Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır E90 kullanıyorum . bundan önce Iphone kullanıyordum ve ikisini kıyaslayacak olursam ...E90 birçok özelliğe sahip olsada şu an için yazılım,tema,oyun gibi 3.parti yazılım desteği neredeyse yok gibi. internette gezinmek bir eziyet yanında harici mini bir mause olması lazım bence, GPS var ama çok yavaş bir yeri işaretlemek zoom yapmak noktayı ayarlamak vs derken aman yaa deyip kapatıp yolunuzu kendiniz bulmanız daha mantıklı.böyle bir cihazda symbian işletim sistemi yetersiz kalıyor bence .
    Wifi özelliği çok iyi her yerde her modeme sorunsuz ve hızlı bağlanıyor.
    Flaş desteği yok mesela internetten youtube videolarını direk izleyemiyorsunuz bir iki tane daha oturmamış program var onlarla idare etmek zorundasınız.
    Telefonunuzu ancak nokia ve symbian ın size sunduğu kısıtlı yetkilerle kişiselleştirebiliyorsunuz.
    Yanlış anlamayın ürünü kötülemek için yazmıyorum bunları sadece yeni alacak ve almak isteyen arkadaşların hayal kırıklığına uğramaması için bunları yazmak istedim ,daha önce 9210 ve 9500 da kullandım ama bana soracak olursanız windows mobile tabanlı bir pda telefonlarla daha ucuza E90 ın yapabildiklerinden çok daha fazlasını yapan ürünlerde alabilirsiniz. özellikle windows mobile ile touchflo teknolojisinin birleştirlmiş versiyonlarını iyi bir Pda telefonunuz varsa yükleyip kullanabilirsiniz. En kısa zamanda E90 ı elimden çıkarıp ya Iphone geri döneceğim yada Win Mobile kullanan bir TouchFlo alacağım.

• Siyah E90 Resmi...

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb
  • E90 Siyah

• 1 koydum 3 geldi.
  • Selam Ozan,

Benim e90 senin dediğin yeni modeldenmiş. Ne yazık ki bu modelde de ekrana tuşların deymesi sorunu devam ediyor. Diğer yandan pil kapağının oynaması ya da menteşelerindeki oynama benimkinde şu ana kadar olmadı. Şöyle bir baktığımda özellikle pil kapağında böyle bir sorun olma olasılığı çok düşük. Kapak son derece sıkı çünkü.
  • Merhaba Arkadaşlar,

E90 a MSN kurmayı deniyorum ama olmuyor. HAngi programı tavsiye edersiniz. Ben bir tane kurdum bağlantıları falan hepsi tamam ama ileti gönderemiyorum. İleti gönderilemedi tekrar deneyin diyor.

Aciilllllllll............

Windows Live 1.01
  • Fring i deneyebilirsiniz....
  • Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com: 1.644 YTL / 1.611 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 1.807 YTL
    Genpatech.com: 1.739 YTL / 1.669 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 1.708 YTL / 1.657 YTL (Havale ile)
  • arkadaşlar cihazım eski yani 12 yazandan arka kapak problemi var bir kaçta kasada çizik var.çizikler neysede batarya kapagı çok rahatsız ediyor garantiye mi veriyim bşi farkedermi?
  • Arkadaslar herkese selamlar 2 gun kadar once Nokia E90 cep telefonu satin aldim. Ondan Evvel Blackberry 8700g modelini kullaniyordum, Nokia E90'i da Blackberry ozellikli S60 cihaz oldugu icin tercih ettim ve iyikide tercih etmisim. Genel olarak cok memmunum telefondan fakat Blackberry ile ilgili sorunlarim var umarim sorunu Turkcell ve Nokia destek hattindan daha iyi cozebiliriz.

Simdi Blackberry 8700g cihazim oldugunda Avea dan hizmet aliyordum ve 3 adet ( 1 tanesi gmail diger 2 si pop3 destekli sirket mail adresi ) mail adresi tanimli idi ve sorunsuz hizli bir sistemde maillarim cihaza geliyordu.

Nokia E90 aldigimda yeni versiyonu ve Blackberry connect 4.0 yaziliminin son surumunu indirdim ve kurdum. Turkcell hattim ile kurulum ve servis acilimini yaptim. Mail adreslerimi tanittim. Buraya kadar hersey guzel, fakat maillarim Gmail haric yaklasik bana ulasma sureleri 6 ila 20 dk arasinda zaman aliyor.

Gmail hesabima mail geldiginde aninda push olurken sirket maillarina gelen mesajlar cok uzun surelerde cihaza dusmekte bu sorunun nasil oldugu hakkinda bir bilgisi olan varmi yada yasamis olan baska bir arkadas bana yardimci olabilecek.

Sorun turkcell de olsa gmail gelmez diyorum Nokiada olsa hicbirsey gelmez diyorum.

Sirket maillarimizwww.natro.com firmasi tarafindan saglaniyor ve tum ayarlari yapilmis ve sorunsuz calismakta ( Eski Aveadan kullandigim zamanki ayarlar disinda hicbir ek veya eksik yok)

Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim

Saygilar

Aleks

• Arkadasım eger NSS Nemesis Service Suit ile Telefonunun product Code kısmını 0544380 olarak degıstırırsen ( Turkıye kodu budur ) ve yazılımı tekrar update yaparsan turkce klavye tekrar calısacaktır.
  • Arkadaşlar bahsedilen bir konu vardı, kapak açıldığında hoparlör açılmıyor diye, burada demek istediğiniz normal görüşme sırasında iç kapağı açtığınızda handsfree görüşmeye telefonun otomatik geçmemesi konusu mu?.. Yoksa iç kapakta tamamen handsfree seçeneği mi yok?..

Yani görüşme sırasında bakmanız gereken bir döküman olursa kapağı açıp handsfree şeklinde görüşmeye devam etme imkanınız yokmu otomatik olmasa da en azından seçeneklerden hf'ye alabileceğiniz şekilde..

Bir de bu iç ekranın yanındaki kamerayı, herhangibir yazılımla yine E90 üzerinden çalıştırılan bir msn uygulamasında web-cam şeklinde kullanma imkanı var mı?..

Böyle bir imkan sağlayan yazılım gerçekleşirse veya mümkünse mükemmel olurdu..

• Hiç E90 sahibi kalmadımı yahu forumda..

Değilse benim de almama gerek yok paylaşamadıktan sonra..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Arkadaşlar bahsedilen bir konu vardı, kapak açıldığında hoparlör açılmıyor diye, burada demek istediğiniz normal görüşme sırasında iç kapağı açtığınızda handsfree görüşmeye telefonun otomatik geçmemesi konusu mu?.. Yoksa iç kapakta tamamen handsfree seçeneği mi yok?..

Yani görüşme sırasında bakmanız gereken bir döküman olursa kapağı açıp handsfree şeklinde görüşmeye devam etme imkanınız yokmu otomatik olmasa da en azından seçeneklerden hf'ye alabileceğiniz şekilde..

Bir de bu iç ekranın yanındaki kamerayı, herhangibir yazılımla yine E90 üzerinden çalıştırılan bir msn uygulamasında web-cam şeklinde kullanma imkanı var mı?..

Böyle bir imkan sağlayan yazılım gerçekleşirse veya mümkünse mükemmel olurdu..

arkadasım kapagı actıgında telefon otomatık olarak handsfree moduna gecıyor ve dedıgın gıbı hem dokuman bakarken hatta maıl yazarken telefon ıle gorusmenı yapabılıyorsun. Bu konuda cok guzel hatta telefon yatay olarak genıs oldugundan dolayı arabada kapak acık konsola koyarak hem harıta programını kullanabılıyorsun hemde telefon gorusmelerını yapabılıyorsun.

Bunun dısında kamerayı msn ıle kullanmak gercekten guzel olurdu ama EDGE bunun ıcıın cok yavas kalır ve malıyetı cok olur ve o kameraya bıldıgım kadarıyla harıcı uygulamalar kullanamıyor ama bıraz arastırıp kendı telefounmda bır denerım sana gelısmelerı yazarım .

• Teşekkür ederim açıklaman için bagamyanaleks;

Bahsettiğim kamera olayı aslında çok zor değil, veya direkt olarak 3g ile ilişkilendirmeden de cihazları wireless internet üzerinden 3g vari kullanabiliriz fakat anlayan kişilerin bu yazılımın üzerine düşmesi gerek, nasıl cep telefonlarını bilgisayarda harici kamera olarak kullanabiliyorsak normal gsm'den alınan edge şebekesi ile değil de wireless üzerinden bağlandığımız internet ile bu işlemi gerçekleştirmek tahminimce imkansız değil..
  • Ben arıyorum E90 satın almak için, var mı satan? n95 8GB ve e61i kullanıyorum , n95 hiç de güzel değil
  • http://img210.imageshack.us/img210/3884/e90td8.jpg

No comment...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

http://img210.imageshack.us/img210/3884/e90td8.jpg

No comment...

Çok başarısız bi tasarım olarak gördüm, biraz da aceleci bir yapım aşamasından geçmiş sanırım sadce kromajları elmasla döşemişler bunun dışında hiçbir yaratıcı veya şekilci bir taraf göremedim..
  • Bu arada izmir'den bu modeli takip eden arkadaşlar varsa önümüzdeki günlerde edinmeyi planlıyorum, ilk gideceğim yer de Çankaya bit pazarı olacak, oralara gidip cihazın bulunabilirliğini ve fiyatını araştıran oldu mu acaba?.. İkinci el veya spot bakıyorum, sıfır garantili fiyatı çok yüksek hala..

Veyahut diğer illerdeki arkadaşlardan da telefoncularda ikinci el veya spot piyasası nedir yazabilen olursa çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 22 Mart 2008; 1:37:25 >
  • Şubat başında yurtdışı 2. el bir cihazı 900 ytl ye doğubanktan almıştım. Fikir verirmi bilemiyorum ama bilginiz olsun...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.