Şimdi Ara

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
6
Favori
85.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet son 3 mesajın bana ait olduğundan konunun ilgisiz kaldığı anlaşılıyor yine de yeni konu açıp hali hazırda bir e90 topiği var neden oraya yazmadın gibi tepkiler almak istemediğim için pek kimsenin okumayacağını bilsem de öncelikle buraya yazıyorum..

Acilen Nokia E90 için bir Windows Live Messenger uygulamasına ihtiyacım var, şimdiye dek nette bir tane buldum ve program yüklenmesine rağmen açılmıyor. İndirme uygulamasında listede messenger zaten yok, ayrıca europe.nokia.com sitesinde de e90 Software bölümünde herhangibir messenger programı yer almıyor. Ama bu cihaz için mutlaka ki öyle bir program olmalı..

Yardımcı olursanız acil olarak çok sevinicem..
  • Yine kendi sorunuma yanıt buldum..

Belki msn sorunu olan biri girer de yanıt ararsa kayıtlarda yer alsın..

E90 Fullscreen çalışıyor..

http://r a p i d s h a r e.com/files/174704014/Windows_Live_Messenger_s60v3_OS9.X_bynedim_.rar
  • Fifa 07 Nokia E90 internal screen'de full ekran klavye ile oynayabilmek isteyen olursa günün birinde bu mesaja dikkat etsin..

Fifa 2007 sisx Nokia E90 Fullscreen

Nokia E90 incelemesi-Fotoğraflar/SSS/Problem çözümleri vb

!!İNDİR!! : http://r a p i d s h a r e.com/files/175594221/Nokia_E90_Fifa07___bynedim_.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 22 Aralık 2008; 0:27:35 >

• Konu ilgisiz kalmasın!
  • Valla en son kendi kendime kısa sürede edindiğim deneyimleri paylaştım, pek kimse kalmamış ama ben de cihazı satmak üzereyim, kalanlar varsa sağlıcakla..
  • şimdi e90 almak istesek en düşük temiz 2.el veya yurtdışı ne kadara alabiliriz?
  • 550ytl'den forumda vardı, garantili hem de fakat arka tarafında büyük bir çatlak vardı yani kasası değişecek şekilde..

Bunun dışında yine 550ytl'den bir arkadaş şu anda satıyor, spot kırmızı rengi temiz cihaz gibi duruyor, kutu ve aksesuarları ile, forumun ikinci el bölümünden en uygun rakamlarda bulabilirsin..
  • Bynedim arkadaşım. Omnia deneyiminden sonra E90'a geçtim ve hakikatten huzuru ve kaliteyi buldum. Eski bir E60 kullanıcısı olduğum için E sınıfı deneyimlerim tam. Bir tek noktada sorularım var. E90'da film izlemek ne kadar mümkün. Mesela cihazda core player yüklü olsa filmleri internetten direkt indirip (omnia'nın nazarımda bir kaç önemli ve iyi özelliğinden biriydi...) divx olarak izleyebilmek mümkün olur mu? Ya da bu divx filmleri hangi programla hangi özellikle getirerek izlemek mümkün. Saygılar.
  • Bugün tesadüfen kadıköyde 2. el buldum bir e90.Gerçekten çok çok temizdi.800 YTL aldım.Bi daha değiştirmiycem telefonu yeter artık.Hanım boşuycak beni...
  • bende e60 vardı sattım boşlukta yeni aldım sony t650i ama aklım kaldı yine e serisinde o yüzdne bunu satıp yada takasla e90 düşünüyorum
  • pazarcik ne yazıkki şu telefonlarda en az tecrübem olan konu divx video konusu, ekranı ne kadar e90 gibi büyük ve kaliteli olursa olsun bir telefonda hiçbirzaman film izlemekten keyif alamadım, tabi herkesin durumu zamanı imkanları ve ihtiyaçları farklı sadece kendi adıma sevmediğim için uğraşmadım o yüzden birşey söyleyemem..

e90 alan arkadaşlara hayırlı olsun, gerçek anlamda mükemmel bir telefon, boyutundan yakınmadığınız sürece hiçbirşeyinden yakınmazsınız..
  • Eyvallah arkadaşım seni anlıyorum. Dediğin gibi çok gerekli bir durum değil ama ne olur ne olmaz bir seyahatimde canım sıkılır açarım izlerim diye düşündüm. Teşekkürler.
  • Bynedim sana bir soru daha sorayım. Adobe'nin 2.5 kodlu bir reader'ı var. Sen o yazılımı bir yerlerden bulup cihazına kurdun mu?
  • Ben sadece direk cihazla gelen Adobe versyionu kullandım, bunun dışında araştırmadım ancak e90 için en kapsamlı uygulama temin ettiğim yer bu verdiğim linkler. Oyunlar ve uygulamalar için ayrı ayrı araştırabilirsin, ne ararsan bulunur mutlaka..

http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=374
    http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=375

• Nokianın sitesinden yeni yazılımı yükleyince sertifika imzalama işi yattı...Sanırım bu yeni yazılım güncellemesi ile mevcut sertifika imzalama çözümleri kullanılmaz hale geliyor.Eski yazılıma dönme şansımız varmıdır ki??
  • Şİmdi buraya E90 ın ofsaytlarını ve 9500 ün ona göre artılarını yazsam 1 forum donanım haber sayfası başından aşağısına kadar dolar. O nedenle gerçekten bu iki cihazı da tamamen çözümleyerek ve bilerek kullanmış ve E90 a medya özellikleri haricinde 9500 den iyi diyebilen birisi varsa ben ona direk uzayda hangi gezegenden geldiğini soracağım.
  • sakın haa!!
    yazılım yarıda kalır cihaz çöker güvenlik nedeni ile de daha sonra yine yazılım yemez...
    3. yada 4. seviye serviste ancak yaptırabilirsin...
    elleme kalsın o sekil o durumda
  • Arkadaslar
    su anda E90 NOKİA TÜRKİYE GARANTİLİ
    artı yanında Nokia orjinal bh-102 Bluetooth kulaklık hediyeli
    Ankara Cepa AVM Nokia shop'ta fiyatta piyasaya göre gayet makul...
    Hem de bütün programlarını yüklemekteler... Navigasyon ayarları-mail ayarları - tel ayarları gibi eger varsa en son yazılımını yükleyerek isterseniz tel hakkında detaylı eğitim bile veriyolar hepsi fiyata dahil...

öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozerto -- 7 Ocak 2009; 4:03:15 >
  • önermesine önerde bide fiyat yazsan daha makul olmazmı
  • Katılıyorum, fiyatını merak ettim ben de..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.