Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gündür telefon almak için uğraşıyorum.Bir Avea bayi tadilatta.Diğerinde 925 yok.Üçüncüsünde telefon var ama benim hattıma tanımlı 925 kampanyası görünmediği için 30dk beklettiler.Sonunda yine olmayınca bende çıktım geldim :) Ben gelince de aradılar sorun çözüldü diye :( Aveaya kızdım gerçekten.Belki operatörümü değiştirip öyle alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 26 Eylül 2013; 16:54:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceremony

quote:

Orijinalden alıntı: sedicovalvole

Arkadaşlar Lumia 925 almaya niyetlendim, 1020 beklemeye değer mi bilemiyorum, neyse.

Sorum şu arkadaşlar;

32 Gb 1500 TL dediler vodafone'da. Daha uygun garantili alabilen var mı aranızda. 16 Gb hafıza, kart girişi olmayan bir telefonda yeterli olmayabilir diye düşünüyorum yanılıyor muyum?

birde, hangi distribütörlerin garantisi geçerli Türkiyede, bu soruyu emin olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim sağolun.

Bildigim kadari ile Nokia, Turkiye'de paralel ithalata izin vermiyor. Bu konuda cok hassaslar. Dolayisiyla Nokia'nin tum urunleri distributor garantisi altinda. Ama siz yine de alacaginiz yere muhakkak sorun. Genpa, Kvk vb. servisler garantili Nokia urunlerine artik bakmiyor. Servisi; Teleservice oldu.

3 yildan beri kullandigim tum akilli telefonlarin hafizasi 16gb idi ve bana oldukca yetiyordu. 700-800 resim, 100-150 kadar mp3, 30'a yakin uygulama ve bir duzine yakin ufak tefek oyunlar barindirmasina ragmen 3-4 gb da bosluk kaliyordu. Eger bu kriterler dogrultusunda kullanacaksaniz hayli hayli yeter. Siz milletin olur olmaz "yok yetmez, yok sd kart yok" bilmem ne sozlerine bakmayin. Bugun genel olarak baktiginizda akilli telefon satislarinda en cok 16gb modellerinin gittigini goreceksiniz zaten

Söylediğin gibi 16 Gb şu an için yetiyor ancak uzun vadede çıkan uygulamalar ne boyutta olur orası düşündürücü.

Teleservis çok sorunlu bir firmaymış ama yapaacak bişey yok heralde. Yine de kvk, genpa almakta fayda var galiba.

Teşekkürler cevap için.

• ah keşke adreno320 olsaydı bu telefonda .
    Tasarım aşık oldum
    Ekran süper
    OS - Stabil
    Kamera zaten aşmış
    ama seneye çıkan oyunlarda hali ne olur bu telin işte beni düşündüren o
  • Bayi telefonu ayağıma kadar getirdi:) Bir iki saattir telefonu kurcalıyorum.Ekran kalitesi, tasarımı çok güzel.Ancak eski bir symbian kullanıcısı olarak bu wp a alışamadım,

Ekrana dokunuşlarda titreşimi nereden iptal ediyorum arkadaşlar bir türlü bulamadım.Bir de arama sürelerini ve veri sayacını gösteren uygulamayı bulamadım.Böyle bir özellik yok mu telefonda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 26 Eylül 2013; 21:50:04 >
  • n11 den 1229 tl ye alarak bende aranıza katıldım cumartesi gelecek telefon.
  • Bir de arkadaşlar nokia700 deki gibi tercihler menüsü yok mu bunda ve bekleme modunda sürekli görünen saati nasıl iptal ediyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

n11 den 1229 tl ye alarak bende aranıza katıldım cumartesi gelecek telefon.

hayırlısı olsun... şimdiden güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Bir de arkadaşlar nokia700 deki gibi tercihler menüsü yok mu bunda ve bekleme modunda sürekli görünen saati nasıl iptal ediyoruz?

Ayarlarda göz atma kısmı var. Oradan saati kapatabilirsiniz.
  • ceremony kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bir de arkadaşlar nokia700 deki gibi tercihler menüsü yok mu bunda ve bekleme modunda sürekli görünen saati nasıl iptal ediyoruz?

Teşekkürler, hemen bakıyorum.Bir de tercihler ve arama kaydı (Arama süreleri + veri transferi sayacı) gibi bir uygulama yok mu 925te?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler, hemen bakıyorum.Bir de tercihler ve arama kaydı (Arama süreleri + veri transferi sayacı) gibi bir uygulama yok mu 925te?

Arama sürelerini bilmiyorum ama uygulamalarınız arasında Data Sense var. Bi oraya bakın isterseniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arama sürelerini bilmiyorum ama uygulamalarınız arasında Data Sense var. Bi oraya bakın isterseniz.

Teşekkürler.Dediğiniz gibi data sense ile veri miktarını görüp sınırlandırabildim. Ancak göz atma kısmını henüz bulamadım.Yani toplam arama süreleri nerede hala belirsiz :)

• Arkadaşlar aranıza L925 alarak katıldım
    L920 topiğinde de yazdım ama burayada yazayım dedim. Cihazdan genel olarak memnunum ama birkaç önemli konuyu açıklığa kavuşturamadım. Yardımcı olursanız sevinirim...

1- GSMArena incelemesinde L925'in kamera ayarlarında "Doygunluk" "Kontrast" "Keskinlik" ayarlarının olduğu yazıyor ama bu ayarları hiçbir yerde göremedim? Bu ayarlar cihazda mevcutmu? Mevcutsa nerede? Değilse mağazada "Doygunluk" "Kontrast" ve "Keskinlik" ayarlarının yapılabilen tavsiye edeceğiniz ücretli veya ücretsiz bir kamera uygulaması varmı?

2- Aynı anda birkaç İnternet Explorer açıldığında, geri ok tuşuna basılı tutulduğunda açık olan pencereler gözüküyor ok. Peki ama bu pencerelerden istenmeyenleri nasıl kapatacağız? Pencerelerde herhangi bir çarpı işareti veya kapatma simgesi çıkmıyor?

3- İnternet explorer'da girilen adresi editlemek için klavyede imleci sağa-sola kaydıran yön tuşları yok? İE de adres kutucuğuna dokununca direk kelimeyi işaretliyor ama imleç aamıyor? Bu konuda çözüm önerisi olan varmı?

• 1 - Magazadan Nokia Pro Cam'i indirin. Bahsedilenler o programda olabilir. Hatirladigim kadari ile 925 sadece Smart Cam ile beraber yuklu olarak geliyordu.

2 - Ayni anda bir kac internet explorer acmaniza gerek yok. ie'nin penceresinde adres yazilan yerin saginda 3 nokta isareti var ona tiklayin ve sekmeleri calistirin. sanirim orasi isinizi gorecek.

3 - buna cevap vermiyorum zira 920 basliginda arkadasin biri cevap vermis zaten

Bu arada hayirlisi olsun.. gule gule kullanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 27 Eylül 2013; 13:13:08 >
  • quote:

1 - Magazadan Nokia Pro Cam'i indirin. Bahsedilenler o programda olabilir. Hatirladigim kadari ile 925 sadece Smart Cam ile beraber yuklu olarak geliyordu.

2 - Ayni anda bir kac internet explorer acmaniza gerek yok. ie'nin penceresinde adres yazilan yerin saginda 3 nokta isareti var ona tiklayin ve sekmeleri calistirin. sanirim orasi isinizi gorecek.

3 - buna cevap vermiyorum zira 920 basliginda arkadasin biri cevap vermis zaten

Bu arada hayirlisi olsun.. gule gule kullanin.

Cvp'lar için teşekkürler.
    Nokia Pro Cam'ı indirdim ama onda da bahsettiğim seçenekler yok maalesef

Aynı an da birkaç ie zaten açmıyorum da bazen ister-istemez kendi kendine açılıyor veya açmak zorunda kalıyorsunuz o zaman pencereleri kapatamamak sıkıntı oluyor.

• Arkadaslar acil yardiminiz gerekli. Lumia 820 almayi dusunuyordum, kontratim dolunca alacaktim. Kontratim doldu fakat lumia 820 bulamadim hic bir yerde. 925 var, ayda 96 tl, 820 ise 73 tl (24 ay). Sizce aradaki 23 tl farka degermi? 925 alayimmi, cok hosuma giden bir cihaz da kamerasina kotu denmis. Bir de 2-3 yil kullanilirmi, sorunsuz bir cihazmi, sarji nasil gidiyor vs. Az heveslendirin alayim bende ya cok kararsizim gece uyuyamadim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, benim 925 in alarmı sabah çalışmadı :) Telefonu dün aldım biraz kurcaladım, alarmı açmayı becerdiğimi düşünmüştüm ama bu sabah alarm çalışmadı.Dün gece alarmı açıp telefonu kapatıp yattım.Sabah tık yok :) Birşey yapmayı mı unuttum yoksa alarmda bir sıkıntı mı var?
  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarının içinde cevabı var sanırım."Telefonu kapatıp yattım" işte burada.Alarm telefon kapalı iken çalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Yazdıklarının içinde cevabı var sanırım."Telefonu kapatıp yattım" işte burada.Alarm telefon kapalı iken çalmaz.

Cevap için teşekkürler.Açıkçası şimdiye kadar kullandığım tüm telefonların alarmı telefon kapalı olsa da çalıyordu :( Bu kötü oldu benim için...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Cevap için teşekkürler.Açıkçası şimdiye kadar kullandığım tüm telefonların alarmı telefon kapalı olsa da çalıyordu :( Bu kötü oldu benim için...

ota güncellemesi ile cihazın yeniden başlatması haric cihazımı gece gündüz hiç kapatmıyorum cihazda hiçbir şekilde performans kaybı yaşanmıyor o yüzden kapatmana gerek yok her akşam şarja takarım sabah alıp kullanmaya başlarım ha illaki kapatacam diyorsan ucuş moduna al tel işlevini kapatsın

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.