Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların kafası 16 ve 32 gb ayrımına basmıyor. 32 gb telefonumu satmaya çalışırken bunu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

İnsanların kafası 16 ve 32 gb ayrımına basmıyor. 32 gb telefonumu satmaya çalışırken bunu gördüm.

Turkcell den alınma denilmesine rağmen, 32 Gb sorusu nedeniyle mi dedin acaba?
    Nedir sebebi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

İnsanların kafası 16 ve 32 gb ayrımına basmıyor. 32 gb telefonumu satmaya çalışırken bunu gördüm.

Turkcell den alınma denilmesine rağmen, 32 Gb sorusu nedeniyle mi dedin acaba?
    Nedir sebebi?

Telefonum 32 gb ama "sıfırının fiyatı şu" diyerek hep 16 gb'lık modelin fiyatını söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Orijinalden alıntı: dusunur71

Arkadaşlar sahibinden de bu cihazı 1200 tl gibi bir rakama bulabiliyoruz. KVK garantili denmekte. Vatanda indirimli 1400 tele idi sizce alınır mı? Birşey fark eder mi?

Sahibindenin sana boş kutu vermeyeceğinin garantisi var mı ? :)
    yada digitiser' ırı kırık cihaz???

Sahibinden 1050 TL ye 1 haftalık cihaz aldım. satan kişi daha önce Ayfon4S kullanmış ve WP8 e alışamamış. Ama 925 hakikatten 10 numara cihaz. 1993 den beri Cep telefonu kullanıcısıyım ama bu kullandığım en iyi cihaz. Kullanımı çok kolay bir alet.
  • Bugün yere düşürdüm lumiamı. Sol üst kısım renk gitti ve iz oluştu. Ve ekran kırıldı köşeden. Alt kısımda aynı şekilde iz oluştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esadsamil

Bugün yere düşürdüm lumiamı. Sol üst kısım renk gitti ve iz oluştu. Ve ekran kırıldı köşeden. Alt kısımda aynı şekilde iz oluştu

Telefonun görseli çok güzel.
    Zaten youtube daki testlerde de görüldüğü üzere L920 kadar sağlam değil!

Çok narin bir telefon.
    L1020 çok sağlam olacak kolay kırılır birşey olmayacak ama bu telefona bir başka bakmak gerek.
    YAzık oldu, üzüldüm valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapikoyli

Sahibinden 1050 TL ye 1 haftalık cihaz aldım. satan kişi daha önce Ayfon4S kullanmış ve WP8 e alışamamış. Ama 925 hakikatten 10 numara cihaz. 1993 den beri Cep telefonu kullanıcısıyım ama bu kullandığım en iyi cihaz. Kullanımı çok kolay bir alet.

Öyleyse güle güle kullan.
    Bence alabileceğin en güzel telefonu almışsın :)
    Zaten piyasada daha estetik duruşu olan bir telefon da yok!!

Ben de bu yolu tercih ettim telefon alırken.
    HTC HD2 y ben bir forum aracılığı ile (ama tanıdıktan) aldım sayılır.
    Bu yüzden şüphe duymadım alırken, ancak tamamen yabancı birine önce parayı gönder sonra da onun insafına kal!

İmkanı yok, hayatta yapmam öyle iş :)
  • Mağazada 925'in foto kalitesini kendimce test etmeye çalıştım. Kendi fotomu çektim sırasıyla Note 3, S4 ve Lumia 925 ile. En beğendiğim fotoyu 925 çekti açık ara. 4 ay kadar 620 kullandım, alt sınıf olduğu için foto kalitesi de iyi değildi doğal olarak, özellikle gece foto çekmeyi denemiyordum bile. Kullananlara bazı sorularım olacak:

1- Lumia 925'in foto kalitesini nasıl buluyorsunuz? S4'le falan karşılaştırma imkanınız oldu mu?

2- Lumia 620'nin bataryası berbattı, Sabah 7:30'da şarzdan alıyordum öğleden sonra 3 gibi alarm vermeye başlıyordu batarya, üstelik doğru dürüst konuşma yapmıyordum interneti sadece ekrana düşen maillerime falan bakmak için kullanıyordum. 925'in bataryası belirttiğim şekilde kullanılırsa 1 günü çıkarır mı? Hatta 16 saat falan bile dayansa yeter gibi şu durumda.

3- Lumia 620 kullanırken kapak aralarından telefonun arkasına toz kaçıyordu, gerçi 925 kapaklı değil ama gene de sorayım içeri toz kaçıyor mu?

• şu zil sesine çözüm geldi mi arkadaşlar? yani müzik ya da video sesini kısınca zil sesi de kısılıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

Mağazada 925'in foto kalitesini kendimce test etmeye çalıştım. Kendi fotomu çektim sırasıyla Note 3, S4 ve Lumia 925 ile. En beğendiğim fotoyu 925 çekti açık ara. 4 ay kadar 620 kullandım, alt sınıf olduğu için foto kalitesi de iyi değildi doğal olarak, özellikle gece foto çekmeyi denemiyordum bile. Kullananlara bazı sorularım olacak:

1- Lumia 925'in foto kalitesini nasıl buluyorsunuz? S4'le falan karşılaştırma imkanınız oldu mu?

2- Lumia 620'nin bataryası berbattı, Sabah 7:30'da şarzdan alıyordum öğleden sonra 3 gibi alarm vermeye başlıyordu batarya, üstelik doğru dürüst konuşma yapmıyordum interneti sadece ekrana düşen maillerime falan bakmak için kullanıyordum. 925'in bataryası belirttiğim şekilde kullanılırsa 1 günü çıkarır mı? Hatta 16 saat falan bile dayansa yeter gibi şu durumda.

3- Lumia 620 kullanırken kapak aralarından telefonun arkasına toz kaçıyordu, gerçi 925 kapaklı değil ama gene de sorayım içeri toz kaçıyor mu?

1 - 925 den iyisi Nikon veya Canon makineler.
    2 - Batarya her akıllı telefonda berbatır. Ama 925 biraz daha berbat gibi sanki. Ama arka planda gereksiz uygulamaları kapatırsan ve sadece gerektiğinde 3G yi açarsan
    Yoğun kullanımda en az 12 saat gideri var gibi. Ben böyle yapıyorum.
    3 - Kapak yok toz yok.

Valla ben ezelden beri Nokiacıyım. İlk aldığım Telefon Ericsson sonrası hep Nokia..... Anla işte... Benden tavsiye istersen objektif olamam.

• quote:

Bugün yere düşürdüm lumiamı. Sol üst kısım renk gitti ve iz oluştu. Ve ekran kırıldı köşeden. Alt kısımda aynı şekilde iz oluştu

Kilifsiz ve ekran koruyucusuz mu kullaniyordunuz telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

bende lumia 925 aldım ama wifi bağlantım yok ve tarifemlede uygulama indirip kurmak istemiyorum,bilgisayardan mesela asphalt 7 oyununu https://www.windowsphone.com/tr-tr/store/ bu linkten indirip kurmak istediğimde Bu uygulama telefonunuza (Windows Phone) hemen gönderilecek. tlfonla iletişim kuruluyor vs yazıyor ama şu şekilde bir uyarı alıyorum Ne yazık ki bu uygulamayı şu anda telefonunuza gönderemiyoruz.... diye devam ediyor.usb ile bağlı telefon.
    Ne şekilde bir şey yapmak gerekiyor nasıl bir sorun oluşmuş olabilir, ya da pc^den bu şekilde normal bağlantıyla uygulama indirip telefona göndermek mümkünmü.

Ayarlara girin, "telefonumu bul" secenegini aktif edin. Bu sekilde iken uygulamalari yukleyebilirsiniz.

Not: isiniz bittikten sonra bu ozellegi tekrar kapatin zira pilden biraz yiyebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusunur71

Arkadaşlar sahibinden de bu cihazı 1200 tl gibi bir rakama bulabiliyoruz. KVK garantili denmekte. Vatanda indirimli 1400 tele idi sizce alınır mı? Birşey fark eder mi?

Ben size guzel bir firsattan bahsedeyim. Vatan bilgisayar gectigimiz hafta sonu ve dun bu telefonu %30 indirimle 1.305 liradan satti. Su anda kampanya bittigi icin 1.399 lira.

Ama bunu yine de 1.299 liradan alabilme imkaniniz var. Hem de 12 ay taksitle ve kredi karti kullanmadan.

burayi bir okuyun. Gerci benim bu yazidan haberim yoktu ve vatan bilgisayarin magazasinda almistim bu bilgiyi. Islemleri baslatmam ile alisverisim 20 dakka bile surmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 1 Ekim 2013; 1:58:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceremony

quote:

bende lumia 925 aldım ama wifi bağlantım yok ve tarifemlede uygulama indirip kurmak istemiyorum,bilgisayardan mesela asphalt 7 oyununu https://www.windowsphone.com/tr-tr/store/ bu linkten indirip kurmak istediğimde Bu uygulama telefonunuza (Windows Phone) hemen gönderilecek. tlfonla iletişim kuruluyor vs yazıyor ama şu şekilde bir uyarı alıyorum Ne yazık ki bu uygulamayı şu anda telefonunuza gönderemiyoruz.... diye devam ediyor.usb ile bağlı telefon.
    Ne şekilde bir şey yapmak gerekiyor nasıl bir sorun oluşmuş olabilir, ya da pc^den bu şekilde normal bağlantıyla uygulama indirip telefona göndermek mümkünmü.

Ayarlara girin, "telefonumu bul" secenegini aktif edin. Bu sekilde iken uygulamalari yukleyebilirsiniz.

Not: isiniz bittikten sonra bu ozellegi tekrar kapatin zira pilden biraz yiyebiliyor.

kontrol ettim aktifmiş bu özellik ama wifi gerekiyor , peki phone store'daki uygulamaları pc'ye indirmenin bir yolu varmı.appx uzantılı dosyalar oyunlar vs lumia'da çalışırmı

• quote:

quote:

quote:

kontrol ettim aktifmiş bu özellik ama wifi gerekiyor , peki phone store'daki uygulamaları pc'ye indirmenin bir yolu varmı.appx uzantılı dosyalar oyunlar vs lumia'da çalışırmı

wi-fi baglantiya gerek yok zaten. siz direk kablo ile telefonunuzu pc'ye baglayin ve windows phone sitesinden uygulamayi telefonunuza indirin gitsin. bu sekilde uygulamayi yuklediginizde zaten appx uzantili dosyalarla ugrasmaniza gerek kalmayacaktir

• quote:

quote:

quote:

quote:

wi-fi baglantiya gerek yok zaten. siz direk kablo ile telefonunuzu pc'ye baglayin ve windows phone sitesinden uygulamayi telefonunuza indirin gitsin. bu sekilde uygulamayi yuklediginizde zaten appx uzantili dosyalarla ugrasmaniza gerek kalmayacaktir

öyle yapıyorum ama kabloyla görmüyor ,amacım free uygulamaları indirmek değil,pc'ye inmeden kırılmıyor ücretli uygulamalar ,windows uygulamalarında sorun yok ücretli uygulamalar storeden indirilip kırılıp windowsa yüklenebiliyor ama windows phone store'daki uygulamalar pc'ye inmiyor hadi indi tekrar windows phone'a kurmak pek mümkün görünmüyor...

kabloyla dosya atılmıyor store'dan

• quote:

quote:

Kilifsiz ve ekran koruyucusuz mu kullaniyordunuz telefonu?

Elimde tak çıkar tak çıkar oynarken koluma çarptı bir kız ve düştü

• arkadaslar bu cihazin 32gb lik olani sadece siyah renktemi var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle yapıyorum ama kabloyla görmüyor ,amacım free uygulamaları indirmek değil,pc'ye inmeden kırılmıyor ücretli uygulamalar ,windows uygulamalarında sorun yok ücretli uygulamalar storeden indirilip kırılıp windowsa yüklenebiliyor ama windows phone store'daki uygulamalar pc'ye inmiyor hadi indi tekrar windows phone'a kurmak pek mümkün görünmüyor...

kabloyla dosya atılmıyor store'dan

Uygulamalari kirmak amaciyla direk pc'ye atmak istediginizi tam belirtmemissiniz. Dolayisiyla ben de mevzuyu tam olarak anlayamamisim.

Bu konuda bir bilgim yok ama ben de biraz arastirma yapayim. Bir seyler bulursam paylasirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rdm

arkadaslar bu cihazin 32gb lik olani sadece siyah renktemi var?

Evet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.