Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mageji

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

temayı hangi prg ile yaptın??

Carbide.ui S60 Theme Edition

eyw saol
  • @Vipracing

çok teşekkür ederim açıklamaların için. şimdi daha da çok sahip olmak istiyorum bu telefona :) saygılar, sağolasın.
  • Hemen deniyeceğim akşam eve gidince çok teşekkürler

brovito :
  • E90'ın şu an sadece bahsedilen kahverengi tonlarında olan modeli mi mevcut Türkiye'de?.. Şu an için olmasa da gelecekte diğer renklerdeki E90 seçenekleri olmayacak mı acaba?..

Gri rengini en çok beğendim ama E serisi oluşunu da bu kahverengi tonu belli ediyor..

Bir de Vipracing bu inceleme sitelerinde cihazın koyu mor klasik N95 temasına benzer bir tema ile fotoğrafları yayınlanmış, acaba E90'ın dahilinde bu tema mevcut mu?..
  • N95 temasına banzer temalar var ama Nokia temaları değil.

İncelemede atladığım bir konu aklıma geldi : Nokia E90 ların piysaya verilmeden önceki modellerinde ve ilk bir kaç hafta verilenler modelleri ile şu an alabileceğimiz modelin kasasında ufak bir fark var.Sol alt kısımdı klavyenin olduğu yerin açısı var ve hafif aşağı doğru eğimli.Eskilerde bu yoktu.Bendeki yeni tipten.

Şu an Mocah ve Red var.Yani ki renk.Kırmızı henüz Türkiyeye getirilmemiş.Benimde ilk seçimim kırmızı idi.Ama Mochayı canlı görüncede çok beğendim.Eğer kırmızıyı daha çok beğenir isem ön ve arka kapakları alırım Yanlız mochanın Türkiye versiyonunu ürün üretim kodunu bulup yazmıştım Nokia E90 konu başlığı altına .Kırmızının halen ürün üretim kodunu bulamadım Türkiye için.

• Şimdi bir şeyi denedim doğru çıktı :

E90 nın iç ve dış ekranı ile uyumlu olması için wallpaperın 800x615 ölçülerinde olması iyi sonuç veriyor.
  • Kullandıkça edindiğim bir kaç bilgi&deneyimi ilk postun altına ekledim.
  • E90 iç ekran çözünürlüğü 800x352 değil miydi?..
    Bu arada gri renginin mocha gibi özel bir ismi var mı acaba ona göre araştırayım..

Bir de Vipracing yanlış anlamazsan arada kaynadı gibi oldu tekrar rica etmek istedim hatırlatmak maksadı ile, yani acele bir olay değil tabi, müsait olduğunda imkanın olursa E90 iç ekranında kendi browser'ı ile örnek bir donanımhaber forum sayfası açıkken cihazın kendi fotoğraflarını çekebilir misin?..

İnternette tam olarak öğrenmek istediğim görüntüyü bulamadım..

Tekrar teşekkür ediyorum..
  • Evet iç ekran 800x352 ama oturmasını ayarlamak için her iki ekrandada bu tipte bir çözünürlüğe ihtiyaç var bende başka yol bulamadım (henüz)
    Gri yok malesef Mocha var (şu an bulunan renk koyu kahve/gri siyah karışımı oldukça koyu bir renk) ve birde yurt dışında kırmızı.Product code larındada Türk klavyeli için Mochadan başkasını yani kırmızıyı henüz göremedim.Bu 2 renk dışında bir renk yok (protoiplerden birisi koyu gri idi belki o aklında kalmıştır)

Tabiki çekeceğim

Estaha
  • Teşekkür ederim tekrar..

Bu arada bahsettiğim gri renk bilgisayarımda topladığım resimler arasında vardı, daha sade duran bir renk olduğundan ilgimi çekti ve önceki mesajlarımda bahsettiğim mor temanın da resmini koyuyorum, kahverengi rengi ile çok yakışmış..

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb
     Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

• Güzel durmuş mochada :)
  • *#92702689# :Life timer (Cihazın ne kadar kullanılmış olduğunu gösterir)
    bu olay nedir?
    111.25 yazıyor bende sanırım bizim aradığımız süre bu
    111.55 olmuş
    :)

Nokia N70
  • alttaki plastik ayaklar düşecek gibi mi arakdaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

*#92702689# :Life timer (Cihazın ne kadar kullanılmış olduğunu gösterir)
    bu olay nedir?
    111.25 yazıyor bende sanırım bizim aradığımız süre bu
    111.55 olmuş
    :)

Nokia N70

Bu Life Timer cihazın ilk üretimden itibaren mi ne kadar kullanıldığını gösteriyor yoksa açıldığından itibaren mi?..

Bende de 37.25 yazıyor ama çözemedim..
  • kahverengi mi bu şimdi??
  • Yok plastik ayak düşecek gibi değil
  • Flaslamadığınız sürece (firmware update vb servis/kendiniz) life timerı '0' lıyamassınız.Flaslanmadı ise yani fabrika çıkışı ise telefonunuz alındığı andan bu ana kadar olan süreyi gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 15 Ağustos 2007; 18:59:54 >
  • Evet
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

kahverengi mi bu şimdi??
  • Beyler Üründen memnun olmayıp satmak isteyen arkadaşlar yokmu =)) Hiçbiryerde ereyondaki gibi bir ürün bulamadım. İşin kötüsü garantili artık mağzalardada kalmamış. Kaçak mallarada tutup 1200dolar vermek akıl karı olmayacak. Bir duyum felan alanınız yokmu, şu tarihlerde stoklarda şu fiyattan olacak felan. E61i ve E90 arasında mekik dokudum başım ağrıyor artık. Tam e61i alıcam dur bekle diyorum e90 çıkar.

Bir bilgisi olan yokmu?
  • Şu an benim bildiğim : 2 hafta ile 3 hafta içinde (en geç) tekrar stoklara gireceği.Beklemeye değiceği kanaatindeyim.Dünyanın hemen her yerinde şu an E90 biraz zor bulunuyor.Kaldıki Türkiyedekiler Türkçe klavyeli vb.Ben buradan alınması taraftarıyım.Üstelik ereyonun fiyatları da çok uyugn (Biraz daha pahalılanmış olabilir)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.