Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bynedim : Tabiki istersen screen capture yapayım daha iyi görünür fotoğraftan? Yanlız ikinci sim kartı bulmam lazım iki cihazı yanyana açmak için (suya düşmüş E61 açılmıyor bir tek 9500 açılır şarj edilince)
  • Çok daha iyi olur, asıl istemeyi düşündüğüm iki cihazda da browser açıkken yanyana bir fotoğraftı ama fazla uğraştırmayayım diye söylememiştim..

İmkanın varsa ve uygun bi zamanda bi ara çekip eklersen sevinirim..
  • Habire internet uçuyor.Bu zoom X6 dan şüpheleniyorum.

Screen shotları aldım hemen vereyim :

Not : Screen capture için bedava bir program olan : Screen Shot 2.0 v2.8 i kullanıyorum.Capture için Hot keylerini değiştirdim Programı indirmek için buraya tıklayın (%100 freeware programdır)

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

Full hali için tıklayıp ayrı tabdede açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 11 Ağustos 2007; 19:15:32 >

• Teşekkürler Vipracing, çözünürlük gayet iyi olmalı kendi ekranında..

Bu kadar geniş bir alan rahatlıkla görüntülenebiliyorsa problem de yok demektir.. Kendi ekranında da youtube'dan araştırıyorum, görüntüleme rahatlığı konusunu..
  • Estağfurullah Şimdi incelemenin s.c lerinide upload edeyim.
    Evet kendi ekranın piksel yoğunluğu çok daha fazla olduğundan daha güzel/keskin görünüyor iç ekranında.
  • Yeni screen capturlarını ekledim incelemeye.Biraz sonra kamerası ile çekilmiş örnek foto ve videoları yükliyeceğim daha sonrada fotoğraflarını çekip göndereceğim.
  • Heh, inceleme yavaş yavaş tamamlanıyor.. E90'ı beklediğimiz kadar bekleyemedik inceleme için biraz erken piyasaya girdi..

Ama bitince güzel olacak, ve tabi e90 sahiplerinin çoğalması ve paylaşımları ile de güzel bir konu haline gelecek.. Tabi benim gibi bu cihazı daha bi süre bekleyecek olanlar vardır mutlaka, henüz erken..
  • Erken olduğu kesin sağolsun ereyon dayanamadım
    Fazla kullanıcı kitlesi olurmu?Evvelki Communicatorlerden fazla olucağını zannediyorum ama zaman göstericek.E61 bölümündeki kullanıcı sayısını yakalarsak başarılı diyeceğim cihaz için
  • Öylesine dolaşırken hoş bir Apple görüntülü tema buldum :http://macammacam.info./

Clown fish teması var.Çok hoş.Ekranın performansını daha iyi anlıyabiliyorunuz.
  • Hayatımda gördüğüm en güzel inceleme telefonun kendi fotolarınıda bekliyoruz elde duruşu vsvs.
  • Tema konusu nasıl Vipracing?.. yani iç ekran ve dış ekran uyumu cihaza özel her temada geçerli mi?.. Yoksa iki ekran için ayrı iki tema uygulaması mı yükleniyor?..
  • Tek tema ama iç ekran ilede uyumlu olması lazım yoksa kullanılacak gibi olmuyorlar malesef.Yani baştan büyük ölçekli tema olması lazım onlarda şu an için az.Ama ben yapmaya başlıyacağım pazartesi
  • Cidden çok kapsamlı ve güzel ayrıntılı bir inceleme.Telefonunuz hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun kardeş telefonun çektiği fotoğraflardanda koyabilirmisin bide telefonun resimlerinide ekliyebilirmisin şimdiden teşekkürler..
  • Tekrar hayırlı olsun Vipracing telefonun ve ayrıntılı inceleme için teşekkürler.. Cihazın kendi fotolarını da koyarsan seviniriz, özellikle boyutlarını görebilmek için..
  • Arda Türkmen,altug92 ve mc_BlackMamba: Güzel temenni ve dileklerinizden dolyaı teşekkür ederim

Bir 1 saat içinde cihazın kendi fotolarınıda upload etmeyi umuyorum (Geceyi bekledim serin olur vb diye ama halen sıcak Birazdan masayı ayarlayıp çekip üste ekliyeceğim.)
  • Vipracing İphone Temasını Upload Edebilirmisin Süpermiş Saol Şimdiden
  • Eniştem bugün aldı Nokia E90.. Mükkemmel bir cihaz.. Barkot okuyucu falan.. GPS..
  • Buyrun İsteyenler İphone Teması s60v3 içinhttp://rapid$hare.com/files/48414232/iphone_jrb233jp.sis.html

Screenshots;

• Eline sağlık, gerçekten emek harcamışsın
    Böyle İncelemeler bulmak gerçekten zor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.