ve sadece merak duymuş birisinin sorusu olarak düşün. Acaba ne işle uğraşıyorsun? Eğer sorumdan yanlış bir anlam çıktıysa tekrar tekrar özür dilerim. Saygılar
  • pazarcik :Estağfurullah hiç yanlış anlaşılacak bir şey yok : Otomotiv (Daha çok yüksek performanslı ABD bazlı V8 motorlar vb)
  • Merakımı hoş gördüğün için sağol. Sadece daha önceki incelemelerinden de detaylara önem veren, kafalı bir arkadaş olduğunu anlamıştım. İncelemen için tekrar teşekkürler.
  • Estağfurullah ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim
  • kardeş yazını okudum ve mütiş bir inceleme olmuş. uzun zamandır gelmesini bekliyordum telefonun. tam ah işte geldi ereyonda var derken stokları bitmiş. inşallah en kısa zamanda gelir tekrar stoklara da bizim de kullanma fırsatımız olur. tekrar güle güle kullan. ve incelemen için çok teşekkürler bayağı bir fikir sahibi oldum.
    bir kaç sorum olacaktı eğer cevaplamaya fırsatın olursa;
    ben şu anda p990i kullanıyorum ve klavyesinin olması benim için olmazsa olmazlardan sormak istediğim e90ın klavyesinin p990ininkine göre nasıl artıları var? yazmak kolay mı? ya da vapurda,otobuste vs yerlerde çıkarıp bir masa vs gibi eşyanın üzerine koymadan rahat yazılabiliyor mu? sonra ki sorum ise mesajları bilgisayara aktarabilme şansımız var mı?

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 14 Ağustos 2007; 0:47:22 >
  • brovito çok teşekkürler
    E90 nın klavyesi P990i nin klavyesinden çok,çok hızlı (Cihazın kendiside çok,çok hızlı) bu konuda hiç birçekinceniz olmasın.SMS yazarken e-maillerinizi alabilir o sırada müzik de dinleyebilirsiniz.Aradaki geçiş hızları vb harika.Evet bir masa vb gibi şeylerin üzerine konulmadan da rahatça yazılabiliyor 2 elde.
    Evet her şeyi bilgisayara toplu halde,tek,tek ister pc suite yardımı ile istersede başka yöntemler ile gayette rahat aktarabiliyor/yedekleyebiliyor sunuz.
  • bu arada iPhone Teması N95e süper gitti
  • @Vipracing

bir tema çalışması yaptım benim için denermisin?
    dış ekranın için

http://rapidshare.com/files/48876811/test90_magejiv1.sis.html

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

• temayı hangi prg ile yaptın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

temayı hangi prg ile yaptın??

Carbide.ui S60 Theme Edition
  • @Vipracing

tema boyutları

240x320v1 baz alınarak yapıldı ama ara barlar için ölçüler değişmekte. v1 türü ekranlarda her menüde ki bar ölçülerini tek tek ayarlamak gerekiyor el ile
    kullanılan diğer ölçüler
    240x27
    240x58

eğer beğendiğin bir resim varsa bunu E90 için uyarlıyabilirim yukarıda yaptığım gibi.

KM atarak resimi yollayabilirsin istersen.

saygılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.