Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362
    Maalesef sıraya göre yükleme yapıyor.

hala devam ediyor. şu an ekranda "beklediğine değecek" yazıyor :)
  • arkadaşlar şu ara anneme telefon bakıyorum ve kendisi teknolojiden pek anlamıyor, android karışık gelir diye düşündüğümden dolayı wp telefonlara bakmaya başladım gerçi hiç kullanmadım androidden kolay mıdır zor mudur onu da bilmiyorum ama... Bu telefonu tavsiye eder misiniz? annem fotoğraf çekmeyi sever, internete pek girmez ama işte facebook watsup falan takılır herhalde alırsak, öyle pek teferruata gerek yok çok pahalı bir telefon istemiyoruz mümkünse 450-500 ü geçmesin hatta bu anlattıklarıma göre lumia 820 tavsiye edebileceğiniz telefon mudur?

Fanboyluk yerine objektif yorumlar alabilirsem sevinirim
  • Alabilirsin bu fiyata sorunsuz baska tel bulamazsın en iyisi bu her isini gorur w10 da kurarsın.
  • Sabah hb den sipariş verdim ''Gün içinde teslim'' seçeneğini işaretledim. Cihaz yola çıkmış, gelmesini bekliyorum.
    Geldiğinde ilk neler yapmam gerekiyor ?
    (denim vs. güncelleme varmış)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

arkadaşlar şu ara anneme telefon bakıyorum ve kendisi teknolojiden pek anlamıyor, android karışık gelir diye düşündüğümden dolayı wp telefonlara bakmaya başladım gerçi hiç kullanmadım androidden kolay mıdır zor mudur onu da bilmiyorum ama... Bu telefonu tavsiye eder misiniz? annem fotoğraf çekmeyi sever, internete pek girmez ama işte facebook watsup falan takılır herhalde alırsak, öyle pek teferruata gerek yok çok pahalı bir telefon istemiyoruz mümkünse 450-500 ü geçmesin hatta bu anlattıklarıma göre lumia 820 tavsiye edebileceğiniz telefon mudur?

"bence" telefon karışık değil. tabiki ilk defa karşılaşılan bir sistemle (symbian, java, android, wp, ios farketmez) alışma süreci olacaktır.
    telefonu güncellemeden önce biraz kullanmaya çalıştım ancak çekilecek gibi değilmiş. şahsen bildirim çubuğu olmadan nasıl kullanmışlar senelerce telefonu merak ediyorum. :)

820'yi yeni alan birisi olarak yazdıklarınıza bakarak 720'yi tavsiye ediyorum. sebebi ise 720'nin kamerası daha iyi ve şarj daha iyi. 820'nin şarjı gerçektende iyi değilmiş.

lumia 720 donanım olarak ilk bakışta düşük gözükebilir ancak ihtiyacınıza uygundur diye düşünüyorum. fotoğraf facebook vesaire için ideal, oyunlarda üzebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

Sabah hb den sipariş verdim ''Gün içinde teslim'' seçeneğini işaretledim. Cihaz yola çıkmış, gelmesini bekliyorum.
    Geldiğinde ilk neler yapmam gerekiyor ?
    (denim vs. güncelleme varmış)

şarja takıp az ise şarj edin sonra güncellemeye başlayın hocam. simkart takmayın bence epey zaman alacak.
    ayarları-telefon güncellemesi-veri ayarları izin verdiğinde güncellemeleri otomatik indir seçeneğini işaretlerseniz daha hızlı ilerler işlemler. ancak tüm güncellemeler için üç beş saati gözden çıkarın demedi demeyin. en son denim yüklenecek (güncelleme kodu 8.10.14234.375) tamam. sonra hesap açmak gerekiyor androiddeki gibi. hesap açınca da bazı uygulamaları önerecek (işe yarar şeyler) onlar yüklenecek derken bitince kendi kurmak istediklerinizi kurarsınız.

• HAKKINDA bölümünde
    Model: NOKIA Lumia 820
    yazılım: Windows Phone 8.0 yazıyor.

EKSTRALAR bölümünde
    Nokia Geliştirme Sürüm: 1.5.2.3
    Acsesories agent 1.3.0
    Nokia First Use Exp 1.1.0.8
    Label ID ......... 1328.10159 yazıyor.

SON sürümü olup olmadığın nereden kontrol edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

arkadaşlar şu ara anneme telefon bakıyorum ve kendisi teknolojiden pek anlamıyor, android karışık gelir diye düşündüğümden dolayı wp telefonlara bakmaya başladım gerçi hiç kullanmadım androidden kolay mıdır zor mudur onu da bilmiyorum ama... Bu telefonu tavsiye eder misiniz? annem fotoğraf çekmeyi sever, internete pek girmez ama işte facebook watsup falan takılır herhalde alırsak, öyle pek teferruata gerek yok çok pahalı bir telefon istemiyoruz mümkünse 450-500 ü geçmesin hatta bu anlattıklarıma göre lumia 820 tavsiye edebileceğiniz telefon mudur?

"bence" telefon karışık değil. tabiki ilk defa karşılaşılan bir sistemle (symbian, java, android, wp, ios farketmez) alışma süreci olacaktır.
    telefonu güncellemeden önce biraz kullanmaya çalıştım ancak çekilecek gibi değilmiş. şahsen bildirim çubuğu olmadan nasıl kullanmışlar senelerce telefonu merak ediyorum. :)

820'yi yeni alan birisi olarak yazdıklarınıza bakarak 720'yi tavsiye ediyorum. sebebi ise 720'nin kamerası daha iyi ve şarj daha iyi. 820'nin şarjı gerçektende iyi değilmiş.

lumia 720 donanım olarak ilk bakışta düşük gözükebilir ancak ihtiyacınıza uygundur diye düşünüyorum. fotoğraf facebook vesaire için ideal, oyunlarda üzebilir.

720 de ısınma sorunu var deniliyor. ayrıca bu ısınma münferit değil yani herkes şikayetçi ayrıca 512 rem li aletler w10 da kısıtlı özellikler alacak microsoft açıklamayaptı

• quote:

HAKKINDA bölümünde

EKSTRALAR bölümünde
    Acsesories agent 1.3.0

fabrika ayarlarına çevir güncellemelerin etkinleşmemiş.
  • quote:

HAKKINDA bölümünde

EKSTRALAR bölümünde
    Acsesories agent 1.3.0

Ayarlar>Telefon güncellemesi>Güncellemeleri denetle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 820 ye güncelleme gelmiş, neyin nesi aceba.
  • Fabrika ayarlarına döndüğünde her şey SIFIR lanmış olmayacak mı?
    Son sürüme geçmek için fabrika ayarlarına mı dönmek gerekiyor ?
  • quote:

Fabrika ayarlarına döndüğünde her şey SIFIR lanmış olmayacak mı?
    Son sürüme geçmek için fabrika ayarlarına mı dönmek gerekiyor ?

evet sıfırlanacak. yedekleme menüsünden onedrive a her şeyi yedekleyebiliyorsunuz. genellikle olmuyor bana da sizin gibi oldu.güncelleme aktif olmamıştı bu şekilde yaptım düzeldi.tek çare de bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

820 ye güncelleme gelmiş, neyin nesi aceba.

bende güncelleme falan yok.sen denim i indirmediysen onu görüyorsun belki
  • TEŞEKKÜRLER.
    DENİM GÜNCELLEMESİNİ YÜKLEDİKTEN SONRA FABRİKA AYARLARINA DÖNMEMİZE GEREK VAR MI?
    .
    "Lumia Denim telefonunuza neler getiriyor?

Windows Phone 8.1 güncellemesinde bulunan önemli işlevler Lumia Denim güncellemesiyle birlikte sunuluyor.
    Bunlar arasında Cortana da var, ancak Cortana henüz Türkçe dil desteğine sahip olmadığı için,
    Lumia Denim güncellemesinde Cortana’nın etkin olmasını beklemiyoruz.

Bunun dışında kullanıcıların dikkatini çekecek çeşitli değişiklikler ve düzenlemeler bulunuyor.
    Ana ekran klasörleri standart bir özellik hâline gelirken,
    SMS iletme işlevi daha iyi bir hâl kazanıyor.
    Alarmlar için erteleme zamanı ayarlama da yenilikler arasında bulunuyor.

Lumia Denim tarafında ise yukarıdaki Windows Phone 8.1 eklentilerine ek olarak çeşitli işlevler bulunuyor:
    Bazı cihazlarda bulunan, bazılarında bulunmayan Göz atma ekranı bunlardan bir tanesi,
    üstelik şimdi Göz atma ekranı üzerinde hava durumu ve fitness gibi yeni MSN uygulamalar tarafından sağlanan bilgiler bulunuyor.

Lumia Denim güncellemesinin en önemli yenilikleri kamera tarafında.
    Yeni Lumia Camera uygulaması özellikle Lumia 830, 930,1520 gibi üst sınıf Lumia cihazlarına yeni avantajlar, yetenekler getiriyor.

Daha hızlı açılan Lumia Camera uygulamasında kayıt tuşuna uzun süreli basmayla 4k/24fps video kaydı başlatılabiliyor.
    Otomatik HDR, iyileştirilen algoritmalarla birlikte düşük ışık koşulları da dahil olmak üzere
    birçok ortamda daha iyi fotoğraflar çekme imkanı Lumia Camera uygulamasının yenilikleri arasında bulunuyor."
    ..
    ..
    "Lumia Denim güncellemesi ile ilgili paylaşılan bilgiler şu şekilde:

– Nokia Camera uygulaması artık Lumia Camera olacak.

– Anıları kaçırmamak için Lumia Camera uygulaması arka planda çalışacak ve açılış süresi, anı yakalama süresi çok daha hızlı olacak.

– Lumia 930, Lumia Icon ve Lumia 1520 için yüksek çözünürlükte video özelliği geliyor; kamera açıkken deklanşöre uzun bastığınızda otomatik olarak 24fps 4K video kaydı başlayacak. 8.3 mp çözünürlükte kaydedilen her kare ayrıyeten fotoğraf olarak da kullanılabilecek.

Yerleşik HDR ve Rich Capture özelliği geliyor, RAW işleme benzeri mantıkta çalışan özellik ile fotoğrafı çektikten sonra düzenleme yapabileceksiniz (ışık vb. özellikleri).

Fotoğraf kaliteleri arttırılacak, düşük ışıktaki fotoğraflar çok daha iyi hale getirilecek."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 3 Nisan 2015; 16:46:49 >

• Sizinle mesajlaşırken bir çok güncelleme geldi.
    Sabahtan beri 8 -9 tane güncelleme aldı cihaz. Cihaz 8.1 oldu ve şu an bir güncelleme daha yapıyor.
    1 saat önce gelen güncelleme ile 8.1 olduktan sonra hızı fark edilecek derecede arttı. Bu güzel bir gelişme
  • Şu an güncelleme bitti ve ''Denim sürümüne hoş geldiniz'' yazısı çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

quote:

720 de ısınma sorunu var deniliyor. ayrıca bu ısınma münferit değil yani herkes şikayetçi ayrıca 512 rem li aletler w10 da kısıtlı özellikler alacak microsoft açıklamayaptı

2g modunda şarjı elbette daha iyi gidecektir. ben şahsen çoğunlukla wifi kullanıyorum wifi olmazsa 3g.
    3g daçıkken lumia820'de şarjı çok hızlı gidiyor diyorlar. bende açık değilken bile bu kadar hızlı ise açıkken kimbilir kaç saatcik dayanabilecek. bunu bilerek alın.
    eğer şarj etme sıkıntısı yaşamayacaksınız o zaman elbet alabilirsiniz. 720'ye göre kamerası kötü olsa da sanırım göz yumulabilir düzeyde.

ek olarak, fiyat olarak lumia 525 buna rakip olabilir. ancak aynı oyunda, tekken3'te arkadaşımın lumia 530'u kasarken lumia 820 kasmadan oynatıyor. ekran renk kalitesi olarak 820 çok çok önde. kasa kalitesi olarak da lumia 820 önde. geri kalan şeyleri kıyaslama imkanım olmadı ancak pek fark yoktur diye düşünüyorum.

• quote:

Daha hızlı açılan Lumia Camera uygulamasında kayıt tuşuna uzun süreli basmayla 4k/24fps video kaydı başlatılabiliyor.
    Otomatik HDR, iyileştirilen algoritmalarla birlikte düşük ışık koşulları da dahil olmak üzere
    birçok ortamda daha iyi fotoğraflar çekme imkanı Lumia Camera uygulamasının yenilikleri arasında bulunuyor."

hocam bu konudaki bilgisizliğimdem soruyorum.
    elimizde diyelim ki 10mp kameralı bir telefon var. güncelleme ile bunun megapikseli artabilir mi? 10mp foto yerine 20mp foto çekebilir mi? yine aynı şekilde 1080p video kaydedebilirken artık nasıl oluyor da 2040p kayıt yapabiliyor. sonuçta eldeki donanım hal aynı. deselerki foto çekiminde ve video ekiminde iyileştirmeler yapıldı anlayacağım ama bunu anlayamıyorum.
    olay tamamen yazılımsal değil mi?

• quote:

quote:

hocam bu konudaki bilgisizliğimdem soruyorum.
    elimizde diyelim ki 10mp kameralı bir telefon var. güncelleme ile bunun megapikseli artabilir mi? 10mp foto yerine 20mp foto çekebilir mi? yine aynı şekilde 1080p video kaydedebilirken artık nasıl oluyor da 2040p kayıt yapabiliyor. sonuçta eldeki donanım hal aynı. deselerki foto çekiminde ve video ekiminde iyileştirmeler yapıldı anlayacağım ama bunu anlayamıyorum.
    olay tamamen yazılımsal değil mi?

Teknik olarak benimde fazla bilgim yok ama bu güncelleme ile gelen herşey her telefonda her özelliği ile kullanılabilecek anlamına gelmiyor.
    "gelen güncelleme ile 4K çekim desteğini sunan telefonlar yalnızca Luma 830, Lumia 930, Lumia Icon ve tabiki Lumia 1520 cihazları olacak." denilmiş 3 ay önce.
    http://m.webtekno.com/mobil/windows-phone-a-4k-cekim-sunan-guncelleme-geldi-h4334.html
    HER KEZ AY'I GÖREBİLİR, AMA HERKEZ AY'A ULAŞAMAZ, ANCAK KABİLİYETİ NİSBETİNCE.. gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.