Şimdi Ara

Nokia lumia 920 digitizer(ön cam) değişimi hakkında fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler arkadaslar lumia 920 kullanıcısıyım ve ekranı sol ust koşeden 2cm civarında çaprazlama bir çatlak oluştu çatlağın ekranla bir alakası yok cunku yatay baktıgımda tele çatlağın altındaki hersey net ve olu piksel yok bir çok forum okudum kimi sadece oncam yani digitizer değişimi var diyor kimi on cam cıkarsa dokunmatik bozulurmuş sizce on cam takılabilirmi komple ekran değişmeden alibaba ve ebayda tonla lumia 920 satılıyor lcdsi sorunsuz telefonumun boş yere ekranını komple değiştirmek istemiyorum bu durumdan muzdarip kimse varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight2 -- 1 Ekim 2013; 15:04:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran, ön cam ile bütünleşik. Ayırmak için yüksek ısı uygulamak gerekiyor. Bu da senin benim yapabileceğim bir işlem değil. Özel bir yapıştırıcı kullanılmış. Servis değiştirse değiştirir aslında ama onların da işine gelmiyor demek ki. 300-400 ₺ alırlar ve ekran, cam komple değiştirirler.
  • 30. saniyeden itibaren bakarsan bir alet yardımı ile ısı uyguladığını görürsün. Bu nedenle ısıya dayanıklı eldiven kullanıyor. Ona da dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 1 Ekim 2013; 15:35:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Ekran, ön cam ile bütünleşik. Ayırmak için yüksek ısı uygulamak gerekiyor. Bu da senin benim yapabileceğim bir işlem değil. Özel bir yapıştırıcı kullanılmış. Servis değiştirse değiştirir aslında ama onların da işine gelmiyor demek ki. 300-400 ₺ alırlar ve ekran, cam komple değiştirirler.

Ozaman tumleşik dememeliyiz ayrılması brz zor okadar

• Kardes senin bnm yapabilcegim bisey diger videoya bak Adam sac kurutma makinasiyla cok guzel acip takmis karar verdim ebaydan 35 40 tlye digitizerini alip kendim takicam

• woodnight2 kullanıcısına yanıt
    Sonra garantide olay çıkabilir iyi duşun

• valla bende kırdım sağ alttan gitti bayramdan sonra göndericem içimde bir burukluk parasında değilimde servise gidip sorunu olmayan telefon sorunlu dönerse diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodnight2

Kardes senin bnm yapabilcegim bisey diger videoya bak Adam sac kurutma makinasiyla cok guzel acip takmis karar verdim ebaydan 35 40 tlye digitizerini alip kendim takicam

Garantinin tam olarak bir faydasini goren oldumuki aldigindan beri istisnai durumlar disinda Bu yuzden ekranini komple degistirmeye 400 tl para istiyorlar vermeden once 40 tl daha ayiririm kenara oncamini kendim degistiririm olmadi degistirirken aksilik oldu ekrani zarar gordu komple ekranini degistircekler nasil olsa Bu yuzden rahatim

• woodnight2 kullanıcısına yanıt
    35-40 TL'ye bulabileceğinize emin misiniz ? En son baktığım da 80-90 dolar civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

35-40 TL'ye bulabileceğinize emin misiniz ? En son baktığım da 80-90 dolar civarıydı.

60 tlye sahibinden.com da telefon onarim dukkani satiyor ebaydan 80-90 dolara almak isterseniz size kalmis

• Benimde ekranın sol üstte çizik var ekran açıkken hiç belli olmuyor ama ekran kapalıyken belli oluyor o çizik nasıl kapatılır onu da bilmiyorum bende ekran değişmek istiyorum ama sıkıntı gibi.

• Saat camı çizik onarıcıları var onları dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.