Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam wp8 hakkındaki önyargılarımı kırmak amacıyla lumia 520 alıp onu 3-5 ay deneyeceğim hem gdr3 ile wp8.1 i ldıktan sonra bakarım biraz kullanırım. Hem o zaman lumia 1520 nin fiyatı düşer biraz. wp8 kafama yatarsa daha iyi üstün modellerden birin yönelirim. Kimisi övüyor kimisi sövüyor arada kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

Hocam wp8 hakkındaki önyargılarımı kırmak amacıyla lumia 520 alıp onu 3-5 ay deneyeceğim hem gdr3 ile wp8.1 i ldıktan sonra bakarım biraz kullanırım. Hem o zaman lumia 1520 nin fiyatı düşer biraz. wp8 kafama yatarsa daha iyi üstün modellerden birin yönelirim. Kimisi övüyor kimisi sövüyor arada kaldım.

Usta 1520 yi ne yapacaksın :)

Telefon değil o! Tablet ve telefon karışımı bir şey..
    Büyük boy taşınabilirliği orta seviye, cebine sığmaz!
    1020 desen neyse :) (belki de onu demek istedin;) )
  • badtrip kullanıcısına yanıt
    Evet 1020 de olabilir :) Ben onu unutmustum 41mp kamerası var boru değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Arkadaşlar, mesajlarımın her zaman yedeklerim,yedekleme açık yani.bi grup mesajımı yanlışlıkla sildim. Geri nasıl yuklerim şimdi?

Bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım, ben de 925 ile aranıza katılmış bulunmaktayım
  • ceremony kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Aslında bende 925 alacaktım ama wp8 hakkında söylenenler beni korkuttu. wp8 ve nokia'nın geleceği kkında kuşkularım var biraz. Hemde microsoft'a satısından sonra biraz tırstım açıkçası. Bu yüzden wp8 i denemek alt sınıf bir telefon alıp kullanmaya karar verdim. Tekrardan hayırlı olsun Allah utandırmasın iyi günlerde kullanmanız dileği ile.
  • quote:

Evet 1020 de olabilir :) Ben onu unutmustum 41mp kamerası var boru değil :)

Antep var ya acaip hainsin :)

925 alasım var.. ama şu playlist senkron etme olayını bir türlü öğrenemedim yaa
    acaba biraz beklesem de şu 1020 Türkiyeye geldikten sonra onu mu alsam?
    Kaça gelir acaba.. tabi işin o kısmı da var!

Yok mu aramızda hiç müzik dinleyen telefonunda? alla alla :)
  • Bugun lumia 925'I ilk defa canli gordum, hala etkisinden kurtulamadim. Nokia ne yapmis oyle ya, iphone felan bos yemin ederim, o tasarim neydi oyle. Harika otesi olmus resmen, keske alabilsem :(

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Bugun lumia 925'I ilk defa canli gordum, hala etkisinden kurtulamadim. Nokia ne yapmis oyle ya, iphone felan bos yemin ederim, o tasarim neydi oyle. Harika otesi olmus resmen, keske alabilsem :(

Evet gerçekten de öyle.
    Hayatımda NOKIA kullanmadım!!
    Ne FAN'ım ne de delisiyim ama bu telefon acaip şekil olmuş!
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    Bazen diyorum boşver millete bakma wp8 deme falan sırf tasarımı için al şu telefonu diyor şeytan :))
  • quote:

Bazen diyorum boşver millete bakma wp8 deme falan sırf tasarımı için al şu telefonu diyor şeytan :))

Alacak imkanin varsa ve almiyorsan baska telefon alma derim sana :) Windows olmasi bence avantaj, stabilite herseyden onemli

• Bende 925 aldım telefonun tasarımı harika.Çoğu kişi ön yargılı davranıyo win8 e karşı ama bi kullanın derim şuana kadar uygulama konusunda ufak sorunlar dışında hiç bi sıkıntı çekmedim. Telefon canavar gibi her şeyiyle çok stabil. Kemare sı ayrı bi güzel zaten. Şarj konusunda dün 22 saati gördüğümde %11 deydi orta sewiye kullanımda.Telefondaki tek sıkıntım twitter da türkiye gündemi yok,facebook biraz yavaş ve arayüz kullanışlı deil.Ayrıca telefonda depolama alanındaki diğer klasoru silinmiyo dolunca ne olacak hiç bi fikrim yok olmadı reset atarız.Ama sanıyorum bunlar bikaç küçük güncellemeyle halledilecek şeyler önemli olan bi an önce güncellemelerin çıkması.Sonuç olarak ufak tefek sorunlu uyglamaları saymassak çok güzel bi telefon. Eğer nokia win8 sistemini telefona tam olarak oturtup sorunsuz bi şekilde çıkarabilseydi ios ve android baya bi pazar kaybı yaşayabilirdi.

• coolsten kullanıcısına yanıt
    Evette usta sayan sövende var v.s şusu yok busu yok diyende var. Salı günü alacaktım yoksa sonradan korktum daha yeni platform 1600 tl verilmez dedim. Ama sonradan kararımı değiştirdim en azından giriş seviyesi telefon alıp denemeye karar verdim wp8'i zaten3-5 ay denedikten sonra 1020 nin fiyatı düşer ona yönelirim yada 1520 ye yönelirim belli mi olur yeter ki şu wp8 i seviyim öyargılarım kırılsın.
  • Arkadaşlar bende Nokia700 var.Tasarımından, ekran kalitesinden, bataryasından kısacası herşeyinden memnunum ama son günlerde iki üç defa telefon kendi kendine -kapalıyken bile- rehberimdeki kişileri aramaya başladı.Ben de alalı 2 yıl olduğu için artık değiştireyim diyorum.Mesajlara göz gezdirdim.L925 ile ilgili yorumlar genelde olumlu.Ben daha çok telefonun ekran kalitesine ve tasarımına dikkat ediyorum.Aveadan kampanya ile alma niyetim var.Yakında yeni versiyonunun da (928) geleceğini söylemişsiniz.Tavsiye eder misiniz?

Bu arada başka bir marka ya da model düşünmüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar bende Nokia700 var.Tasarımından, ekran kalitesinden, bataryasından kısacası herşeyinden memnunum ama son günlerde iki üç defa telefon kendi kendine -kapalıyken bile- rehberimdeki kişileri aramaya başladı.Ben de alalı 2 yıl olduğu için artık değiştireyim diyorum.Mesajlara göz gezdirdim.L925 ile ilgili yorumlar genelde olumlu.Ben daha çok telefonun ekran kalitesine ve tasarımına dikkat ediyorum.Aveadan kampanya ile alma niyetim var.Yakında yeni versiyonunun da (928) geleceğini söylemişsiniz.Tavsiye eder misiniz?

928, Abd'ye ozel bir model. 925 almalisiniz bence, tasarimi cok dikkat cekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar bende Nokia700 var.Tasarımından, ekran kalitesinden, bataryasından kısacası herşeyinden memnunum ama son günlerde iki üç defa telefon kendi kendine -kapalıyken bile- rehberimdeki kişileri aramaya başladı.Ben de alalı 2 yıl olduğu için artık değiştireyim diyorum.Mesajlara göz gezdirdim.L925 ile ilgili yorumlar genelde olumlu.Ben daha çok telefonun ekran kalitesine ve tasarımına dikkat ediyorum.Aveadan kampanya ile alma niyetim var.Yakında yeni versiyonunun da (928) geleceğini söylemişsiniz.Tavsiye eder misiniz?

928, Abd'ye ozel bir model. 925 almalisiniz bence, tasarimi cok dikkat cekiyor

Teşekkürler cevap için, sanıyorum bir hafta içinde Aveadan alacağım...

• 925'e uygulama güncellemesi gelmiyor.kendim arayıp buluyorum. 620de böyle bi sorun yok. Sadece bendemi sorun?

• quote:

Hayırlı olsun hocam. Aslında bende 925 alacaktım ama wp8 hakkında söylenenler beni korkuttu. wp8 ve nokia'nın geleceği kkında kuşkularım var biraz. Hemde microsoft'a satısından sonra biraz tırstım açıkçası. Bu yüzden wp8 i denemek alt sınıf bir telefon alıp kullanmaya karar verdim. Tekrardan hayırlı olsun Allah utandırmasın iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

Oncelikle tesekkur ederim. Yalniz kuskularini anlayamadim. Yani microsoft'un Nokia'yi satin almasi ne gibi bir dezavantaj getirebilir ki?

• ceremony kullanıcısına yanıt
    Mesela nokia isminin belki olmayacak olması telefonlarda ve bunun hala kesinlik kazanmaması 2014 ten sonra microsoft ismi ile piyasaya sürülecekse nokiaa wp8 ler 2.plana atılır mı v.s bu tür gelgitler yaşıyorum.
  • quote:

Mesela nokia isminin belki olmayacak olması telefonlarda ve bunun hala kesinlik kazanmaması 2014 ten sonra microsoft ismi ile piyasaya sürülecekse nokiaa wp8 ler 2.plana atılır mı v.s bu tür gelgitler yaşıyorum.

Nokia isminin ortadan kalkacagini hic sanmiyorum. Zira bugun bir cok insan Nokia markasini gordugu icin satin aliyor bu telefonlari. Bu da Microsoft'un isine geliyordur.

Biri yazilim devi Microsoft, digeri ise donanim devi Nokia. Ikisi bir arada daha etkileyici degil mi? Kaldi ki Lumia 925 ve 1020 bunlar cok yeni telefonlar. Oyle hemen bir yilda hatta 2014' de hemen yok edeceklerini sanmam. Eger illa ki yapacaklarsa da bu bir yilda gerceklesmez. Nokia'nin ismi her zaman satiyor.

Bir diger taraftan ise Google da telefon cikartiyor ama millet daha cok Nexus adini duyuyor. Neden ayni seyi Microsoft da yapmasin Hatta Nokia ismi Nexus'dan daha cok oturmus bir isim. Bence kullanmaya devam edebilir

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.