Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derrreci

Karti telefonculara kestirmen lazim sen kesemezsin

Kestim şuan bir sıkıntı yok :)
  • Arkadaşlar bu cihaz da android de olduğu gibi ekran süresine bakabiliyor musunuz? Bakılıyor ise ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm düşürmek mümkünmü? lumia black'ten önceki sürüme geçmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Arkadaşlar bu cihaz da android de olduğu gibi ekran süresine bakabiliyor musunuz? Bakılıyor ise ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

Ekran suresi yok bunda. Kullanım süresi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu ilk aldığımda sim kart kesme aleti de almıştım.işim bittiği için satacağım ilgilenenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Arkadaşlar bu cihaz da android de olduğu gibi ekran süresine bakabiliyor musunuz? Bakılıyor ise ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

E hayrına ne kadar bekleme süresi aldığını da söyleseydin :)
  • network+ da en aşağıda yazıyor saat dakika saniye olarak bende 195 saat :) bir seneyi geçti.
  • Telefondan beklentim; pdf,excel ve word dosyalarını açıp işimle ilgili olarak resim çekebilme ve o resmi gmail ile istediğim yere gönderebilme, şarjının en az 1 gün gitmesi, çok aşırı olmaka kaydıyla çekim problemi olmaması, konuşma sesinin karşı tarafa iyi gidip gelmesi ve çok fazla pahalı olmaması.
    Bu telefonu incelediğimdede bu saydığım özellikler var gibi ve fiyatıda 500 Tl civarı sanırım.Hatta ek olarak sanırım 4g de var telefonda.
    Bu telefonu alsam pişman olurmuyum?Nette öyle yorumlar varki kafa acayip karışık.En iyisi kullananlara sormak.
    Bazı yerlerde çok kasıyor konuşma sesi iyi değil gibi yorumlar var.Tavsiye edermisiniz.Ayrıca 3g ile görüntülü görüşme yapılabiliyor mu(hat üzerinden)
    Şu an için s4 mini ve Lumia820 tercihlerim arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpond -- 18 Mart 2015; 16:32:13 >
  • serpond S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası şu an tam bir f/p ürünü diyebilirim. Zamanında iyi paralar verdik bu telefona şimdi neden bu kadar ucuzladığı ile ilgilide bilgim yok. Telefonda kasılma gibi bir durum söz konusu değil, ses ile ilgili problem yaşayanlar var ama buda herkeste mevcut değil, kamerasını kendin test edersen sanırım daha iyi olur çünkü beğenenlerde var beğenmeyelerde benim görüşüm gece çekimlerimde kötü olduğu, eğer internete girersen çok hızlı şarj tüketiyor bilgin olsun. Onun dışında benim için kullanılabilir bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihist_sf -- 18 Mart 2015; 16:50:50 >
  • Sağolasın fatihist. Düşünüyorum bu telefonu ama internetle çok fazla işim olmaz en baba toplam 1 saat falan kullanırım.Diğer yazdıklarımda sıkıntı olmasın yeter.
  • bu güncelleme ne kadar sürede yükleniyor 25 dk oldu hala açılmadı çarklar dönüyor sanırım takılı kaldı ilerleme çubuğuda boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

bu güncelleme ne kadar sürede yükleniyor 25 dk oldu hala açılmadı çarklar dönüyor sanırım takılı kaldı ilerleme çubuğuda boş

Şarja takıp beklemenizi tavsiye ederim

• Tam dolu batarya ile wiifi kullanarak kaç saat nette takılabiliriz arkadaşlar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

E hayrına ne kadar bekleme süresi aldığını da söyleseydin :)

Şu anki kullanım senaryom 1 günü geçti tabi cihaza dokunmadım pek fazla iki konuşma falan var. Yoğun bir kullanım senaryosunda telefon günü çıkarmıyor.

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ]

• Pek iyi durmuyor o zaman 3G,Konum vb seçenekler kapalımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Pek iyi durmuyor o zaman 3G,Konum vb seçenekler kapalımı?

Arka plandaki veriler kısıtlı durumda. 3g her zaman açık evde Wifi açık şekilde duruyor. Konum,Senk. kapalı.
  • 3G'de çok fazla şarj gidiyor 2G'ye göre kullanmadığın zaman 2G'de kalmasını öneririm wifi pek şarj yemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

3G'de çok fazla şarj gidiyor 2G'ye göre kullanmadığın zaman 2G'de kalmasını öneririm wifi pek şarj yemiyor.

3g vede 2g arası geçiş hiç yapmadım desem yeridir sevmemde. Telefonu alıp internet ayarını düşürüp kullanmak mantıklı gelmiyor bana. Kullanmadığım zamanlarda ben genel olarak wifi kapatıyorum veya yatarken uçak moduna alıyorum. Bir ara denemiştim 2g vede 3g arası geçiş yaptım belirli bir sürede o zamanda internette takılmak sıkıntı oluyor. Boştayken olmadı 2g'de deniyecem olmadı.
  • Onu diyorum zaten interneti kullanmadığın zamanlarda 2G de tutmak daha iyi yoksa 3G ile internete bağlanmak çok daha iyi tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

bu güncelleme ne kadar sürede yükleniyor 25 dk oldu hala açılmadı çarklar dönüyor sanırım takılı kaldı ilerleme çubuğuda boş

Şarja takıp beklemenizi tavsiye ederim

bekle bekle sonu gelmedi bende pili çıkardım tekrar taktım yine olmadı bu sefer sd kartıda çıkardım yeniden taktım ve güncelleme bitti fakat hiçbir değişiklik farketmedim aynı yine telefon sadece Denim yazıyor o kadar tüm herşey aynı
    fabrika ayarlarına dönüncemi tam olarak kullanılabiliyor o zamanda tüm ayarlar silinir!...
    ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.