Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mujim_007,^^CoNCoN^^: Teşekkürler ^^CoNCoN^^ hayırlı olsun

iPhone benzeri tema daha doğrusu artalan sahip tema direkt olarak bu sayfadan indirilebilir.http://macammacam.info./
    2 tema var ikiside özellik ile E90 için yapılmış.
  • Cihazın fotoğrafları eklendi.Örneklerde yolda.
  • Vipracing o fotoğrafları nasıl çektiysen veya düzenlerken hangi programı kullandıysan eline sağlık, Eldar Murtazin halt etmiş demek düşer bu incelemeye..

Bravo gerçekten..

Örnek foto ve videolarını da bekliyoruz.. Ayrıca ufak ricam browser iç ekranda açıkken de bir fotoğraf çekebilirsen sevinirim..

Bu fotoğraflar daha çok iştahımı kabarttı, insana E90 aldırır bu görüntüler..
  • Ok vakit olunca doğal ışık altında çekerim seve seve.
    Aslında çok basit fotolar şöyleki 3mm beyaz plexinin altına bir paraflaş birde sol üstten soft box lu paraflaş gerisi sadece web için küçültme birazda kesme beğenmene sevindim hava çok sıcak olması çok daha yaratıcı işler çıkardı aslındada üşendim
  • Doyurucu bir inceleme olmuş, tebrik ve teşekkür ederim.
  • vipracing incelemen çok güzel olmuş eline sağlık
  • wayyyy! bana rakip çıktı

eline sağlık güsel inceleme
  • inceleme için yorumum: YUHH (bu beta ise ....)
    Vipracing için yorumum: HELAL

e61 kullanıcısı olarak dikkatimi çeken ilk şey;

e90 da "Nokia BP-4L" pil olduğunu yazmışsın, oysa benim e61 de "Nokia BP-5L" pil var, bu durumda benimki mi seninki mi daha iyi şimdi !?!

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 12 Ağustos 2007; 9:38:33 >
  • biraz daha resim koyması lazım bu halde beta...

bence
  • Eline emeğine sağlık, temiz Türkçe, öz anlatım...
    Telefonun fotoğrafları çok hoş olmuş.
    İnceleme için teşekkürler. Bu cihazı düşünmeye başladım. Tabi fiyatının oturması lazım
  • heartless: Teşkkürler

acr: Beğenmene sevindim teşekkürler

Reis-i Eagles: Hahah sağol baktım çitayı yukarı çekmişsin

face1tr: Helal Sendeki döver abisi (Aynı pil aslında.E61i +L vrsiyonunu kullanıyor ufak bir update yapmışlar pile o kadar )

Al PaC : Hayırlısı inşallah,teşekkürler

• Vipracing ; süper bir inceleme olmuş, tebrik diyorum seni. Şuan e61i kullanıyorum iş amaçlı. E90'nın bu anlamda e61i'ye göre artıları neler?
  • Eline koluna sağlık Vipracing.
    Çok güzel bir inceleme olmuş. Düşünen arkadaşlar için yol gösterici bir sayfa hazırlamışsın.

Ayrıca hayırlı olsun. Sonunda -sanırım- hayalinin telefonuna ulaştın
  • PHI çok teşekkürler , evet gerçekten öyle oldu
  • VİP gene ben elinde sözlük programı varmı bizim e 90 a uygun varsa sana zahmet bir yollasan çok lazım
  • Merhaba Vipracing,

Öncelikle incelemen için çok teşekkürler. Şimdiye kadar yaptığın uğraşı bile oldukça yüksek bir özveri.

Vaktin olursa benim ahretliklik sorulara da bakabilirsen sevinirim.

Benim eski e70 arayanların adını adres listesinden Türkçe okuyordu. Özellikle araba kullanırken işe yarıyordu. Bunda da var mı?

Bu model gelen sms'leri okumak gibi yetenekleri var görünüyor. Buna Türkçe dili de dahil oldu mu?

Nokia e70'teki Excel uygulamsı tam bir rezalet edi. Bir Hücreyi düzenlemek tam bir felaket edi. Yok edit moduna geç düzenle sonra sonucu gör vs vs doğrudan hücre üzerinden düzenleme yapılmazdı bu da öyle mi?

Ben de büyük olasılıkla bu cihazdan alacağım ama eşimden dayak yememek için biraz daha fiyatının düşmesini bekleyeceğim.
  • Vipracing, browser hakkında dokunmatik bir cihaz olmadığından eğer ki fikir sahibi olacak kadar deneyebildiysen, normal bir ekran ve klavye ile kullanımın kolaylığını sormak istedim.. Yani dilediğin gibi ekranın istediğin köşesini açabilme veya yakınlaşma, resimleri alıp o sayfayı kapamadan tek başına büyütüp görüntüleyebilme gibi bazı eklentileri var mı acaba E90'ın kullandığı browser'ın..? Ve de tablar şeklinde farklı sayfaları aynı ekranda görüntüleme özellikle..

Bir de yukarıya koyduğun tema E90'ın çift ekran için olan teması mı yoksa S60v3 cihazlarımıza yükleyebilir miyiz..
  • teşekkürler çok güzel bir inceleme olmuş.İyi günlerde güle güle kullanmanı dilerrim.Yorumlarının ve resimlerinin devamını bekliyoruz
  • Üstad bu nitelikli, kaliteli, olağanüstü "ÖRNEK" çalışma için sonsuz teşekkürler... Elleriniz dert görmesin...
  • lloyd : Tesekkurler (Cevap yazarken seni atlamisim kusuruma bakma) Hizli islemci cok bol hafiza buyuk ekran internal gps biraz daha iyi multimedia baslica farklari.

kanzer : Malesef yok bulursam buraya yazarim.

ayhan_guler : Tesekkur ederim

- Var (Turkce nasil desem kirik bir Turkce )
    - Malesef ama ingilizce altinda iyi kotu okuyor bir seyler
    - Pc nin aynisi gibi bu biraz kirpilmisi.Bu konularda gercekten cok iyi.
    - Dayak konusu hepimizi icin gecerli ben izin aldim zar zor

bynedim : Tabler su an icin el ile acilmiyor ama bir yontemini ogrendim cok basit yazicagim (Direkt linklerin tableri aciliyor sadece) mini bir pc ve mouse kullanidigini dusun dolayisi ile gayette fonksiyonel bu bakimdan.Tabiki anindan yakinlasma uzaklasma goruntuleme vb hepsi mevcut, S60V3 icin yukleyebilirsiniz

sungur 13 :Tesekkurler tabiki devami var

simyaci :Her zamanki nezaketin ve samimi dostlugun icinde ben tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.