Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rboygur

Selamlar,

Eğer mümkünse yeni alan arkadaşlar fiyatları bildirebilirler mi? Geçen hafta Ankara Cepa Nokia Shop stoklarında son kalan e90 ı yakaladım, peşin 2.400 YTL fiyat çektiler. Uzun zamandır beklememe rağmen göz göre göre o kadar fark vermek istemedim. Bütün şartlar insanı kızdırıp başka birşeyler almaya yöneltiyor ancak biraz daha sabretmeye kararlıyım.

Ayrıca tuşların ekranda iz bırakmasıyla ilgili yeni bir revizyon yapıldığı söyleniyor. Revizyon yapılmış modellerin eskileri ile aralarındaki farklar nelerdir? Nasıl anlaşılabilir?

Cevap yazacak arkaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2400 çok büyük bir fiyaat

• Ben de yurtdışından getirttiğim kayıtlı, türkçe ve son yazılım yüklenmiş E 90 ımı satmayı düşünüyorum ,ilgilenen olursa e-posta gönderebilir, Ankara ya da İstanbul benim için uygun. Telefonun hiçbir problemi yok... (aldığımda alt menteşedeki dış metal kaplama oynadığı için nokia servisine götürdüm , herhangi bir sorun yok böyle kalsın dediler...)1.300 ytl fiyat düşünüyorum...
    ilgilenen arkadaşlar bana e-posta atabilir.

guven_goktas@yahoo.com
  • ben de istanbul carrefour bayrampaşa nokia shoptan aldım . 1950 ytl worlde 9 taksit . aslında bana 12 taksit yaparız demişlerdi ancak sonradan sözlerinden döndüler bu da oranın ne kadar kalitesiz bir yer olduğunu göstersede ben alcağıma dair söz verdiğim için sözümden dönmedim . aynı tel cevahir kvk da 1970 ytl worlde 12 taksit ( umarım onlar dönmüyorlardır ) aldığım nokia shop bana eğer advantage kartınız olsaydı 12 taksit olurdu dedi . tabi bu da kartların değişik avantajları olduğunu gösteriyor . tabi bazı yerler işi abartıyor . mesela osmanbeydeki avea bayi bana 2300 ytl peşin fiyat karta 2400 ytl olur dedi . buradanda ne anlıyoruz bizde kim kimi tutarsa mantığı hala hakim .
  • walla 1950ytl çok yüksek fiyat. amerika'dan amerikadaniste.com aracılıyla aldım. toplamda 1040$'a geliyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 8 Aralık 2007; 1:27:20 >
  • 7 Aralık 2007 / 18:00 civarı Cevahir KVK 1740 tek çekim fiyatı verdi, aynı yerde Nokishop'da yoktu ama 1950 ytl dedi ve KVk'nın sattığı mala Gray market dedi ve kötüledi. Başka yer 2000/2100 dedi. Bu nasıl bir saçmalık anlamıyorum bir cihazın fiyatı 200/400 ytl olarak nasıl değişken olabilir.
  • bugün istinye-park'a gittim. hemen klavye sorunu hem de fiyat için.

klavye değişimi için şu numarayı verdiler: 0216-458-9797. nokia'nın servisiymiş. 50ytl falan tutar dedi herhalde yardım eden arkadaş.

bu arada avea bayisi satmıyor yeni seri bekliyormuş. piyasadakiler kötü dedi. 2200 civarında fiyat dedi
    nokia'da vardı. onlarda 1900 tek çekim dedi.
    genpaya sormayı unuttum.
    darty'e henüz gelmemiş.
  • esasinda 7.5 aydir e61i kullanıyorum ve e90 alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Çok büyük farklar yok benim kullandığım özellikler için ama yine de alma dürtüsü var içimde. Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar?
  • arkadaşlar acil kredi kartı ödemem geldi.

1 aylık kayıtlı E90'ı = 1100 ytl'ye satıyorum. ilgilenenler varsa pm atsınlar..
  • DH Nokia Faturalı ve Faturasız Cihaz Anketi:

http://forum.donanimhaber.com/m_19628638/tm.htm

Lütfen 2dk oylayalım.
  • öldüm bittim yaa keske benimde bir tane olsa incelemeyi yapan arkadaşa haırlı olsun
  • Allah sana da güselini nasip etsin
  • Bir mp3 programı ararken eski sayfalarda bu msg ı gördüm.
    Arkadaşım bu arkadaşlardan N800 aldı.Cihaz kullanılmış geldi.
    Eski bir olay ama olsun bildireyim istedim.

quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Selam Oguzhant,

N800 için telefon numaralarını vereyim

0312 231 88 65
    0533 286 22 86
    0537 413 13 33

ilgililer Cem ya da Okan

Sonucu bildirirsin artık.

• herkese ıyı bayramlar nokıa e90 tus takımının ekranda ız yaptıgı zarar verdıgı soylenıyor acaba tel yenı cıkan serıden olup olmadıgını nasıl anlarız
  • ............chr ve uzun space tuşu arasında kalan iki tuş farklı

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb
  • Merhabalar,
    Bir E90'a sahip olduğum zaman, en sıklıkla kullanacağımı umduğum web browser hakkında kafamda biraz soru işaretleri var,
    acaba dokunmatik ekran olmadan internet tarayıcı kullanımı nasıl, sayfayı aşağı yukarı kaydırmak için ayrı bir tuş, linkler arasında dolaşmak için ayrı bir tuş kombinasyonumu var yoksa 4 yönlü kumanda tuşu fare olarakmı kullanılıyor. Birde E90 geçenlerde genpada yeniden satılmaya başlandı acaba bunlar yeni parti ürünlermidir, bunlardan alanlar varsa tuşların ekrana değmesi ile ilgili problem devam ediyormu. Kısacası internet tarayıcısının kullanımı hakkında bir açıklamada bulunacak ve yeni alıp problemler hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.
  • IPhone'dan sonra mutlaka E90 kullanmak istiyordum fakat bu cihazın fiyatı gitgide artıyor sanırım, ve de artık iphone ilk defa beni cep telefonunda aradığım güzellikler konusunda biraz doyurdu gibi..

Bu sefer sabredip E90'ın fiyatının düşmesini bekleyeceğim..

Satın alan arkadaşlara hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatdemir

Merhabalar,
    Bir E90'a sahip olduğum zaman, en sıklıkla kullanacağımı umduğum web browser hakkında kafamda biraz soru işaretleri var,
    acaba dokunmatik ekran olmadan internet tarayıcı kullanımı nasıl, sayfayı aşağı yukarı kaydırmak için ayrı bir tuş, linkler arasında dolaşmak için ayrı bir tuş kombinasyonumu var yoksa 4 yönlü kumanda tuşu fare olarakmı kullanılıyor. Birde E90 geçenlerde genpada yeniden satılmaya başlandı acaba bunlar yeni parti ürünlermidir, bunlardan alanlar varsa tuşların ekrana değmesi ile ilgili problem devam ediyormu. Kısacası internet tarayıcısının kullanımı hakkında bir açıklamada bulunacak ve yeni alıp problemler hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Ben de şimdiye kadar mobil cihazlarda hep dokunmatik olanları tercih ettim, e90'a kadar. Dokunmatik olmayan E90'ı alırken de bu konuda şüphem vardı, ancak kullandıktan sonra buna gerek olmadığını gördüm. 4 yönlü tuş ile fare gibi navigasyon yapmak, rahatlıkla internette sörf yapmak mümkün.

Benim cihaz da ilk versiyon ürünlerden. Yani ekranda iz bırakıp, pil kapağı oynayanlardan :) Ancak cihaz o kadar mükemmel, o kadar kullanışlı ki 230gram olan devasa ağırlığı bile bu yüzden her geçen gün daha önemsiz hale geliyor. Hatta cihazı ilk aldığımda bu kadar ağır ve kaba bir cihazı kullanamam demiştim (cihaz Dubai'den gelmişti ve internet haricinde resmini ya da kendini görmemiştim), o yüzden de hemen satılıka çıkardım, forumda ya da sahibinden.com da vs. ilanını görmüşsünüzdür. Ancak az önce de belirttiğim gibi cihaz o kadar süper yapılmışki, her geçen gün sanki ağırlığı azalıyor, boyutu küçülüyor :) Ben de o yüzden satmaktan vazgeçtim ve kendim kullanıyorum :)
    Ekrandaki iz olayını o kadar önemsemeyin, çizik falan değil, sadece tuşların üst yüzeyinin bir kısmı ekrana temas ediyor. Aslında normal şartlar altında bu temas sağlanmıyor, ancak telefonu arka cebinize koyar ve sonra da bi yere oturursanız, yani telefona bir şekilde baskı gelirse iz olayı ortaya çıkıyor. O da kendi içinden çıkan bezle ya da yumusak bir şeyle silindiğinde geçiyor. Dediğim gibi bunu o kadar önemsemeyin.

Yakında Vipracing üstadın yaptığı incelemeye ilave olarak ben de bir inceleme yayınlayacağım. Orada detaylı olarak geri kalan özelliklerini anlatırım.

• Denizcan kafamdaki soruların cevabını buldum teşekkür ederim, bi taraftanda harıl harıl E90i çıkma ihtimalini araştırıyorum ama bol bol yorum var kesin bişey yok herhalde E90i çıkarsa dokunmatik olma ihtimali yüksek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizcan_

quote:

Orjinalden alıntı: sedatdemir

Merhabalar,

Ben de şimdiye kadar mobil cihazlarda hep dokunmatik olanları tercih ettim, e90'a kadar. Dokunmatik olmayan E90'ı alırken de bu konuda şüphem vardı, ancak kullandıktan sonra buna gerek olmadığını gördüm. 4 yönlü tuş ile fare gibi navigasyon yapmak, rahatlıkla internette sörf yapmak mümkün.

Benim cihaz da ilk versiyon ürünlerden. Yani ekranda iz bırakıp, pil kapağı oynayanlardan :) Ancak cihaz o kadar mükemmel, o kadar kullanışlı ki 230gram olan devasa ağırlığı bile bu yüzden her geçen gün daha önemsiz hale geliyor. Hatta cihazı ilk aldığımda bu kadar ağır ve kaba bir cihazı kullanamam demiştim (cihaz Dubai'den gelmişti ve internet haricinde resmini ya da kendini görmemiştim), o yüzden de hemen satılıka çıkardım, forumda ya da sahibinden.com da vs. ilanını görmüşsünüzdür. Ancak az önce de belirttiğim gibi cihaz o kadar süper yapılmışki, her geçen gün sanki ağırlığı azalıyor, boyutu küçülüyor :) Ben de o yüzden satmaktan vazgeçtim ve kendim kullanıyorum :)
    Ekrandaki iz olayını o kadar önemsemeyin, çizik falan değil, sadece tuşların üst yüzeyinin bir kısmı ekrana temas ediyor. Aslında normal şartlar altında bu temas sağlanmıyor, ancak telefonu arka cebinize koyar ve sonra da bi yere oturursanız, yani telefona bir şekilde baskı gelirse iz olayı ortaya çıkıyor. O da kendi içinden çıkan bezle ya da yumusak bir şeyle silindiğinde geçiyor. Dediğim gibi bunu o kadar önemsemeyin.

Yakında Vipracing üstadın yaptığı incelemeye ilave olarak ben de bir inceleme yayınlayacağım. Orada detaylı olarak geri kalan özelliklerini anlatırım.

+1gerçekten öyle telefonun boyutu sanki günden güne küçüldü....birde yeni klavyelerde sorun tam olarak çözülmemiş gene deyiyrmuş ekrana ama arkadaşın dediği gibi teli normal biyere koyduğunuzda temas etmiyr anca baskı uygularsanız çok hafif bir iz çıkıyr siliyrsunuz geçiyr...

• Güncel fiyat listesi (26.12.2007):

KVK.com: 1.726 YTL
    Genpatech.com: 1.725 YTL / 1.656 YTL (Havale indirimi)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.