Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın Lumia 1020'nin Türkiye lansmanı yapılacak sanırım ve dediklerine göre hemen peşinden de Türkiye satışıı başlayabilirmiş. 925'le aynı kategoride diyemeyiz ama kamera noktasında 1020'yi de bir görmekte fayda var bekleyip. Gerçekten hemen satışa çıkar mı acaba?
  • Bugun bende 925 aldım sırf kamera için umarım pişmna olmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bende lumia 925 sipariş vererek aranıza katıldım.

Yanlız satan çok az yer var, 1.250-1.300 civarına satan yerler pek duymadığım siteler.

1.350 liraya webdenal ve ereyon.com da vardı, ereyon 3 gün sonra kargoya veririz dedi, webdenaldada 1-2 gün sürebilir dendi.

3 saatte kargo ve 7 gün koşulsuz iade avantajıyla hepsiburada.com dan 1.400 e aldım. Gittigidiyordanda kapaklı bir kılıf aldım bakalım neler yaşayacağız wp8 ile.

Androidten çok sıkılmıştım, yok rom u yok kerneli yok versiyonu, uygulama marketin virüs kaynaması cihazın takılması donması v.s derken androidten çok sıkıldım, bana herşeyi hazır bir os lazım, bu kriterlere ios uyuyordu ama bütçemi çok aşıyor, 4s almak istesem ekran 3.5 inc, zaten şu anda 4 inc kullanıyorum o bile yetmemeye başlamışken ekran boyutunun düşük olması hoşuma gitmedi, geriye windows phone kaldı, donanımda benim için yeterli.

Bende aldım hocam hepsiburadadan beyazını. Cihazın malzeme kalitesi nasıl.
    kamerası s3 den iyimi

mennunmusjn

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bende lumia 925 sipariş vererek aranıza katıldım.

Yanlız satan çok az yer var, 1.250-1.300 civarına satan yerler pek duymadığım siteler.

1.350 liraya webdenal ve ereyon.com da vardı, ereyon 3 gün sonra kargoya veririz dedi, webdenaldada 1-2 gün sürebilir dendi.

3 saatte kargo ve 7 gün koşulsuz iade avantajıyla hepsiburada.com dan 1.400 e aldım. Gittigidiyordanda kapaklı bir kılıf aldım bakalım neler yaşayacağız wp8 ile.

Androidten çok sıkılmıştım, yok rom u yok kerneli yok versiyonu, uygulama marketin virüs kaynaması cihazın takılması donması v.s derken androidten çok sıkıldım, bana herşeyi hazır bir os lazım, bu kriterlere ios uyuyordu ama bütçemi çok aşıyor, 4s almak istesem ekran 3.5 inc, zaten şu anda 4 inc kullanıyorum o bile yetmemeye başlamışken ekran boyutunun düşük olması hoşuma gitmedi, geriye windows phone kaldı, donanımda benim için yeterli.

Bende aldım hocam hepsiburadadan beyazını. Cihazın malzeme kalitesi nasıl.
    kamerası s3 den iyimi

mennunmusjn

Henüz gelmedi üstad telefon yarın gelecek, geldiğinde düşüncelerimi paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Genpa Garantili 0 Lumia 925 i satıyorum. İlgilenenler...
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81924218

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Esadsamil

quote:

Orijinalden alıntı: ceremony

quote:

Bugün yere düşürdüm lumiamı. Sol üst kısım renk gitti ve iz oluştu. Ve ekran kırıldı köşeden. Alt kısımda aynı şekilde iz oluştu

Kilifsiz ve ekran koruyucusuz mu kullaniyordunuz telefonu?

Elimde tak çıkar tak çıkar oynarken koluma çarptı bir kız ve düştü

Fabrikada çalışıyorum geçenlerde koşturuyordum cebimden fırlamış.fırlamış diyorum çünkü fark etmedim bile.elimi cebime attım telefon yok :) arkadaş görmüş düşüşünü,sordum sırt üstü düşmüş. Hiç bişi olmadı. 1-2 tane minik çoook dikkatli bakılması durumunda gözüken noktalar vardı. Tabii teli bulamayınca cepte, bi heyecan vardı orası ayrı.

geçmiş olsun arkadaşım,servise verdiğinde istedikleri fiyatı bizimle paylaşırsan seviniriz.

• Umarım 1020 , 1800 liradan satılır. Eylül 7de aldım teli aldığım zamanda 1020nin ne zaman geleceği belli değildi. 10 gün sonra açıklandı 2 ekimde gelecek diye. 1020 1600den satılırsa sırf kamera için aldığımdan kendi adıma üzülürüm. Açıkçası en erken kasım ortası bekliyordum.

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    İstesem kasa değişimi yapılabilir mi? Yapısı uygun mu buna?

• quote:

İstesem kasa değişimi yapılabilir mi? Yapısı uygun mu buna?

Hiç bilgim yok. Okumadım da bi yerde.servise bi sor istersen yada burdan bilen bi arkadaş çıkabilir.

• s3 ve bu kutulardaki telefondan sonra Lumia serisine geçmiş bulunmaktayım.

Sırf fotoğraf için aldım :)

Umarım WP daha çok gelişir.

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 2 Ekim 2013; 10:58:50 >
  • quote:

s3 ve bu kutulardaki telefondan sonra Lumia serisine geçmiş bulunmaktayım.

Sırf fotoğraf için aldım :)

Umarım WP daha çok gelişir.

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ]

Hayırlı olsun, önceki telefonlardan sonra çağ atlamış olmalısınız

• 1020'nin fiyatınında belirlenmesinden sonra lumia 925 almam kesinleşti gibi. Fakat alacağım yerde siyah varmış, beyaz ve grisini canlı inceledim, özellikle yanlardaki alüminyum rengi çok farklı bir hava katmıştı. Siyah rengini canlı göremedim, siyah kullananlar acaba o kenar rengide siyahmı? yani full siyahmı telefon?
  • Bu telefonda arka kapağı nasıl çıkartabiliyoruz ?
    Güle güle yazısında takılı kaldı sinir oldum.

Kapanmıyorda bataryayı çıkarmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

1020'nin fiyatınında belirlenmesinden sonra lumia 925 almam kesinleşti gibi. Fakat alacağım yerde siyah varmış, beyaz ve grisini canlı inceledim, özellikle yanlardaki alüminyum rengi çok farklı bir hava katmıştı. Siyah rengini canlı göremedim, siyah kullananlar acaba o kenar rengide siyahmı? yani full siyahmı telefon?

hayır arka tarafı siyah sadece, cerçeve gri gibi ona benzer bir renk
  • quote:

Bu telefonda arka kapağı nasıl çıkartabiliyoruz ?
    Güle güle yazısında takılı kaldı sinir oldum.

Kapanmıyorda bataryayı çıkarmam gerek

Çıkmaz. Düzelene kadar ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda çok ısınma oluyor bide.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

quote:

quote:

quote:

bende lumia 925 aldım ama wifi bağlantım yok ve tarifemlede uygulama indirip kurmak istemiyorum,bilgisayardan mesela asphalt 7 oyununu https://www.windowsphone.com/tr-tr/store/ bu linkten indirip kurmak istediğimde Bu uygulama telefonunuza (Windows Phone) hemen gönderilecek. tlfonla iletişim kuruluyor vs yazıyor ama şu şekilde bir uyarı alıyorum Ne yazık ki bu uygulamayı şu anda telefonunuza gönderemiyoruz.... diye devam ediyor.usb ile bağlı telefon.
    Ne şekilde bir şey yapmak gerekiyor nasıl bir sorun oluşmuş olabilir, ya da pc^den bu şekilde normal bağlantıyla uygulama indirip telefona göndermek mümkünmü.

Ayarlara girin, "telefonumu bul" secenegini aktif edin. Bu sekilde iken uygulamalari yukleyebilirsiniz.

Not: isiniz bittikten sonra bu ozellegi tekrar kapatin zira pilden biraz yiyebiliyor.

kontrol ettim aktifmiş bu özellik ama wifi gerekiyor , peki phone store'daki uygulamaları pc'ye indirmenin bir yolu varmı.appx uzantılı dosyalar oyunlar vs lumia'da çalışırmı

wi-fi baglantiya gerek yok zaten. siz direk kablo ile telefonunuzu pc'ye baglayin ve windows phone sitesinden uygulamayi telefonunuza indirin gitsin. bu sekilde uygulamayi yuklediginizde zaten appx uzantili dosyalarla ugrasmaniza gerek kalmayacaktir

öyle yapıyorum ama kabloyla görmüyor ,amacım free uygulamaları indirmek değil,pc'ye inmeden kırılmıyor ücretli uygulamalar ,windows uygulamalarında sorun yok ücretli uygulamalar storeden indirilip kırılıp windowsa yüklenebiliyor ama windows phone store'daki uygulamalar pc'ye inmiyor hadi indi tekrar windows phone'a kurmak pek mümkün görünmüyor...

kabloyla dosya atılmıyor store'dan

Uygulamalari kirmak amaciyla direk pc'ye atmak istediginizi tam belirtmemissiniz. Dolayisiyla ben de mevzuyu tam olarak anlayamamisim.

Bu konuda bir bilgim yok ama ben de biraz arastirma yapayim. Bir seyler bulursam paylasirim.

Alıntıları Göster
    şöyle bir bilgiye ulaştım, işletim sistemi olarak kullanılan yazılım pc'de,tablette ve tlfonda tamamen aynı ve appx uzantılı.aynı uygulama bütün ortamlarda çalışabiliyor... yani windows store'dan indirilen yazılımlarda windows phone'da çalışabiliyor.tek sıkıntı windows store'dan indirilen yazılımı kurabiliyor tlfon...indirilen yazılımın atılabileceği herhangi bir sistem kalsörüne ulaşmak imkansız sanırım,bakalım biraz daha inceleyeceğim.belkide kolay bir yolu var kimse söylemiyor bana.ilk defa windows phone kullanıyorum çünkü ve yeni aldım telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zultaran -- 2 Ekim 2013; 12:29:04 >

• quote:

1020'nin fiyatınında belirlenmesinden sonra lumia 925 almam kesinleşti gibi. Fakat alacağım yerde siyah varmış, beyaz ve grisini canlı inceledim, özellikle yanlardaki alüminyum rengi çok farklı bir hava katmıştı. Siyah rengini canlı göremedim, siyah kullananlar acaba o kenar rengide siyahmı? yani full siyahmı telefon?

Beyaz ve griden bahsedebilir misiniz biraz? Mesela gri olan cerceve rengi ile ayni olunca butunluk sagliyor mu? Beyaz olani ileride kir tutacak gibi geldi mi size? vs seklinde.
  • metal can kullanıcısına yanıt
    Beyaz olan kir tutacak gibi durmuyordu, grinin kapağı normal gri renkte, yanları ise alüminyumun renginde. Beyazda arka kapağı beyaz (sanki biraz daha krem rengine kaçıyor gibi geldi bana ama mağazanın ışıklandırmasındanda olabilir), yanları yine gri ile aynı alüminyumun rengi. Bence grisi daha şık duruyor. Ancak almadan mutlaka canlı inceleyin derim beyaz beklediğimden daha güzel çıktı mesela
  • quote:

Ben üç rengini görüp siyahını tercih ettim.Açıkçası siyah renk olmasaydı belki 925 i tercih etmezdim :)

Üç modelde de kenarlar alüminyum.Beyaz ve gride mat ve açık renk alüminyum kullanılmış.Siyahta ise biraz daha koyu ve mat bir alüminyum kullanılmış.Yani ön ve arka siyah, kenarlar gri alüminyum,

Beyaz ve grisinde bana göre biraz fazla plastik havası vardı.Bu yüzden ben siyahını tercih ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 2 Ekim 2013; 13:42:51 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.