Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir beklediğim bir modeldi. Cuma günü Vatan'a gidip iyice inceledim. Dizaynı ve kasası oldukça hoşuma gitti. Sadece o hafifliğe ve inceliğe, o kadar genişlik olmamıştı. Yani en boy oranı biraz orantısız olmuş. Ama alınabilecek hatta 2-3 sene çok rahat kullanılabilecek bir bir telefon olmuş. Özellikle içinde barındırdığı yazılımlarla... çoğu telefonlarda parayla satın almak zorunda kaldığınız navigasyon ve city lens gibi uygulamalar Nokia satın aldığınız için bedava ve daha stabil. Kamera için olan yazılımları saymıyorum bile.

Bu hafta sonu için Vatan Bilgisayar'da 1305 lira. Şu anda en avantajlı fiyat orda.
  • Aylardır beklediğim telefon çıktı. Çıkar çıkmaz alacağım, dediğim bir model bu. Amma... aynı zamanda bir telefon daha geldi ki sorma gitsin! Huawei Ascend P6... Telefon hem çok ince, hem çok güzel tasarıma sahip hem de çok güçlü donanıma sahip (L 925 güçsüz demiyorum) ve hem de bu telefon sadece 999 TL. hadi bakalım çık işin içinden çıkabilirsen! :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gejper -- 1 Eylül 2013; 2:10:23 >
  • beyler bu pil işi sıkıntı yaratcak gibi.. 1 günü zor çıkarıyo.. gerçi bi haftaya kendine gelir diyolar ama bilemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezarkabulone

beyler bu pil işi sıkıntı yaratcak gibi.. 1 günü zor çıkarıyo.. gerçi bi haftaya kendine gelir diyolar ama bilemedim..

O zaman lumia920 den ona, gecmemin anlamı yok. 1020yi direk almak en iyisi. Sagol dostum bu coook iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizci535 -- 1 Eylül 2013; 12:17:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaykus

Çok teşekkürler, gerçekten işime yarayan bir bilgilendirme oldu. @badtrip

Ben WP7.8 kullanıyorum telefonumda.
    Her ne kadar 920 almak istediysem de şu saçma sapan sensör tozlanması vakası sebebiyle almadım telefonu ve bekledim.
    Acaba bu telefonda aynı saçmalık türer mi diye deli gibi merak ediyorum.
    Sanıyorum bir süre daha bekleyecem ve görecem.

Bu arada kullanıcılar da bu sayfa aracılığıyla çektikleri resimlerden bazısını paylaşırlarsa çok memnun olurum.

1020 yi 1700 TL gibi fiyatla çıkarırlarsa bunu hayatta almam.
    Bir telefona kanımca bu kadar para verilmemeli. Ben bu rakam için 1 ay çalışıyorum.
    Ancak daha makul bir rakam olması halinde neden olmasın.
    Olmazsa da 925 var alabileceğim, 32 GB lık olan telefonun fiyatı 6 ay sonra 200 TL düşecektir.

NOT: ilk 3 ay bitiminde telefon fiyatlarında herhangi bir indirim olmaz.
    L920 de de fiyatta indirim beklememize rağmen, gelmemişti indirimimiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

beyler bu pil işi sıkıntı yaratcak gibi.. 1 günü zor çıkarıyo.. gerçi bi haftaya kendine gelir diyolar ama bilemedim..

O zaman lumia920 den ona, grcmemin anlamı yok. 1020yi direk almak en iyisi. Sagol dostum bu coook iyi oldu.

1020 de pil aynı büyüklükte onda sorun olmayacağı ne malum ,şuan için 1020 de canımı en çok sıkan olay bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

quote:

O zaman lumia920 den ona, grcmemin anlamı yok. 1020yi direk almak en iyisi. Sagol dostum bu coook iyi oldu.

1020 de pil aynı büyüklükte onda sorun olmayacağı ne malum ,şuan için 1020 de canımı en çok sıkan olay bu

O zaman bizde başka Bi cihaz bekleriz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman bizde başka Bi cihaz bekleriz...

bekle babam bekle ,bir kişi L920 ye göre ortalama 3 saat daha fazla gidiyor demişti ,ben pekoyun oynamam ,ve nokia 6303i nin pili 5 - 6 gün gidiyor , şimdi yeni alacağım 1 gün bile gitmezse hakkatten sıkar

• quote:

Telefon bataryaları ilk kullanım süresinde çabuk biter ve geç dolar, 1 ay içinde batarya tam performansla çalışmaya başlar merak etme heycan yapma :)

• az önce yabancı bir sitede L1020 batarya sorunu diye bir başlık okudum ,Birisi demiş %100 den %30 a düşmesi 3 saat sürüyor ,artık ne çalıştırıyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gejper

Aylardır beklediğim telefon çıktı. Çıkar çıkmaz alacağım, dediğim bir model bu. Amma... aynı zamanda bir telefon daha geldi ki sorma gitsin! Huawei Ascend P6... Telefon hem çok ince, hem çok güzel tasarıma sahip hem de çok güçlü donanıma sahip (L 925 güçsüz demiyorum) ve hem de bu telefon sadece 999 TL. hadi bakalım çık işin içinden çıkabilirsen! :(

Telefonu inceledim bence onu almakla hata yaparsın.300tl az bile fark var. Kamera,ses çıkışı oldukça zayıf. Donanım olarak daha iyide değil,çünkü o bir android.2kat fazla sistem harcar,2 telefonuda eline al mesela o telefonun lumia gibi akıcı çalışamadığını,lumianın kamerasının çok daha iyi olduğunu net olarak görürsün sonrada dediğim gibi 500tl bile fazla vemeye razı olursun bence

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p6-review-967.php

• quote:

az önce yabancı bir sitede L1020 batarya sorunu diye bir başlık okudum ,Birisi demiş %100 den %30 a düşmesi 3 saat sürüyor ,artık ne çalıştırıyorsa

Cihazı tam güçte zorlarsan düşebilir ama diğer telefonlarda düşebilir bence.Sensörler açıkkken,wifide download ederken aynı anda çok sistem harcıyabilcek 3d bir oyun oynarsan 3 saatte düşer bence.
  • quote:

Aylardır beklediğim telefon çıktı. Çıkar çıkmaz alacağım, dediğim bir model bu. Amma... aynı zamanda bir telefon daha geldi ki sorma gitsin! Huawei Ascend P6... Telefon hem çok ince, hem çok güzel tasarıma sahip hem de çok güçlü donanıma sahip (L 925 güçsüz demiyorum) ve hem de bu telefon sadece 999 TL. hadi bakalım çık işin içinden çıkabilirsen! :(

abi bu tasarım nedir? bana al hayalindeki telefonu çiz deseler buna çok benzer şeyler çıkardı ortaya. yemişim donanımını aşkta mantık aranmaz alıyorum bu cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

quote:

abi bu tasarım nedir? bana al hayalindeki telefonu çiz deseler buna çok benzer şeyler çıkardı ortaya. yemişim donanımını aşkta mantık aranmaz alıyorum bu cihazı

huawei mi

• quote:

quote:

quote:

huawei mi

hocam baksana tasarıma

http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/06/ascend-p6-teasers/gsmarena_001.jpg
    http://cdn-static.cnet.co.uk/i/product_media/40002987/image6/440x330-huawei-ascend-p6-7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 1 Eylül 2013; 14:35:19 >

• Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    yok biliyorum aslında onada birara sulandım bekledim falan ama kamera olayı beni L1020 ye itiyor , yoksa cihaz gerçekten iyi ,biraz iphone vari ama işte tam karışık güzel bişey olmuş ön kamerada 5mp
  • quote:

yok biliyorum aslında onada birara sulandım bekledim falan ama kamera olayı beni L1020 ye itiyor , yoksa cihaz gerçekten iyi ,biraz iphone vari ama işte tam karışık güzel bişey olmuş ön kamerada 5mp

3 aydır bir telefon bulamadım kendime. iphone 5 aldım bi ara süper cihaz ama sağı solu boya atıyor. birşey olacak diye cebe yavaş sok bi dünya kılıf ala masaya yavaş bırak ayar oldum sattım cihazı. lumia 920 aldım oda çok ağır ve büyük geldi kuzene verdik. 925'e salça oluyorum bayadır oda tam istediğim gibi değil nedense. bi telefon bulamadık anlayacağınız
  • Telefonu gördüm çok beğendim ama o market yok mu tek sorun o. Fazla uygulama kullanmasam da olmazsa olmaz dediğim spor ve haber uygulamaları yok, digiturkplay uygulaması düzgün çalışmıyormuş. Fiyat da uygun şimdilik vatanda karar veremedim bi türlü

• quote:

Lumia 925'i Ascend P6'ya tercih edeceksem sadece kamerası için tercih ederim ki o da gece çekimlerdeki kalitesinden dolayı... Ama galiba Ascend P6 alacağım. Sizlerden de yorum beklerim arkadaşlar. L925 gerçekten harikulade bir cihaz ama WP sistem olarak hala eksiklerle boğuşuyor (L720 ve Lg Optimus G kullanıyorum aktif olarak) sırf bu yüzden aslında Ascend P6'ya yöneliyorum, yoksa aslında L925'in de tasarımı vs. 10 numara...
  • quote:

quote:

Katılıyorum bir sony xperia p kullanıcısı olarak aşık oldum bu telefona görünce içim bir hoş oluyor :D

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.