Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sahibinden de bu cihazı 1200 tl gibi bir rakama bulabiliyoruz. KVK garantili denmekte. Vatanda indirimli 1400 tele idi sizce alınır mı? Birşey fark eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunur71

Arkadaşlar sahibinden de bu cihazı 1200 tl gibi bir rakama bulabiliyoruz. KVK garantili denmekte. Vatanda indirimli 1400 tele idi sizce alınır mı? Birşey fark eder mi?

Sahibindenin sana boş kutu vermeyeceğinin garantisi var mı ? :)
    yada digitiser' ırı kırık cihaz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Orijinalden alıntı: dusunur71

Arkadaşlar sahibinden de bu cihazı 1200 tl gibi bir rakama bulabiliyoruz. KVK garantili denmekte. Vatanda indirimli 1400 tele idi sizce alınır mı? Birşey fark eder mi?

Sahibindenin sana boş kutu vermeyeceğinin garantisi var mı ? :)
    yada digitiser' ırı kırık cihaz???

Elbette arkadaşım internet alışverişlerinin pek çoğunda dediğiniz sorun zaten bulunmakta. Belki alışveriş yapan olmuştur diye sormak istedim. Teşekkürler.
  • bende lumia 925 aldım ama wifi bağlantım yok ve tarifemlede uygulama indirip kurmak istemiyorum,bilgisayardan mesela asphalt 7 oyununu https://www.windowsphone.com/tr-tr/store/ bu linkten indirip kurmak istediğimde Bu uygulama telefonunuza (Windows Phone) hemen gönderilecek. tlfonla iletişim kuruluyor vs yazıyor ama şu şekilde bir uyarı alıyorum Ne yazık ki bu uygulamayı şu anda telefonunuza gönderemiyoruz.... diye devam ediyor.usb ile bağlı telefon.
    Ne şekilde bir şey yapmak gerekiyor nasıl bir sorun oluşmuş olabilir, ya da pc^den bu şekilde normal bağlantıyla uygulama indirip telefona göndermek mümkünmü.
  • Bende lumia 925 sipariş vererek aranıza katıldım.

Yanlız satan çok az yer var, 1.250-1.300 civarına satan yerler pek duymadığım siteler.

1.350 liraya webdenal ve ereyon.com da vardı, ereyon 3 gün sonra kargoya veririz dedi, webdenaldada 1-2 gün sürebilir dendi.

3 saatte kargo ve 7 gün koşulsuz iade avantajıyla hepsiburada.com dan 1.400 e aldım. Gittigidiyordanda kapaklı bir kılıf aldım bakalım neler yaşayacağız wp8 ile.

Androidten çok sıkılmıştım, yok rom u yok kerneli yok versiyonu, uygulama marketin virüs kaynaması cihazın takılması donması v.s derken androidten çok sıkıldım, bana herşeyi hazır bir os lazım, bu kriterlere ios uyuyordu ama bütçemi çok aşıyor, 4s almak istesem ekran 3.5 inc, zaten şu anda 4 inc kullanıyorum o bile yetmemeye başlamışken ekran boyutunun düşük olması hoşuma gitmedi, geriye windows phone kaldı, donanımda benim için yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bende lumia 925 sipariş vererek aranıza katıldım.

Yanlız satan çok az yer var, 1.250-1.300 civarına satan yerler pek duymadığım siteler.

1.350 liraya webdenal ve ereyon.com da vardı, ereyon 3 gün sonra kargoya veririz dedi, webdenaldada 1-2 gün sürebilir dendi.

3 saatte kargo ve 7 gün koşulsuz iade avantajıyla hepsiburada.com dan 1.400 e aldım. Gittigidiyordanda kapaklı bir kılıf aldım bakalım neler yaşayacağız wp8 ile.

Androidten çok sıkılmıştım, yok rom u yok kerneli yok versiyonu, uygulama marketin virüs kaynaması cihazın takılması donması v.s derken androidten çok sıkıldım, bana herşeyi hazır bir os lazım, bu kriterlere ios uyuyordu ama bütçemi çok aşıyor, 4s almak istesem ekran 3.5 inc, zaten şu anda 4 inc kullanıyorum o bile yetmemeye başlamışken ekran boyutunun düşük olması hoşuma gitmedi, geriye windows phone kaldı, donanımda benim için yeterli.

Hayırlı olsun bende yeni aldım ama uygulama tarafı biraz sıkıntı gibi bunun dışında güzel telefon

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    N11 de 1229 a aldim bende guzel telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

N11 de 1229 a aldim bende guzel telefon.

Niye bu kadar fiyat farkı var acaba
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam.

• Sanırım aranıza katılıyorum, 820 hayaliyle yaşadım bir aydır. 820 forumundan çıkmadım desem yeridir, resimlerine bakmaktan bir hal oldum. Ama şans işte 820 bulamadım ( netten alınıyor biliyorum da kontratlı alacağım ). Alacağım yerde 925 ve 620 varmış, üstede yazdım cuma günü alıyordum hatta. Fakat kontratın Ekim'in 2-3ü gibi biteceği söylendiği için ertelendi. Büyük ihtimalle siyah 925 ile aranıza katılacağım. Tasarımı ilk gördüğüm andan beri beni cezbeden cihaz için 820 ye veda etmek zorunda kaldım. Artık bu konuda görüneceğim, sorularıma bunaltmam umarım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki sorum var
    1- ana ekrana duvar kağıdı yapabiliyor muyuz?
    2-Ana ekrandaki her bir simgeye ayrı renkler verebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

iki sorum var
    1- ana ekrana duvar kağıdı yapabiliyor muyuz?
    2-Ana ekrandaki her bir simgeye ayrı renkler verebiliyor muyuz?

1 hayır sadece kilit ekranı
    2 hayır
  • Genpa Garantili 0 Lumia 925 i satıyorum. İlgilenenler...
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81924218

• Arkadaşlar şu arama kaydı ile ilgili soruma cevap verebilecek birisi yok mu? :)

Telefonla yaptığımız toplam konuşma süresine, gelen ya da giden arama sürelerine nereden bakıyoruz? Yoksa onu da mı göremiyoruz ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Genpa Garantili 0 Lumia 925 i satıyorum. İlgilenenler...
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81924218

Peçeteler güzelmiş :)
  • PDF formatında E-Kitap'lar attım "Documents" klasörüne. Ama Adobe Reader, dosyaları görmüyor. Nereye atıp görmesini sağlayabilirim..
  • Arkadaşlar, telefonu bilgisayara bağlayıp suite tarzı bir yazılım kullanabiliyor muyuz? Güncelleme, format, yeniden kurma gibi şeyler yapılabiliyor mu?

Telefon büyük ihtimalle içinde birçok gereksiz uygulama ile falan gelecek bunları sıfırlayıp temiz bir kurulum yapmak mümkün müdür?
  • MrtAltg M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Arkadaşlar, telefonu bilgisayara bağlayıp suite tarzı bir yazılım kullanabiliyor muyuz? Güncelleme, format, yeniden kurma gibi şeyler yapılabiliyor mu?

Telefon büyük ihtimalle içinde birçok gereksiz uygulama ile falan gelecek bunları sıfırlayıp temiz bir kurulum yapmak mümkün müdür?

Windows Phone yazılımı var PC için ama gereksiz dosyaları silme seçeneği vb. şeyler varmıdır bilmiyorum. Kendi sitesinden indirebilirsiniz.
  • yardımcı olurmusunuz acaba pc'den telefona nasıl uygulama atabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.