Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LUCI0

quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Yazdıklarının içinde cevabı var sanırım."Telefonu kapatıp yattım" işte burada.Alarm telefon kapalı iken çalmaz.

Cevap için teşekkürler.Açıkçası şimdiye kadar kullandığım tüm telefonların alarmı telefon kapalı olsa da çalıyordu :( Bu kötü oldu benim için...

Daha dur.şarjdaykende teli kapatamıcaksın.illa açılcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu
    Daha dur.şarjdaykende teli kapatamıcaksın.illa açılcak

kötü haber direk söylenirmi yahu biraz alıştıra alıştıra söyler insan dimi
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Arkadaslar acil yardiminiz gerekli. Lumia 820 almayi dusunuyordum, kontratim dolunca alacaktim. Kontratim doldu fakat lumia 820 bulamadim hic bir yerde. 925 var, ayda 96 tl, 820 ise 73 tl (24 ay). Sizce aradaki 23 tl farka degermi? 925 alayimmi, cok hosuma giden bir cihaz da kamerasina kotu denmis. Bir de 2-3 yil kullanilirmi, sorunsuz bir cihazmi, sarji nasil gidiyor vs. Az heveslendirin alayim bende ya cok kararsizim gece uyuyamadim :D

Ben Lumia 820 kullanıcısıyım ama Lumia 925'in kamerasının Lumia 820'nin kamerasına göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Hatta Lumia 820'nin fotoğraf kalitesi diğer Lumia'lar ile karşılaştırınca genel olarak biraz kötü diyebilirim. Eğer fotoğraf/video çekmeyi seviyorsanız aradaki farkı vermeye kesinlikle değer. Eğer yine de 820 almaya karar verirseniz söyleyin benimkini size satayım sonra üstüne para koyup kendime 925 alayım çünkü bugünlerde öyle birşey yapmayı düşünüyordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuLuuuuuu -- 28 Eylül 2013; 10:03:32 >

• Sıfır alınan 16GB'lık Nokia Lumia 925'de yer açmak için ne var ne yok silmiştim. Baya oyun yükledim 30'dan fazla.

Telefon ile beraber gelen uygulamaların bir listesi var mı acaba ? Nokia Pro Cam vb.

Teşekkürler.
  • ben genel olarak Windows phone 8'lerle ilgili bir soru sorucam. Bilmiyorum saçma mı ama : Telefon Windows 8, bilgisayar Windows 7 olduğu zaman herhangi bir problem oluşurmu? Bilgisayara bağlayıp mesela resim atmak ya da bilmiyorum internetten bişey indirmek vs. yapmakta sıkıntı çıkarmı, pc window 7 olduğu için? Cevaplarsanız sevinirm, teşekkürler :)
  • Herhangi bir sorun olmaz. Herkes Windows 8 kullanmıyor PC'de. Öyle birşey olsa firmaya dava açarlardı özellikle Amerika'da. :)
  • MrtAltg & jumuu

Cevaplar için teşekkürler :) Hakikaten şarjda telefonun açılması kabus gibi oldu :D

Dediğiniz gibi sanıyorum en iyisi yatarken telefonu uçuş moduna almak.Olur olmaz saatlerde mesaj ya da telefon gelebilmekte çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 28 Eylül 2013; 14:57:11 >
  • ben de bugun 820 almayı düşünerek gittiğim bayiden 925 alarak çıktım. görüntüsü çok hoşuma gitti. yıllardır android kullandım ilk kex wp8 kullanıcam indirmemi önereceğiniz uygulamalar var mı? ekranı jelatinsiz kullansam herangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskjustin1

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

http://www.youtube.com/watch?v=Fa1bpdhXqXQ

Videoya bayıldım özelliklerden hassaslık açılabilmesi çok güzel ( eldivenler için) bugün lumia 925 aldım 1300 tl den izmir karşıyakadan telefondan gayet memunun sadece daha alışamadım gerçekten kamearası dedikleri kadar var

Pardon gec oldu ama karşıyakada hangi bayiden aldınız

• Arkadaşlar numara çevirirken gelen dıııt sesini nasıl kapatabilirim
    birde masaüstü duvar kağıdı yapabilir miyim

• Benim Lumia 925'le, arkadaşın iphone5'in kamerasını kıyaslarken farkettim. İphone'in flaşı beyazken, Lumia'ın flaşı sarıya yakın. Böyle olması canımı sıktı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuLuTdonanım

Benim Lumia 925'le, arkadaşın iphone5'in kamerasını kıyaslarken farkettim. İphone'in flaşı beyazken, Lumia'ın flaşı sarıya yakın. Böyle olması canımı sıktı :(

Lumia 920, 925 ve 1020 nin flaşları iPhone 5s ten bile daha iyi sonuçlar verir özellikle de insan yüzlerinde. iPhone lar yakın mesafede yüzleri "zombi" gibi çeker ama Lumia lar PureView sayesinde gerçekçidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

ben de bugun 820 almayı düşünerek gittiğim bayiden 925 alarak çıktım. görüntüsü çok hoşuma gitti. yıllardır android kullandım ilk kex wp8 kullanıcam indirmemi önereceğiniz uygulamalar var mı? ekranı jelatinsiz kullansam herangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Mağazadan Connectivity indir.
    o progream aracılığı ile ana ekrana wireless veya mobil şebekeda data açma kapama butonu eklersin...

ayrıca ana ekranda benim gibi müzik programları bir tarafa, navigasyonlar programları bir tarafa çekip yerleştirmeyi planlıyorsan, grouy adlı yazılım iş yapar.
    Aslında o kadar da tekdüze değil WP ama kullanmayayıp konuşanlar var :)
    (Android kadar kişielleştirilemese de kendinize göre birçok değişiklik yapabilirsiniz.)

amazing weather veya weather flow da deneyin :) ..

güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 29 Eylül 2013; 11:32:40 >

• badtrip kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. birkaç sorum daha olacak.
    telefonda bildirim ledi olmadığından mesaj, çağrı gibi şeyleri göremiyorum ekranı açmadan. peki bu bildirimleri kısık renkli saatin olduğu ekrana düşürmenin bi yolu var mı? yoksa illa o ekrandan kilit ekranına geçmem mi lazım görebilmek için.
    birşey daha ekleyeyim bu uygulamaların liste şeklinde altlata sıralandığı menüde uygulamalarım aralıksız bi liste şeklindeydi ama bugün ne olduysa rehberdeki gibi önce harf adı altında o harfle başlayan uygulama olarak görüntüleniyor, bu hoşuma gitmedi tekrar eski haline de nerden getireceğimi bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangez -- 29 Eylül 2013; 14:53:42 >
  • Orijinalden alıntı: Avorlair

Lumia 920, 925 ve 1020 nin flaşları iPhone 5s ten bile daha iyi sonuçlar verir özellikle de insan yüzlerinde. iPhone lar yakın mesafede yüzleri "zombi" gibi çeker ama Lumia lar PureView sayesinde gerçekçidir :)

Benim kastettiğim sadece flaşın rengi. Lumia'ların flaş rengi beyaz ışık olsaydı daha da güzel olurdu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

çok teşekkür ederim. birkaç sorum daha olacak.
    telefonda bildirim ledi olmadığından mesaj, çağrı gibi şeyleri göremiyorum ekranı açmadan. peki bu bildirimleri kısık renkli saatin olduğu ekrana düşürmenin bi yolu var mı? yoksa illa o ekrandan kilit ekranına geçmem mi lazım görebilmek için.
    birşey daha ekleyeyim bu uygulamaların liste şeklinde altlata sıralandığı menüde uygulamalarım aralıksız bi liste şeklindeydi ama bugün ne olduysa rehberdeki gibi önce harf adı altında o harfle başlayan uygulama olarak görüntüleniyor, bu hoşuma gitmedi tekrar eski haline de nerden getireceğimi bulamadım

Bekleme modundaki saat ekranına bildirimler gdr3 güncellemesiyle gelmesi bekleniyor.

uygulama listesinde harf çıkmasının sebebi, uygulama sayısı arttıkça olur. Alfabetik olarak baş harfleri listeme yapıyor. Bu özelliği kapatma yada kaldırma yapamazsın.

• İyi akşamlar arkadaşlar. Telefonu bir süredir takip ediyorum, bir kaç ay içerisinde yeni bir telefon almayı planlıyorum.

1- Öncelikle 32gb'lik versiyonu şu an sadece vodafone'da mı var?
    2 - Telefonun çift çekirdek işlemci ve 1gb ram içermesi bir dezavantaj mı?
    3 - LG G2 de çok dikkatimi çekti ama artık android kullanmak istemiyorum. W8 şu anda stabil mi?
    4- Gelecek bir yamadan bahsediliyor, bu neler getirecek beraberinde?

Sorular fazla oldu ama cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellchook -- 29 Eylül 2013; 20:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellchook

İyi akşamlar arkadaşlar. Telefonu bir süredir takip ediyorum, bir kaç ay içerisinde yeni bir telefon almayı planlıyorum.

1- Öncelikle 32gb'lik versiyonu şu an sadece vodafone'da mı var?
    2 - Telefonun çift çekirdek işlemci ve 1gb ram içermesi bir dezavantaj mı?
    3 - LG G2 de çok dikkatimi çekti ama artık android kullanmak istemiyorum. W8 şu anda stabil mi?
    4- Gelecek bir yamadan bahsediliyor, bu neler getirecek beraberinde?

Sorular fazla oldu ama cevaplarsanız sevinirim.

1- bildiğim kadarı ile evet
    2- dezavantaj değil 512 ram bile olsa yağ gibi kayıyor cihaz
    3- yeteri kadar stabil sadece bazı eksiklikler var tabi onlarda göreceli (dosya yöneticisi yok -bildirim merkezi yok ekran döndürme kilitleme yok)
    4-gdr3 yaması 3 de bahsetmiş olduğum eksikliklerin bir kısmı

• yalnız androidden buna geçince stabilite olarak resmen level atlamış gibi oldum uzun süredir s3 kullanıyordum ama rehberi açarken bile 2 saniye gecikmeli giriyordu, şişmeler yapıyordu takılıyordu. 512ramli L720yi kurcaladım ilk onda bile harika bi akıcılık vardı gözüm kapalı aldım 925i. ufak tefek eksiklikleri sorunları da giderirlerse harika olacak
  • Arkadaşlar telefonda arama kaydı gibi bir özellik yok mu? Ben bulamadım açıkçası.Toplamda kaç dakika görüştüğümüze nereden bakıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.