Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol, umarım daha uygun rakamlardan bulabilirim..
  • Imei numarasi xxxxxxx15xxxxxx seklinde olan Nokia e90 larda klavyenin ekrana dokunma sorunu cozuldu. Yeni alacak olanlarin dikkatine...
    Edit: Klavyenin yuksekligi yaklasik 0.6 mm azaltilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5E37836F -- 23 Mart 2008; 7:14:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanbilen

Imei numarasi xxxxxxx15xxxxxx seklinde olan Nokia e90 larda klavyenin ekrana dokunma sorunu cozuldu. Yeni alacak olanlarin dikkatine...
    Edit: Klavyenin yuksekligi yaklasik 0.6 mm azaltilmis.

Bynedim,

Ozanbilen'in dediği şeye muhakkak dikkat et. Benim gibi klavye ekrana dokunsa da olur E90 ım olsun da deme bence... Yeni seriden almaya çalış, klavyenin ekrana dokunması gerçekten çok sinir bozucu ve ekrana / kasaya zarar veriyor
  • Eğer uygun bir rakamdan bulup ta alırsam e90 alıcam fakat ben ikinci el temiz veya spot almayı planlıyorum dolayısı ile eski kasa bir model ile karşılaşabilirim.. Bunun sonradan nokia tarafından garanti kapsamında değişimi veya onarımı yapılabiliyormu acaba?..

Ve de bu olay bahsettiğiniz gibi telefonun seri numarasına bakmadan kapağı kapatıp açarken farkedilebilir mi?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Eğer uygun bir rakamdan bulup ta alırsam e90 alıcam fakat ben ikinci el temiz veya spot almayı planlıyorum dolayısı ile eski kasa bir model ile karşılaşabilirim.. Bunun sonradan nokia tarafından garanti kapsamında değişimi veya onarımı yapılabiliyormu acaba?..

Ve de bu olay bahsettiğiniz gibi telefonun seri numarasına bakmadan kapağı kapatıp açarken farkedilebilir mi?..

Imei numarasi pilinin altinda yazar. En azindan, pil boslugun kosesinde anakartin uzerinde R14 yazmasina dikkat edin. R12 de mikrofon problemi var, sert ekran ise yoktur.
  • R14'te de R12'de de aynı problem var. Karşılaştırmak gerekirse R12'de daha çok ya da daha belirgin bu klavyenin ekranda iz çıkarma sorunu. R14'te ön hoparlör sorunu yaşadım.

E90 version2 diye de bir durum var. Linkte qwerty tuşlarının seviyesinin alçaltıldığını görebilirsiniz.

http://celladdictblog.blogspot.com/2008/01/new-nokia-e90-version-2-fixes-internal.html
  • Arkadaslar suan e90 telefonumla msj yazıyorum ve tuslarn ekrnaa dokunma olayı sorun olmuyor sanki benm cok dokunmuyor gibi geliyor r12 olmasina ragmen fzla iz de yok ama batarya kapagi gercekten sorun benm tel nokia kom aş garantili ordan hallederlermi ücretsiz bir bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLeKS

Arkadaslar suan e90 telefonumla msj yazıyorum ve tuslarn ekrnaa dokunma olayı sorun olmuyor sanki benm cok dokunmuyor gibi geliyor r12 olmasina ragmen fzla iz de yok ama batarya kapagi gercekten sorun benm tel nokia kom aş garantili ordan hallederlermi ücretsiz bir bilgisi olan varmı?

Telefonunda tuşlar ekranda ve çerçevesinde mutlaka iz çıkarıyordur. Bu durum seni rahatsız etmiyorsa sorun yok. Çok çok ciddi, kullanıma yönelik sorun yoksa böyle bir telefonu servise verip, el değdirtmenizi tavsiye etmem. Çünkü yetersiz teknisyenler sayesinde çok daha rezil bir halde size tamir! edip verirler.
  • Sonunda eski e90 dan kurtuldum. yuksek tuslu telefonlarin hepsi zaman zarfinda ekrani ciziyor. Yeni dusuk profilli e90 aldim. Bu arada imei numarasi xxxxx1588xxxx ve ustu olanlar yeni model duz klavyeye sahipler.
    xxxxx1583xxxxx aldim, yeni model olmadigi icin geri verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5E37836F -- 26 Nisan 2008; 21:04:14 >
  • servislerde parayla klavye değişimi yapılıyor sanırım.. Kaça mal olduunu bilen varmı acaba.. Ben araya birşeyler koyup idare ediyorum ama orjinal gibi olmuyor tabiki...

bu arada yeni firmware 200.vs. vs. ye geçen var mı? farkları gözlemleyebilen? You tube artık web browserde açılıyor diyorlar ama??

• imea nosu ******1249**** RA-6 olanj bir cihaz eski versiyon Kasayamı sahip oluyor ??
  • bende n93i var ama bu aralr n90 hayranlığı sardı özellikle iç ekranı beni mest etti film izlmek clıp izlmek bu telfonal izlmek başak telfon lar kadar sevkli olmaz e90 la video clıp izlmek yolda film vss yolda giderken süper sarar

gecen gün arkdaşa aldın testlerimde video su gayet iyi fotosuda güzel ses çıkışıda tok ve sesi dolgun ses verdi

msn girmek internette dolaşmak süpersarar bir w lan olan her yerde aç gir klavyenin verdiği avntajla yzı yazmak msn yapmak bu kadar kolay olurr

hemde w lan alıcının diğer w lan alıcısı olan telefonalrdan çok çok 2 katı iyi olduğunuda belirteyeyim

bakalım ilerde alcam ama n93i satmayı düşünmüyorum

• ben bu cihazı almak istiyorum ama bir sorum var;

şu iç ekrandaki mouse yerine geçen çok yönlü tuş sörf yaparken yeterli geliyor mu dokunmatik ekran olmadıının eksikliği çok hisediliyor mu?
  • iç ekran dokunmatik olsa süper olurdu.
  • Arkadaslar merhaba,

Turkiye Dogubank'ta E90'in fiyati su siralar ne civarlarda seyrediyor? Suan Almanya'dayim ve 600 Euro civarina alabiliyorum E90'i, sizce ne yapmaliyim?
  • Merhaba,
    az önce e 90 da yazılım yenilemesi yaptım, ardından sd cart taki bilgileri geri yükledim, "telefon kapanıp açılacak" komutu geldi ve onayladım... sonrasında ekranda "nokia" yazısı kaldı ve telefon kilitlendi, yapabileceğim bir şey var mı acaba ?
  • Bu arada pili ve sim kartı çıkarıp geri taktım ama değişen hiçbir şey olmadı, sadece ekranda Nokia yazıyor ve cihaz hiçbir şeye tepki vermiyor...
  • e90'na harici harita satın alan arkadaşımız oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.