Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bayadır sende arayıştaydın hayırlı olsun ,bende 1020 yi bekliyorum inşallah oda uygun fiyatla giriş yaparda çok beklemeden alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

bayadır sende arayıştaydın hayırlı olsun ,bende 1020 yi bekliyorum inşallah oda uygun fiyatla giriş yaparda çok beklemeden alırım

Eğer işletim sistemine alışabilirsem 1020 çıkar çıkmaz alacağım yok eğer alışamazsam bunu oğluma verip Androide devam edeceğim artık.
  • Evet arkadaşlar şimdi L925 tecrübemden bahsedeceğim. Özellikle 920 ile kıyaslamak isteyenlerin okumasını tavsiye ederim. Çünkü kuzenim L920 kullanıyor ve bugün kıyasladık.

Artıları ile başlayalım:

Öncelikle telefon bir tasarım harikası. Alırken pek içime sinmemişti ama eve getirip çalıştırınca aşık oldum resmen. İlk gün çok fazla ısındı hatta bir ara dedim patlayacak heralde :) Ancak şuanda gayet makul seviyede çalışmakta. Hız anlamında beni şaşırtan bir performans sergiliyor. Elinden gelse ben komudu vermeden istediğimi yapacak. 1GB yeterli olurmu diye düşünenlere söylüyorum WP için fazlasıyla yeterli. Beni düşündüren bir diğer özellik mağaza konusuydu. Bunu da hiç dert etmeyin. Aradığınız herşey mağazada mevcut. Instagram kullanmadığım için de eksikliğini görmüyorum. Mesaj yazımlarında sık kullandığınız kelimeleri otomatik tamamlaması çok pratik olmuş. bir "s" tuşuna basarak "selamun aleyküm" yazabiliyorsunuz. Ekran kalitesi çok üst düzeyde. Gorilla Glass dedikleri özellik sadece lafta kalmamış. Elinize aldığınızda, güneşe çıktığınızda fark ediyorsunuz. Ayrıca WP teması yani live tiles olayı benim inanılmaz hoşuma gitti. Ana ekranı istediğiniz gibi editleyebiliyorsunuz.

Kamera Performansı:

Araştıranlar az çok bilir Lumia'ların kamera performansını. Ben pek kameraya önem vermediğim için detaylı incelemedim ancak birkaç uygulama çok ilgimi çekti. Özellikle Yaratıcı Stüdyo uygulamasıyla çok hoş fotoğraflar ortaya çıkarabiliyorsunuz. Smart Cam özelliğini araştırın derim eşi benzeri yok. Ayrıca güncelleme beklemeden L1020 ile gelecek olan uygulamayı da kullanabiliyorsunuz. (ben henüz indirmedim)

Düşünülmesi Gerekenler:

Arkadaşlar ben WP konusunda acemi olduğumdan telefonu açar açmaz hotmail, facebook, gmail hesaplarını tanımladım. Sonra veri aktarma uygulaması ile bluetooth üzerinden eski telefondaki nuramarları da aktardım. Sonra kişilere(WP'da rehber) bir girdim ki en az 3000 kişi çıktı karşıma. Bütün hesaplardaki kişileri aktarmış anlaşılan. İsmi aynı olanların hotmail, facebook ve telefon numaralarını cihaz otomatik olarak tek bir profil altında birleştirdi. Geriye kalanları da sildim ve düzenledim. Bu özellik inanılmaz hoşuma gitti. 10 senedir aradığım bir özellikti. Düzenlemek 1 günümü aldı ama buna değdi. Eğer eski telefondaki rehberiniz düzenli ise bir adım öndesiniz bu konuda. İsimler tutmazsa eşitlemez. Ya da amcanız dayınız 5-10 tane mail adresi açmışsa biraz uğraşırsınız. O yüzden telefonu açar açmaz benim gibi bodoslama tanımlama yapmayın.

920 ile farkları:

şimdi söyle söyleyeyim. Kuzenim bugün 920si ile geldi. Benim telefonu eline aldığı gibi bastı küfürü :) İncelik, hafiflik ve tasarım farkı anında ortaya çıktı canlı olarak. Gerçekten inanılmaz ağır kaldı 920 benimkinin yanında. Tasarım olarak en beğendiklerim arasındaydı ancak ikisini yan yana görünce 925e bir kez daha aşık oldum.

Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum arkadaşlar

• nerden aldınız hocam cihazı? birde hangi rengi tercih ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 31 Ağustos 2013; 1:50:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

nerden aldınız hocam cihazı? birde hangi rengi tercih ettiniz?

Siyah modelini vadofone satıyor. Siyah olanları 32gb... Beyaz olanları turkcell de vs bulabilirsin 16gb beyazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanbilgisayara gelmiş telefon sitesinden baktımda bi sorum olucak vatandaki 925'in hafızası kaç gb 16/32 modelleri sadece vodafone ile satılıcak diye biliyorumda vatandaki 8gbmi şimdi ve card slotu varmı bilgisi olan varmı bu konda?
  • Bildiğim kadarıyla 32 GB modelini 3 ay boyunca sadce VODAFONE satacak...

Bir sorum var alıp da kullanan arkadaşlara: Pil ömrü nasıl? İlk günlerde kendini tam göstermese de... şarjı %100 iken neler yapıyorsunuz da bitiyor? Pil ömrü benim için çok çok önemli... doyurucu bilgiler verirseniz çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Vatanbilgisayara gelmiş telefon sitesinden baktımda bi sorum olucak vatandaki 925'in hafızası kaç gb 16/32 modelleri sadece vodafone ile satılıcak diye biliyorumda vatandaki 8gbmi şimdi ve card slotu varmı bilgisi olan varmı bu konda?

8 gb sürümü yok zaten 16 gb ve 32 gb var , 32 gb olanı ilk 3 ay sade vodafone satacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Vatanbilgisayara gelmiş telefon sitesinden baktımda bi sorum olucak vatandaki 925'in hafızası kaç gb 16/32 modelleri sadece vodafone ile satılıcak diye biliyorumda vatandaki 8gbmi şimdi ve card slotu varmı bilgisi olan varmı bu konda?

8 gb sürümü yok zaten 16 gb ve 32 gb var , 32 gb olanı ilk 3 ay sade vodafone satacak

vatanda satılan beyaz modeli kaç gb olanı? sitesinde yazmıyor
  • 16 gb
  • Teşekkürler kardeşim
  • Çok teşekkürler, gerçekten işime yarayan bir bilgilendirme oldu. @badtrip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaykus -- 31 Ağustos 2013; 13:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracygrady

Evet arkadaşlar şimdi L925 tecrübemden bahsedeceğim. Özellikle 920 ile kıyaslamak isteyenlerin okumasını tavsiye ederim. Çünkü kuzenim L920 kullanıyor ve bugün kıyasladık.

Artıları ile başlayalım:

Öncelikle telefon bir tasarım harikası. Alırken pek içime sinmemişti ama eve getirip çalıştırınca aşık oldum resmen. İlk gün çok fazla ısındı hatta bir ara dedim patlayacak heralde :) Ancak şuanda gayet makul seviyede çalışmakta. Hız anlamında beni şaşırtan bir performans sergiliyor. Elinden gelse ben komudu vermeden istediğimi yapacak. 1GB yeterli olurmu diye düşünenlere söylüyorum WP için fazlasıyla yeterli. Beni düşündüren bir diğer özellik mağaza konusuydu. Bunu da hiç dert etmeyin. Aradığınız herşey mağazada mevcut. Instagram kullanmadığım için de eksikliğini görmüyorum. Mesaj yazımlarında sık kullandığınız kelimeleri otomatik tamamlaması çok pratik olmuş. bir "s" tuşuna basarak "selamun aleyküm" yazabiliyorsunuz. Ekran kalitesi çok üst düzeyde. Gorilla Glass dedikleri özellik sadece lafta kalmamış. Elinize aldığınızda, güneşe çıktığınızda fark ediyorsunuz. Ayrıca WP teması yani live tiles olayı benim inanılmaz hoşuma gitti. Ana ekranı istediğiniz gibi editleyebiliyorsunuz.

Kamera Performansı:

Araştıranlar az çok bilir Lumia'ların kamera performansını. Ben pek kameraya önem vermediğim için detaylı incelemedim ancak birkaç uygulama çok ilgimi çekti. Özellikle Yaratıcı Stüdyo uygulamasıyla çok hoş fotoğraflar ortaya çıkarabiliyorsunuz. Smart Cam özelliğini araştırın derim eşi benzeri yok. Ayrıca güncelleme beklemeden L1020 ile gelecek olan uygulamayı da kullanabiliyorsunuz. (ben henüz indirmedim)

Düşünülmesi Gerekenler:

Arkadaşlar ben WP konusunda acemi olduğumdan telefonu açar açmaz hotmail, facebook, gmail hesaplarını tanımladım. Sonra veri aktarma uygulaması ile bluetooth üzerinden eski telefondaki nuramarları da aktardım. Sonra kişilere(WP'da rehber) bir girdim ki en az 3000 kişi çıktı karşıma. Bütün hesaplardaki kişileri aktarmış anlaşılan. İsmi aynı olanların hotmail, facebook ve telefon numaralarını cihaz otomatik olarak tek bir profil altında birleştirdi. Geriye kalanları da sildim ve düzenledim. Bu özellik inanılmaz hoşuma gitti. 10 senedir aradığım bir özellikti. Düzenlemek 1 günümü aldı ama buna değdi. Eğer eski telefondaki rehberiniz düzenli ise bir adım öndesiniz bu konuda. İsimler tutmazsa eşitlemez. Ya da amcanız dayınız 5-10 tane mail adresi açmışsa biraz uğraşırsınız. O yüzden telefonu açar açmaz benim gibi bodoslama tanımlama yapmayın.

920 ile farkları:

şimdi söyle söyleyeyim. Kuzenim bugün 920si ile geldi. Benim telefonu eline aldığı gibi bastı küfürü :) İncelik, hafiflik ve tasarım farkı anında ortaya çıktı canlı olarak. Gerçekten inanılmaz ağır kaldı 920 benimkinin yanında. Tasarım olarak en beğendiklerim arasındaydı ancak ikisini yan yana görünce 925e bir kez daha aşık oldum.

Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum arkadaşlar

Kardeş 16 GB'ta kullanıcı'ya ne kadar boş alan kalıyor?

• biraz mp3 yükledim bi kaç tane de program oyun yükledim..

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

• O zaman 16 GB yeterli gibi, çekilen resimleri bulut'a kaydettik mi yeterli gibi. Tabii skydrive haricinde başka bir bulut sistemine kaydediyorsa..
  • Arkadaşlar Elimde Dün Alınan Vodafone'dan 32'gb lığı var... Fatura adınıza kesilecek.... 1300 TL... Taksit olur...
  • kullanan arkadaşlar şarj sonunda pil doldu uyarısı vermiyor mu telefon?
  • Bugün bimekste siyahını inceledim. Acayip kaliteli bir kasası var. Çok ince ve çok hafif, bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Yalnız biraz geniş gibi geldi, şarjı yoktu ekrana bakamadım. Almak için beyazını da inceledikten sonra kararımı vereceğim.
  • mezarkabulone M kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle bir uyarıya rastlamadım ben de. Ayrıca kapalı şarj edemedim, şarja takınca açılıyor, kapatıyorum tekrar açılıyor. :)
  • bbaykus B kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyle windowslu telefonların hiç biri kapalı şarj edilemiyor.Fişe taktığınız an,kapalıda olsa açılır...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.