Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Decomplier

quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

quote:

bu güncelleme ne kadar sürede yükleniyor 25 dk oldu hala açılmadı çarklar dönüyor sanırım takılı kaldı ilerleme çubuğuda boş

Şarja takıp beklemenizi tavsiye ederim

bekle bekle sonu gelmedi bende pili çıkardım tekrar taktım yine olmadı bu sefer sd kartıda çıkardım yeniden taktım ve güncelleme bitti fakat hiçbir değişiklik farketmedim aynı yine telefon sadece Denim yazıyor o kadar tüm herşey aynı
    fabrika ayarlarına dönüncemi tam olarak kullanılabiliyor o zamanda tüm ayarlar silinir!...
    ne yapmam gerekiyor?

ne olmasını bekliyordun ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

quote:

quote:

bu güncelleme ne kadar sürede yükleniyor 25 dk oldu hala açılmadı çarklar dönüyor sanırım takılı kaldı ilerleme çubuğuda boş

bekle bekle sonu gelmedi bende pili çıkardım tekrar taktım yine olmadı bu sefer sd kartıda çıkardım yeniden taktım ve güncelleme bitti fakat hiçbir değişiklik farketmedim aynı yine telefon sadece Denim yazıyor o kadar tüm herşey aynı
    fabrika ayarlarına dönüncemi tam olarak kullanılabiliyor o zamanda tüm ayarlar silinir!...
    ne yapmam gerekiyor?

o nasıl bir cevap öyle
    http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/denim-software-update/
    bunun gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

quote:

quote:

ne yapmam gerekiyor?

o nasıl bir cevap öyle
    http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/denim-software-update/
    bunun gibi

Diğerleri uygulama bazlı olanlar. Normalde sadece 4k video kayıt özelliği geldi fakat oda 930,1520 gibi cihazlar için.

• Cortanayı etkin bir biçimde kullanan var mı? Neler yapıyorsunuz? Şahsen alarm kurdurma olayı çok pratik, wake me up in 20 minutes tarzı sabahları iyi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 20 Mart 2015; 10:19:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonla 3g görüntülü görüşme yapılabiliyormu?
  • serpond S kullanıcısına yanıt
    Hayır

• W10 ile gelicek.İstersen skpye ile yine yaparsın karsıda da yukluyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 20 Mart 2015; 15:59:14 >
  • Tango uygulamasi olsa cok guzel olacakti skypye cok tercih edilmiyor.

• Tango ne yaa dünya alem skype üzerinde filmlerde bile o var elmada, robotda :) tango diyince tek aklıma gelen dansı :)
  • Android de tango meshurdur.bunu herkes bilir.

• E anca robotta mesur olur :) dunyada skype var ayrıca robottada skype en iyiside yediremiyor robot sevenler bunu :)
  • en alttaki düğmeye basınca birşey olmuyor.bu düğmeye bir görev atayabiliyor muyuz? şarj olmasından bu yana geçen süreyi veya pilin bitmesi için kalan süreyi nasıl öğrenebilirim?
  • battary uygulaması dediklerini ve fazlasını yapıyor .
  • Bu telefonun siyah rengini nerden alabilirim hiçbir yerde bulamadım :]

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

Bu telefonun siyah rengini nerden alabilirim hiçbir yerde bulamadım :]

Teknosada banko siyahı bulunuyor olmadı oraya bakda netten alıcaksan Gg veya N11 tarzı sitelerde vardır hiç yoktan kapak alırsın.
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    uygulama yüklemeden görmek mümkün değil mi? birde telefonun sağ en altta bir tuş var basınca hiç birşey olmuyor.bu nedir?
  • Normalde web acılır(bing)sesli net araması falan var sendeki çalışmıyorsa (kilit ekranı akldırıp basılı tutman lazım) sorun var o zaman ,şimdilik uygulamasız istediklerin olmaz W10 ile o sorunda aşılır.
  • Şu telefon operatör üzerinden görüntülü konuşma destekleseydi ne olurdu ki?
  • yaza w10 ile geliyor merak etme zaten cogu tel bunu yapamıyor.
  • Teknosa da beyaz rengi vardı 900 lira fiyat çektiler piyasadan haberleri yok heralde :D

En ucuz hepsiburada.com da var sarı rengi 469.00 TL Hızlıal.com da kapakları var normali 34 lira sarjlı olanı 39 lira :)
    Silikon kilif ve ekran koruyucu kullanmak gerekiyormu çiziliyormu hemen.

Birde pili çikartinca alarm ve saat bozuluyormu :D

• 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.