Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
42
Favori
242.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fsh77

Normalde web acılır(bing)sesli net araması falan var sendeki çalışmıyorsa (kilit ekranı akldırıp basılı tutman lazım) sorun var o zaman ,şimdilik uygulamasız istediklerin olmaz W10 ile o sorunda aşılır.

sağ en alttaki tuşa uzun bastım,kısa bastım kilit ekranını kaldırarak bastım hiç bir şey olmadı.el ile bir görev falan mı atamak lazım acaba?
  • ebay de alibaba da 8 dolara çok güzel kapaklar var çoğu türkiyeye ücretsiz kargolu
  • Sorun var o halde bisey yapmana gerek yok, direk bing cıkması lazım.Tus sorunlu sanırım resetle yine dene istersen.
    Ben kendi kılıfımı aliexpressden aldım cok memnunum kargo parasıda vermedim ,yoksa elden kolay kayan bir tel kılıfsız kullanılmaz .
  • 2. el uygun fiyatlı bir telefon lazım oldu, BB Z10 ile Nokia Lumia 820 arasında tercihiniz ne olur?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 27 Mart 2015; 17:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkank

2. el uygun fiyatlı bir telefon lazım oldu, BB Z10 ile Nokia Lumia 820 arasında tercihiniz ne olur?

z10 kuzenim kullaniyor l820 kendim kullaniyorum bence program hariç her konuda z10 önde gerçi program olayi wp dede yeterli olmadığından benim tercihim z10 olurdu
  • z10 ustu surum alıcakmı, 820 alıcak.
  • Ayarlar-pil tasarrufu menüsünde alt tarafta tekrar sarj edilene kadar diye bi seçenek var ben telefonu pil doluluğu %20 nin altındaysa seçili olarak kullanmak istiyorum peki bu tekrar sarj edilene kadar olayı ne acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar lumia 820 telefonumun iç lcd ekranı kırıldı dış cam da problem yok iç ekran a görüntü hiç gelmiyor dokunmatik çalışıyor testte ettim dokunmatiği ekranımı yansıt ile bunu yaptırmam kaça patlar bana bilgisi olan
  • Soruma cevap verebilcek kimse yok mu telefonu yarın göndericem de kendime almadım acil biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

Ayarlar-pil tasarrufu menüsünde alt tarafta tekrar sarj edilene kadar diye bi seçenek var ben telefonu pil doluluğu %20 nin altındaysa seçili olarak kullanmak istiyorum peki bu tekrar sarj edilene kadar olayı ne acaba ?

Şimdi aktif oluyor. Şarja takınca pil tasarrufu kapanıyor
  • Never4You kullanıcısına yanıt
    Bence bir fiyat alın çok fazla tutmaz bana göre.
  • Önereceğiniz bir servis var mı acaba ankara da ?
  • arkadaşlar merhaba, arkadaşım lumia 820 aldı ve kullanmaya başladığı gün kendi kendine açıp kapattığını farketti telefonun. Dedik bir güncellemesi vardır hani yapalım düzelir ama gene sorun devam etmekte. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı? Ayrıyetten bu lumia 820' nin son sürüm yüklü olduğunu nasıl anlıyoruz. Yani ne yazması gerekiyor son sürümün yüklü olduğunu bilmek için. Nette DENİM yazıyor son sürüm olarak ama tel de yazmıyor. Yardımcı olursanız seviniriz.
  • ayarlarda guncellemeleri denetleden bakım yukleceklere ayrıca durduk yere kapanıp açılmaması lazım bir kere pili cıkarıp takın olmadı resetleyin yine olmazsa aldıgınız yer ile temasa gecin.
  • Bir kere daha güncellemeyi deneyelim dedik. İlk yaptığımız güncellemeden sonra bir tane daha buldu. bulduğu an yapamadık. Devamında deneyelim dedik o zaman da güncelleme ulaşılamıyor diye bir hata verdi. Bakalım son güncellemeyi de yapalım ondan sonra geri göndercez.Çünkü halen kendi kendine kapanıp aılmaya devam ediyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketci_m

Bir kere daha güncellemeyi deneyelim dedik. İlk yaptığımız güncellemeden sonra bir tane daha buldu. bulduğu an yapamadık. Devamında deneyelim dedik o zaman da güncelleme ulaşılamıyor diye bir hata verdi. Bakalım son güncellemeyi de yapalım ondan sonra geri göndercez.Çünkü halen kendi kendine kapanıp aılmaya devam ediyor. :(

Pili hareket ediyor olabilir bi kontrol edin. Olmazsa da gönderin.

• yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...saolun
  • lumia 820 alarak aranıza katılmış bulunuyorum arkadaşlar. 2012 bir model telefon olsa da şarjı çok iyi gitmese de wp10 desteğinin gelecek olması ve fiyatı almamda etken oldu.

içinde windowsphone8 geldi, tamam güncellemem gerek. ama direk denim'e geçme imkanı yok mu? 2 saattir tek tek güncelle güncelle bitmedi bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

lumia 820 alarak aranıza katılmış bulunuyorum arkadaşlar. 2012 bir model telefon olsa da şarjı çok iyi gitmese de wp10 desteğinin gelecek olması ve fiyatı almamda etken oldu.

içinde windowsphone8 geldi, tamam güncellemem gerek. ama direk denim'e geçme imkanı yok mu? 2 saattir tek tek güncelle güncelle bitmedi bir türlü.

Maalesef sıraya göre yükleme yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.