Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazin cektigi fotolar soluk mu bana mi oyle geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Tam askine bana kalirsa...

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

• quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

Tam askine bana kalirsa...

Gece fotosuna lafim yok da gündüz fotolari beni tatmin etmedi. Mavilik mi desem bir solukluk var gunduz fotolarinda.

• telefonu alalı 1 hafta oldu ben hala nasıl zoom yapıcaz bilmiyorum açtıgımız programların hızlı kapatma secenegı yokmudur geri tuşuna bas bas bi hal olduk ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeckmk

telefonu alalı 1 hafta oldu ben hala nasıl zoom yapıcaz bilmiyorum açtıgımız programların hızlı kapatma secenegı yokmudur geri tuşuna bas bas bi hal olduk ..

Cihazda zoom yok diye biliyorum ben de.
    Zaten Nokia sitesinde bile böyle bir yazı yok.
    4x digital zoom var! optik yok..

Ayrıca da eğer geri geri gitmek istemiyorusunuz, geri tuşuna basılı tutun!
    Multitask ekranı gelir. gitmek istediğiniz pencereye tıklayın istediğiniz programa geçin.
    Ama unutmayın arkada açık program bıraktınız ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 17 Eylül 2013; 22:04:54 >
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    şöyle söyleyim, gündüz fotolarında renkler diğer telefonlara göre daha gerçekçi olduğu için sönük gibi durabiliyor bazen, renkler gereğinden fazla abartılı doygun görünmez 925 in çektiği fotolarda, ama 920 de aşırı doygunluk görünür mesela
  • Arkadaşlar ; ben de aranıza katıldım. Geçen Perşembe günü Vodafone'dan 32gb siyah versiyonunu aldım. Ek olarak da mobilcadde'den şeffaf case aldım. Şiddetle de tavsiye ederim.
    Telefonu alır almaz karayolu ile Romanya'ya gittim. Gitmeden önce haritaları indirdim. Yol boyunca Here Maps+ muhteşemdi. Çok işime yaradı. Şarj konusunda sıkıntıdayım.Henüz 24 saate ulaşabilmiş değilim
  • Arkadaşlar, mesajlarımın her zaman yedeklerim,yedekleme açık yani.bi grup mesajımı yanlışlıkla sildim. Geri nasıl yuklerim şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

dosya yöneticisi yok değil mi hala?

mesela mp3 indirme programıyla müzik indirdik. telefon içinden hala onları alıp pc ye aktaramıyoruz değil mi yada maile ataç yapamıyoruz?

gelmediysede gelecek diye bir şeyler var mı?

Mağazadan mp3 downloader uygulamasıyla indirdiğiniz müzikleri,müzik çalarda dinleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

mesela mp3 indirme programıyla müzik indirdik. telefon içinden hala onları alıp pc ye aktaramıyoruz değil mi yada maile ataç yapamıyoruz?

Mağazadan mp3 downloader uygulamasıyla indirdiğiniz müzikleri,müzik çalarda dinleyebilirsiniz.

pc ye yedek?
  • quote:

quote:

quote:

pc ye yedek?

Yedekleyebilirsiniz. Mp3 downloader ile indirdiğiniz müzikler,telefonun kendi hafızasına kayıt ediliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

pc ye yedek?

Yedekleyebilirsiniz. Mp3 downloader ile indirdiğiniz müzikler,telefonun kendi hafızasına kayıt ediliyor.

eminmisiniz? ben kullandığım zamanda öyle bir şey yoktu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pc ye yedek?

Arkadaşın belirttiği program ve youmusic uygulaması ile direk müzik klasörüne indirme yapıyor ve isterseniz bilgisayara atabiliyorsunuz müzikleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pc ye yedek?

Arkadaşın belirttiği program ve youmusic uygulaması ile direk müzik klasörüne indirme yapıyor ve isterseniz bilgisayara atabiliyorsunuz müzikleri

o zaman düzeltmişler görmeyeli. bu iyi haber.

• Arkadaşlar 925 i çıktığı gün gittim aldım hatta gelmeden birkaç gün önce Avea dan istettim çok memnunum herkese tavsiye ederim

• TElefonu geçen gün mağazada denedim. Yanında 920 vardı. İlk önce kameralarını karşılaştırdım. 925 920 den daha iyi foto çekiyor. Çektiğim fotya zoom yaptım ..

Fotoğrafta keskinlik olarak 925 daha başarılı ayrıca daha doğal foto çekiyor. REnkler daha doğru çıkıyorr..

Ekran olarak 925 kesinlikle 920 den daha iyiydi. Kontrass harika ayrıca önünde ki cam daha düz olduğu için , ekrana dokunurken camdan dolayı arada boşluk fazla olmuyor.
    920 nin ekranı çok bombeli olmuş...

İncelk olarak nokiadan böyle bir telefon beklemezdim , kesinlikle oldukça ince duruyor.

Çerveve ve tasarımını çok beğendim. Ekranı ortalamışlar , 920 gibi ekran yukarı kaymış gibi durmuyor...

Yalnız höparlörün arkada durması sıkıntı çıkartabilir ayrıca ekranda bahsedilen hızlıca kaydırınca arkasından iz gelmesini bende farkettim.Eğer çok hızlı kaydırırsanız arkadan iz geliyor.

Aslında bu lcd ekranlarda olması gereken bir durumken , lumia 920 de olmayıp amoled ekranlı 925 de olması biraz talihsiz bir durum olmuş
    AMa şunu söyleyebilirim , 2 telefonda aynı para olsaydı. Ben hiç düşünmeden 925 alırdım.. 16 gb olayına fazla kafa takmayın , çok fazla asılmadığınız zaman iş görür.Şimdi ki telefonlar hep internet üzerinden iş yapıyorlar.

Benim symbian telefonuna 16 gb yetmiyordu , çünkü dosya at film oynat vs olayları çok oluyordu. Ama iphone dan itibaren telefonlara 16 yeter hale gelmiştir.Bunlar zaten uygulama telefonlarıdır fazla depolamaya ihtiyac duymaz.
    Ama sıkı oyuncuyum diyorsanız 16 gb yetmez.

• FRAPS kullanıcısına yanıt
    BUgün 925 i inceledim tasarım malzeme kalitesi olsun harika. Ama wp8'in geleceğinden korkuyorum. LG G2 Sony XZ yada lumia 925 düşünüyorum. Arada kaldım acaba lumia 520 alıp wp8 i öyle deneyip daha sonra mı üst model bir lumia alsam diye düşünmeye başladım. Bazı şeyler kafama tamamı ile oturduktan sonra. Lumia 520 nin malzeme kalitesi gerçekten çok kötüymüş 925 ile kıyaslarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

BUgün 925 i inceledim tasarım malzeme kalitesi olsun harika. Ama wp8'in geleceğinden korkuyorum. LG G2 Sony XZ yada lumia 925 düşünüyorum. Arada kaldım acaba lumia 520 alıp wp8 i öyle deneyip daha sonra mı üst model bir lumia alsam diye düşünmeye başladım. Bazı şeyler kafama tamamı ile oturduktan sonra. Lumia 520 nin malzeme kalitesi gerçekten çok kötüymüş 925 ile kıyaslarsak.

Bana sorarsan lumia 925 in fiyatı düşük kalitesi ise yüksektir.Dediğin telefonlar hem daha pahalı hemde tasarım olarak l925 kadar iyi değiller.
    Artık android ayağa düştü , herkesin elinde duruyor.Wp8 in eksikliklerinin çoğu 8.1 versiyonu ile kapanacak. 3 Ay sonra 8.1 gelecek telefon daha fazla keyif verecektir.

Sen bilirsin yukarıda ki bir arkadaş 1200 e bulunuyor demiş , nereden bahsediyor bilmiyorum ama bir araştırın piyasayı..

520 ve 620 bana göre telefonlar değil , bütçesi çok düşük olanlar düşünsünler..

720, 920 ve 925 ,1020 ise güzel modellerdir.

Şu tasarımda ki asalete bak , var mı daha iyisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 19 Eylül 2013; 4:05:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

Kacirdin 820 icin gul gibi hepsiburada kampanyasini. Alsan 860 liraya alacaktin, simdi 1000 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

bir program vardı. mp3 indirebiliyordun ama sadece o programdan dinleyebiliyordun. müzik çalar bile görmüyordu onları. pc falanda yedek alamıyordun. program giderse mp3 lerde gidiyordu. değişiklik olmamış demek ki.

adamlar telefon satılmasın diye ellerinden geleni yapmışlar. peki ratahca pc den mp3 atabiliyormuyzu telefona .

Telefon içine girip klasör olarak müziklerini atmak bir yana senkron da edebilirsin.

Senkron etmek için bu programı indirmelisin...
    http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop

Ayrıca da nasıl kullanıldığı burada anlatılmış.
    http://www.youtube.com/watch?v=SDLP_HfBayQ
    http://discussions.nokia.com/t5/Multimedya/Bilgisayar%C4%B1m%C4%B1-kullanarak-m%C3%BCzik-ve-pod-yay%C4%B1nlar%C4%B1m%C4%B1-nas%C4%B1l/m-p/2117271#M20

Müzik konusunda ben de sıkıntılıyım!!
    Aranızda bir iki kişinin yardımı ile bu işi öğrenebilirim. (gerçi daha ilgilenen bile çıkmadı o ayrı mesele )

Nokiya twitter üzerinden yazdım beni yukardaki forum linkini yönlendirdiler.

Orada alttaki soru bana ait.
    Birileri dediğimi deneyebilir mi acaba?
    Eğer bu yolla çalışırsa beklemem telefonu en kısa sürede alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 19 Eylül 2013; 21:09:27 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.