Şimdi Ara

Nokia lumia 800 mü Sony xperia s mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    116,5 x 61,2 x 12,1 mm ve 142 gr
    3.7''Corning® Gorilla® Glass//AMOLED//ClearBlack ekran
    Windows Phone Release - Mango işletim sistemi
    Qualcomm MSM8255 1.4 Ghz işlemci
    512 mb ram
    16gb hafıza (sd kart yuvası yok yani hafıza artırılamıyor fakat microsoft 25gb ücretsiz sanal hafıza olanagı sunuyor istediğin video resim v.b herşeyi sanal hafzada saklayabilirsin)
    1450 mAh batarya
    8 mp kamera Auto Focus ve Carl Zeiss Optik, 2x LED flaşlı 710p video çekebiliyor

SONY XPERİA S
    128.0 x 64.0 x 10.6 mm 144 gr
    4.3'' Mobile BRAVIA® Engine ekran
    android 2.3 işletim sistemi (sony nisan ayı içerisinde donımsal özellilleri yeterli olan tüm tellerine 4.0 güncellemesi yapacagını duyurdu yani 4.0 gelecek)
    1.5 GHz Qualcomm Dual Core işemci
    1 gb ram
    32 gb hafıza
    1750 mAh batarya
    12.1 mp camera Exmor™ R ve LED flaşlı 1080p video çekebiliyor ayrıca ön camera 1.3mp ve 720p video çekiyor

arkadaşlar bu iki telafondan hangisini almalıyım?? Arkadaşım ingilterede giderken söz seni bu takozdan kurtaracagım demişti ve benden haber bekliyor bende bu iki telafon arasında kaldım ve sizlerin fikirlerini almak istedim

• İki telefonda ülkemizde satışda değil kullanan yok lumia 800 bende çok merak ediyorum özellikle Windows Phone ama yinede xperia s alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corwen

İki telefonda ülkemizde satışda değil kullanan yok lumia 800 bende çok merak ediyorum özellikle Windows Phone ama yinede xperia s alırdım.

+1
  • kimse bilmiyormu bu telafonları
  • lumia 800 bir arkadasimda var ve tek söyleyebilecegim windows ios ve androidi fena benzetecek.Daha önce ip4 kullanmis ve suanda androidli htc evo 3d kullanan biri olarak kesinlikle bir sonraki telefonum windows phone olacak ve bu büyük ihtimallede lumia 800..
  • Donanımda Sony, işletim sisteminde Nokia alır bu karşılaşmayı. Fakat Windows Phone'lu Nokia daha az donanımla daha iyi sonuç veriyor Android'e göre unutmamak lazım. Kısacası ön kamera gerekmiyorsa Lumia 800 tercih edilebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S3 mü Lg Nexus 4 mü ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• android işetim sisteminin apple ye göre işlemciyi daha çok yorduğunu biliyorum ve ram'in da %18 ini falanda işletim sistemi kullanıyor. yani windows phone bu konuda android e göre daha başarılı. Nokia daha az özellikle aynı performansı veriyor ve stabil o halde windows phone li nokia daha mantıklı. Umarım doğru anlamışımdır
  • Xperia S önermek geliyo içimden ama şu var. Windows Phone gelişen bir platform. Yani ne olucağı, hangi yeniliklerin geliceği hiç belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xperia.REU

quote:

Orijinalden alıntı: MrDattebay0

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-800-vs-Sony-Ericsson-Xperia-arc-S

Yorum Sizlerin

Arc S değil Xperia S olacak

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/nokia-lumia-800-vs-Sony-Xperia-S

kıyaslama kısmını sevdim gayet açıklayıcı olmuş

• androin bi telefon al pişman olma bence
  • ablamda xperia ray ve iş arkadaşımda da xperia neo var zaten o yüzden seçeneklarden biri xperia s android'i biliyorum ama lumia kafamı karıştırdı
  • xperia s ağır basıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.