Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Garmin programını E90 da deneyen oldu mu? Oldu ise sonuçlar nasıl?

Teşekkürler...
  • E90'nın İnternet telefonunu kulanan var mı ? Ben ayarlarını bir türlü yapamadım. Bir kaç sitede bir kaç ayar öeneriyorlar ama çalışmadı. loweratevoip ve voipwise de aboneliklerim var. İkisin de bu konu ile ilgili bir açıklama yok. Önerebileceğiniz bir yer veya ayarlar için yardım edecek biri var mı?
    Şimdiden teşekkürler!!!
  • PC suite yüklü ve tüm fonksiyonları çalışır olduğu halde, telefonu modem olarak kullanıp bilgisayardan internete giremiyorum. "Yüklü nokia modemi yok. Lütfen Connectivity Cable Sürücüsü yazılımı yüklediğinizden emin olun" şeklinde bir mesaj alıyorum. Bahsedilen sürücünün son sürümünü de yükledim. Ama sonuç değişmedi. Bu konuda bir çözümü olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avukats -- 14 Ocak 2008; 0:05:26 >
  • fring i deneyebilirsiniz, tam anlamıyla internet telefonu değil ama yükledikten sonra msn,google talk, yahoo vb. hepsini aynı anda görüp karşı tarafta mikrofon ve kulaklık varsa internet üzerinden rahatlıkla konuşabiliyorsunuz.www.fring.com adresinden telefona doğrudan indirebiliyorsunuz.
  • slm dostlar. bende bugün e90 aldım.birkaç sorum olacak size: 1. tomtom u yükleyen varmı arkadaşar. 2. netteki java destekli tavla veya okey oyunlarını oynayabilirmiyiz 3. video paylaşım sitelerindeki videoları seyredebilirmiyiz.
  • fring değil de kendi üzerindeki programı kullanmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rboygur

Selamlar,

Garmin programını E90 da deneyen oldu mu? Oldu ise sonuçlar nasıl?

Teşekkürler...

Ben Yukledim kardes ,

Şuana kadar Nokialarda Gps yazılımları konusunda en iyi sonucu aldığım Garmin diyebilirim.
  • Garmin gerçekten çok başarılı...
  • Geçen hafta gelen E90 partisinden sonunda bende aldım. Garmin hakikaten oldukça başarılı...
  • kardeş bu garmini nereden yüklediniz. link atarsanız sevinirim. ayrıca bu cihazda dahili gps varmı yani ayriyeten gps cihazı taşımam gereklimi.
    quote:

Orjinalden alıntı: rboygur

Geçen hafta gelen E90 partisinden sonunda bende aldım. Garmin hakikaten oldukça başarılı...
  • p1le n95 8gb arasında gelip gittim aylarca ama bu telefonu arkadaşta gördüm, baya hoşuma gitti. bende az önce amerikadan siparişimi verdim. kırmızı e90. daha önce p910 kullandım. bu alet süpere benziyor. bakalım kasa sorunları giderilmiş versiyon mu gelecek. 1030$
  • Sonunda benimde bugün bi E90 ım oldu(Doğubank spot)

Yalnız arkadaşlar şöyle bir sorun var.klavye Q klavye,fakat "Y" harfine bastığımda Z yazıyor,aynı şekilde de "Z" ye basıncada Y yazıyor.Bu ayarlardan düzelebilirmi acaba?
    Telefon klavyesi üzerindeki tuşlar ingilizce(Desk-Contacts... gibi)
  • Nokia E90 yeni model olup olmadigini anlamak icin, malum eski modellerde bilinen mikrofon ve klavyenin ekrana baski yapma defektleri var.
    IMEI numarası 35365901105xxxx olanlar eski,
    IMEI 35365901377xxxx olanlar ise yeni.

Birde pil takilan yerin kosesinde eskilerde r12, yenilerde ise r14 yaziyor.

Resimleri ekledim.

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

Bu arada yeni modelde bu sorunlar var mi? Kullanan arkadaslar gorus bildirebilirler mi acaba?

• benimki bu yeni model.
    Gerçi alalı birkaç saat oldu daha farketmemişte olabilirim ama şu ana kadar "Y" ve "Z" harfinin yer değiştirmiş olmasından başka sorun yok
  • dostum seninki almanca klavye :)) Almanca klavyede z nin yerinde y, y nin yerinde ise z olur
  • Hayır Hocam klavye ingilizce.

İlginç olanda bu zaten.
  • E90 ALMAK İSTEYEN VARSA ELİMDEKİ İKİ AYLIK KUTULU KVK GARANTİLİ FUL CİHAZIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. CİHAZ SİZİN DEYİMİNİZLE YENİ ÇIKANLARDAN SIFIRINDAN FARKSIZ TERTEMİZ. FİYAT 1350 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: taytaylan

Hayır Hocam klavye ingilizce.

İlginç olanda bu zaten.

Yani yazılım olarak bir şekilde almanca klavyeye geçmiş.. bence nokia suit yardımıyla en son sürümü yükle..
  • Aynen dediğin gibi yaptım dün gece.son firmware i yükledim (7.40.1.2)
    Ve şimdi Türkçe gitti-Klavye normale döndü.Ama türkçe yok artık :(

7.40.1.2 firmware yüklemeyi düşünen arkadaşlara duyurulur...Dil seçeneklerinde Türkçe yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 27 Ocak 2008; 23:09:47 >
  • Selam Arkadaşlar,

Ben de nihayet bir e90 sahibi oldum. Modeli yeni mi eski mi anlayamadım ama arka pil kapağı oldukça sıkı yeni gevşeklik hiç yok bir de menteşeleri kahverengiye çalan bir metalik renge sahip benim gördüklerimde tam metalik gibi idi. IMEI numarası arkadaşımızın verdiği iki seriye de uymadı bu ara.

Ben garmin'i kurdum ama hiç beğenmedim çok yavaş geldi içindeki programı navturk haritası ile kullanınca (elimde kalan navturk bir işe de yaradı bu arada) hem hızlı hem de güncel bir programım oldu. Yalnız şebekeye bağlanmamaız lazım yoksa navturk haritasını kullanmıyor kendi haritasını indirmeye çalışıyor.

Daha önce 9300 kullanan birisi olarak s60 yapısını tam benimseyemedim. 9300'ün yön tuşları özel bir joystik idi ve e90'nınkinden çok daha iyi işlev görüyordu. Menü tuşuda joystik ile yanyana olunca kullanım çok kolaydı. e90 ile bir üst ekrandaki tuşlara bir alt klavyeye basmanız gerekiyorki hiç olmamış.

Kişilerdeki birisine eklenti yapmak isteseniz yok düzenleme moduna sonra alan ekle (örneğin ev telefonu) sonra için doldur işi yokuşa sürmüşler. Oysaki düzenleme modunda temel alanların hepsi gelse sen istediklerini doldursan değil mi.

müzik çalmak konusunda ortanında altında performans veriyor benim iki sennheiser bile iyileştiremedi performansını

Şimdi de iyiler.

Cihaz hız konusunda oldukça iyi.
    Web tarayıcı süper tek kelime ile süper.
    Doküman okumak, e-mail okumak, banka hesaplarına girmek (ben ykb ile finansbakı test ettim hiç sorun yaşamadım) çok işlevsel.
    Wi fi kullanımı kusursuz çok hızlı ve kesintisiz.
    Fotoğraf kalitesi PDA'ları ezer geçer video kalitesini bahsetmeye bile değmez.
    GPS performansı ASUS kadar (hey gidi IGO hey) olmasa da yine de iş görüyor.
    iç ekran çok şık doküman okumak ve web için birebir
    bir işi hem iç hem de dış ekran ile yapabilmek süper olmuş 9300 yapamazdı böyle şeyleri
    Titreşim çok güçlü hissetmemeniz mümkün değil.
    Şu lostları bir türlü tam performans seyredemedim ama umutluyum. Core player yeni versiyonlarını çıkaracakmış yakında.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.