Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raven

Şuanda kamerada beyaz dengesi, netlik ve noise problemleri var ve bunların hepsi yazılımsal. Öyle tahmin ediyorum ki gdr3 ile yeni özellikler ve hata düzeltmelerinin yanında kamerada muhakkak düzeltilir.

Bende onu merak ediyorum. Kameraya güncelleme gerekiyor kesin bi şekilde.ama gdr3ü beklersek en az 2 ay bekleriz gibi geliyor. Neredeyse kamerasıyla gövde gösterisi yaptığın telefona en azından bi kamera güncellemesi yayınlanması gerekir.ara güncelleme gibi mesela.

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 23 Eylül 2013; 1:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

Şuanda kamerada beyaz dengesi, netlik ve noise problemleri var ve bunların hepsi yazılımsal. Öyle tahmin ediyorum ki gdr3 ile yeni özellikler ve hata düzeltmelerinin yanında kamerada muhakkak düzeltilir.

Bende onu merak ediyorum. Kameraya güncelleme gerekiyor kesin bi şekilde.ama gdr3ü beklersek en az 2 ay bekleriz gibi geliyor. Neredeyse kamerasıyla gövde gösterisi yaptığın telefona en azından bi kamera güncellemesi yayınlanması gerekir.ara güncelleme gibi mesela.

Evet, kamerasıyla öne çıkan bir telefonun bu tip problemleri olmaması gerekiyordu ancak geç olsun güç olmasın mantığıyla düzeltilip sorunlu bir ara güncelleme verip bizi bir daha bekleteceklerine adam gibi bir güncelleme verip tüm sorunları tek bir pakette gdr3'te halletsinler.

• quote:

Evet, kamerasıyla öne çıkan bir telefonun bu tip problemleri olmaması gerekiyordu ancak geç olsun güç olmasın mantığıyla düzeltilip sorunlu bir ara güncelleme verip bizi bir daha bekleteceklerine adam gibi bir güncelleme verip tüm sorunları tek bir pakette gdr3'te halletsinler.

Belli ki Amber güncellemesi tüm telefonlarda aynı etkiyi yapmıyor.
    Bu güncelleme daha çok Lumia 920 ye yaramış, öyle gözüküyor.

925 için de bir güncelleme gelecek.
    Herhalde o zaman göreceğiz 6ncı lensin faydasını.
  • Merhaba Arkadaşlar bu telefonda call recorder programını kullanıp kullanamayacağımı bilen var mı ?

• Merhaba arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum yanlız 32gb için illa vodofone abonesi mi olmamız lazım direk mağzadan alamıyormuyuz?
  • 925 i olan arkadaşlar, telefon ince olsa da oldukça geniş bir ekrana sahip.Taşınmasında problem oluyor mu? Örneğin sol ya da sağ ön cepte rahatsız olmadan taşınabiliyor mu bu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni_storm

Merhaba arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum yanlız 32gb için illa vodofone abonesi mi olmamız lazım direk mağzadan alamıyormuyuz?

vodafone bayiinden alabiliyorsun istersen bimcell'li ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

quote:

Merhaba arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum yanlız 32gb için illa vodofone abonesi mi olmamız lazım direk mağzadan alamıyormuyuz?

Teşekkürler peki 32 için ücretleri biliyormusunuz 16gb olanlar sanırım 1350tl cıvarı diğer teklonoji mağzalarında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

quote:

Teşekkürler peki 32 için ücretleri biliyormusunuz 16gb olanlar sanırım 1350tl cıvarı diğer teklonoji mağzalarında

sıkı pazarlık edersen 1449 liraya veriyorlar yoksa 1499 lira normalde

• quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

925 i olan arkadaşlar, telefon ince olsa da oldukça geniş bir ekrana sahip.Taşınmasında problem oluyor mu? Örneğin sol ya da sağ ön cepte rahatsız olmadan taşınabiliyor mu bu cihaz?

Cebimde taşıyorum bi sıkıntı olmuyor yürürken.çökmeye kalktığınızda belli ediyor kendini.ama ayaktayken dışardan belli olmuyor cebinizde telefon olduğu.

edit; ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 24 Eylül 2013; 18:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Merhaba Arkadaşlar bu telefonda call recorder programını kullanıp kullanamayacağımı bilen var mı ?

Call recorder mağazada var, 925 tarafından indirilebilir. İndirilebilir olduğuna göre kullanmada sıkıntı olmaz

• quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar bu telefonda call recorder programını kullanıp kullanamayacağımı bilen var mı ?

Call recorder mağazada var, 925 tarafından indirilebilir. İndirilebilir olduğuna göre kullanmada sıkıntı olmaz

Android İos'da da böyle programlar var ama hepsi çalışmıyor! Rica etsem deneyip net bilgi verebilirmisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

Android İos'da da böyle programlar var ama hepsi çalışmıyor! Rica etsem deneyip net bilgi verebilirmisiniz ?

Uygulamayı indirdim çalışmadı başka bi uygulama indirdim "voice recorder free" çalıştı. Dediğiniz uygulamanın birde pro versiyonu var lakin ücreti 5tl.

• Tşk arkadaşım. Voice Recorder telefon görüşmelerini kaydediyormu ? Ben görüşme kayıt yapan program arıyorum.

• An itibari ile note 2 mden vaz geçip aldığım telefondur.Aldığımın ilk saniyesinde note 2 ye hız konusunda fark attığı aşikardır.Tasarım ve kullanılan malzemenin kalitesini kıyaslamama gerek yok tek dezavantajı mağazada program oyun vs eksikliğidir onuda çok fazla takmıyorum açıkcası.
  • arkadaşlar bu telefonu alma konusunda beni kararsız bırakan tek konu hafızası.. 32gb lık modeli alamam maksimum 1250TL bütçem var. 16gb da normal şartlarda yeter ama bu others klasörüyle ilgili sorunlar olduğunu duydum. bu sorun yakın bi zamanda güncellemeyle çözülür mü?
  • quote:

Tşk arkadaşım. Voice Recorder telefon görüşmelerini kaydediyormu ? Ben görüşme kayıt yapan program arıyorum.

Kayıt yapmıyor.kayıt yapan uygulamalar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: elberp

arkadaşlar bu telefonu alma konusunda beni kararsız bırakan tek konu hafızası.. 32gb lık modeli alamam maksimum 1250TL bütçem var. 16gb da normal şartlarda yeter ama bu others klasörüyle ilgili sorunlar olduğunu duydum. bu sorun yakın bi zamanda güncellemeyle çözülür mü?

16 gb'ın 12 gb alanı kullanıma açık.ilerdeki güncellemelerle diğer klasör sorunun çözülmesini tüm wp ailesi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 24 Eylül 2013; 22:16:19 >
  • Arkadaşlar bisiklet binerken ya da yürürken ne kadar yürüdüğümü ya da pedal çevirdiğimi, ne kadar yol aldığımı gösteren kaliteli bir uygulama var mı?
  • quote:

quote:

Tşk arkadaşım. Voice Recorder telefon görüşmelerini kaydediyormu ? Ben görüşme kayıt yapan program arıyorum.

Kayıt yapmıyor.kayıt yapan uygulamalar mevcut.

Rica etsem Kayıt yapan uygulamalardan bir kaç örnek isim yazabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.