Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceremony

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

quote:

Umarım 1020 , 1800 liradan satılır. Eylül 7de aldım teli aldığım zamanda 1020nin ne zaman geleceği belli değildi. 10 gün sonra açıklandı 2 ekimde gelecek diye. 1020 1600den satılırsa sırf kamera için aldığımdan kendi adıma üzülürüm. Açıkçası en erken kasım ortası bekliyordum.

Ben sizin icin bir link paylasayim, yorumu siz yapin

http://www.saturn.de/mcs/product/NOKIA-Lumia-1020-gelb,48352,365082,859083.html?langId=-3

Hiç görmedim var sayıyorum :/

Bence oyle dusunmeyin. 1800 taban fiyat olur. Ornek vermek gerekirse 925 avrupada Turk parasina gore 1000 lira civarinda satiliyor. Yani burdaki fiyattan en az 200-300 lira daha dusuge. 1020 ise 1650-1700 civarlarinda. Dolayisiyla 1800'den asagi satilacagini sanmiyorum. Bu durumda nerden baksaniz yine aralarinda 400-500 lira fark olacak. Bence "keske" demenizi gerektirecek bir durum olmayacaktir

Peki 925'in taban fiyatı ne olur sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pil simgesinin üzerinde pil yüzdesini de göstermenin imkanı var mı ek bir uygulama yüklemeden acaba? kurcaladım ayarları ama bulamadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım 1020 , 1800 liradan satılır. Eylül 7de aldım teli aldığım zamanda 1020nin ne zaman geleceği belli değildi. 10 gün sonra açıklandı 2 ekimde gelecek diye. 1020 1600den satılırsa sırf kamera için aldığımdan kendi adıma üzülürüm. Açıkçası en erken kasım ortası bekliyordum.

Ben sizin icin bir link paylasayim, yorumu siz yapin

http://www.saturn.de/mcs/product/NOKIA-Lumia-1020-gelb,48352,365082,859083.html?langId=-3

Hiç görmedim var sayıyorum :/

Bence oyle dusunmeyin. 1800 taban fiyat olur. Ornek vermek gerekirse 925 avrupada Turk parasina gore 1000 lira civarinda satiliyor. Yani burdaki fiyattan en az 200-300 lira daha dusuge. 1020 ise 1650-1700 civarlarinda. Dolayisiyla 1800'den asagi satilacagini sanmiyorum. Bu durumda nerden baksaniz yine aralarinda 400-500 lira fark olacak. Bence "keske" demenizi gerektirecek bir durum olmayacaktir

Peki 925'in taban fiyatı ne olur sizce?

Bence 925'in taban fiyati 1200-1300'den asagi olmaz. Cunku zaten daha once 920, Turkiye'ye cok yuksek fiyatla girdiginden ve istenilen satislar gerceklesemediginden 1400'lere indirilmisti. Ayni hatanin tekrarlanmamasi icin bu kez Nokia, 925'i direk uygun fiyat olan 1300-1400 liralardan satisa sundu -ki bu 920 ile ayni fiyata geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bence 925'in taban fiyati 1200-1300'den asagi olmaz. Cunku zaten daha once 920, Turkiye'ye cok yuksek fiyatla girdiginden ve istenilen satislar gerceklesemediginden 1400'lere indirilmisti. Ayni hatanin tekrarlanmamasi icin bu kez Nokia, 925'i direk uygun fiyat olan 1300-1400 liralardan satisa sundu -ki bu 920 ile ayni fiyata geldi.

Aslında tam olarak öyle olmadı :)
    Eğer her iki telefon (920-925) birebir aynı donanımla çıkmış olsaydı doğru diyebilirdik.
    Ancak 16 Gb Nand eksiği ve NFC eksiltilmiş hali ile piyasaya sunuldu bu telefon.
    Bu sebeple daha ucuz çıktı. kısaca daha az donanım daha ucuz telefon.
    32 Gb olanı yine aynı paraya denk geliyor.

Nokia ettiği yanlışını anlamadı ki dün bi tane daha etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Eğer her iki telefon (920-925) birebir aynı donanımla çıkmış olsaydı doğru diyebilirdik.
    Ancak 16 Gb Nand eksiği ve NFC eksiltilmiş hali ile piyasaya sunuldu bu telefon.

Yani bu açıdanda bakılırsa mantıklı

Telefonda menü eksikliği var.
    İç tasarım.
    Led bildirim
    Ve Türkçe dil desteği olan uygulamalarda da eksiklik var.

Wp eksik gerçekten

Kamera da yakınlaştırma var mı

Birde kamera da otomatik zamanlama modülü yok ?

• yakınlaştırma var ama pinch to zoom yöntemi ile çalışıyor o yuzden kullanışlı değil yandaki fiziksel butonlara basarak zoom yapabilmeliydi.
    led bildirim olmaması bence büyük eksik, aslında yazılımsal olarak alttaki windows simgesi bildirim geldiğinde yanıp sönebilir diye düşünüyorum. isteseler yapılabilir o tarz bişey yani.
    otomatik zamanlamaya ben de denk gelmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

yakınlaştırma var ama pinch to zoom yöntemi ile çalışıyor o yuzden kullanışlı değil yandaki fiziksel butonlara basarak zoom yapabilmeliydi.
    led bildirim olmaması bence büyük eksik, aslında yazılımsal olarak alttaki windows simgesi bildirim geldiğinde yanıp sönebilir diye düşünüyorum. isteseler yapılabilir o tarz bişey yani.
    otomatik zamanlamaya ben de denk gelmedim

eksiklikler işte :)

Telefon menü konusunda da sıkıntı aslında.
    Uygulamalara ulaşmak bir nevi zor.

Facebook ve twitter yeniden yapılandırmalı.
    Telefonda amoled akran var

Ama uygulamalar soluk ve renksiz :)
  • Arkadaşlar android telefondan wp ye geçtim, simkartım normal standart boyutta, kartı kestim ilk seferde çalıştı sonraki taktığımda çalışmadı, şimdi mikro sim alacağım haliyle simdeki numaralar uçacak, nasıl aktarabilirim simdeki numaraları?
  • Arkadaşlar 925 i bugün alçak olsam güncelleme eksikliği var mı yoksa son güncelleme dahil mi almış oluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadirgoktan

Arkadaşlar 925 i bugün alçak olsam güncelleme eksikliği var mı yoksa son güncelleme dahil mi almış oluyoruz?

Ben 1-2 gün önce almıştım son versiyon amber ile geldi, güncelleme kontrolü yaptım ama son versiyondaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

pil simgesinin üzerinde pil yüzdesini de göstermenin imkanı var mı ek bir uygulama yüklemeden acaba? kurcaladım ayarları ama bulamadım

kasım-aralık'ta gelecek güncellemede olacak bu özellik. Henüz yok.
  • Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Windows phone için insider uygulamasını şiddetle tavsiye ediyorum. Gerek hızlı wi-fi açıp kapama gerekse pil süresini ve yüzdesini göstermesi gibi bir çok kolaylık sağlamakta. Ayrıca yukarıda bahsedilen nokia müzik uygulamasını insider üzerinden tek tuşla sonlandırabiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

Bu sizin gorusunuzdur saygi duyarim ama 16gb ve NFC'nin eksitilmis olmasi cihazin dusuk fiyatlarda satilmasi icin cok buyuk etken degil bence. Zira 925'in de 920'ye gore donanimsal olarak bir iki artisi var ki ekran ve kamera, bunlar da onemlidir. Diger taraftan olan eksiklikler ise tamamen yazilimsal oldugu icin bunlarin telafisi olacaktir.

Eger Nokia'nin 1020 icin olan yanlisindan bahsediyorsaniz bence onun o fiyattan satilmasi Turkcell ile alakali. Belki ilk baslarda diger magazalar da bu fiyattan satacaktir ama emin olun yapilan kampanyalarla fiyati en az 1800 liralara kadar cekeceklerdir. Bir diger taraftan ise avrupa fiyatlari 1700 lira civari iken bizde 2000 lira olmasi cok buyuk bir fark degildir. Ha telefon o kadar fiyati hak ediyor mu; kisiye gore degisir. Zira adamlar daha cok kamerasi uzerine calismis ve ona gore bir maaliyet cikarmis olabilirler. Cihaz henuz gelmedigi icin bunu tam bilemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arfienel

Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Windows phone için insider uygulamasını şiddetle tavsiye ediyorum. Gerek hızlı wi-fi açıp kapama gerekse pil süresini ve yüzdesini göstermesi gibi bir çok kolaylık sağlamakta. Ayrıca yukarıda bahsedilen nokia müzik uygulamasını insider üzerinden tek tuşla sonlandırabiliyorsunuz.

Maden sen konuyu açtın, ben devamını getireyim yeni satın alan arkadaşlar için.

Bir çoğunuz açılan müzik çaların hiç bir şekilde kapanmadığını fark edecektir.
    Bu oynatıcıyı kapatmak için marketten uygulama indirmek gerek.

Aşağıdaki programlardan birini indirip kullanabilirsiniz..

MusicClose
    Kill My Music
  • quote:

quote:

quote:

Bu sizin gorusunuzdur saygi duyarim ama 16gb ve NFC'nin eksitilmis olmasi cihazin dusuk fiyatlarda satilmasi icin cok buyuk etken degil bence. Zira 925'in de 920'ye gore donanimsal olarak bir iki artisi var ki ekran ve kamera, bunlar da onemlidir. Diger taraftan olan eksiklikler ise tamamen yazilimsal oldugu icin bunlarin telafisi olacaktir.

Eger Nokia'nin 1020 icin olan yanlisindan bahsediyorsaniz bence onun o fiyattan satilmasi Turkcell ile alakali. Belki ilk baslarda diger magazalar da bu fiyattan satacaktir ama emin olun yapilan kampanyalarla fiyati en az 1800 liralara kadar cekeceklerdir. Bir diger taraftan ise avrupa fiyatlari 1700 lira civari iken bizde 2000 lira olmasi cok buyuk bir fark degildir. Ha telefon o kadar fiyati hak ediyor mu; kisiye gore degisir. Zira adamlar daha cok kamerasi uzerine calismis ve ona gore bir maaliyet cikarmis olabilirler. Cihaz henuz gelmedigi icin bunu tam bilemeyiz.

Dikkatimi çeken bir şey var!

Turkcell biliyor bu teleonun bu kadar para etmediği.

Peki ne yaptı?
    Adamlar Turkcell platinum üyesi olana bir güzel kampanya çakmışlar.
    Ön sipariş veriyorsunuz. üstelik de 160 TL lik o aparatı hediye ediyorlar.
    Yani telefonun ederi etti mi 1840 TL?

Tabi imkanınız varsa alın, 4 ay sonra 1800'e inmesini hala bekliyor olabilirsiniz.
    Ben halamlar aracılığıyla alıyorum galiba bu telefonu :)

• Rehberi içe aktar yapıyorum yinede rehberdeki kişileri göremiyorum

+ olarakda,

bütün hotmail gmail vb şeyleri aktif dışı yaptım ama simdeki kişileri göremedim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dikkatimi çeken bir şey var!

Turkcell biliyor bu teleonun bu kadar para etmediği.

Peki ne yaptı?
    Adamlar Turkcell platinum üyesi olana bir güzel kampanya çakmışlar.
    Ön sipariş veriyorsunuz. üstelik de 160 TL lik o aparatı hediye ediyorlar.
    Yani telefonun ederi etti mi 1840 TL?

Tabi imkanınız varsa alın, 4 ay sonra 1800'e inmesini hala bekliyor olabilirsiniz.
    Ben halamlar aracılığıyla alıyorum galiba bu telefonu :)

Bende zaten 925 var ve benim icin yetiyor. Kaldi ki alirken 1020'nin cikacagini da biliyordum. Sadece goruntusu ve kalinligi benim hosuma gitmedigi icin direk kafadan elemistim 1020'yi.

925 de ilk ciktigi zamanlar (eylul baslarinda) her yerde 1399 liradan satiliyordu. Oysa simdi 1200 ila 1300 lira arasinda rahatlikla bulunabiliyor. Ama Turkcell hala ayni fiyata satmaya devam ediyor. Ve bunlar 1 ay icersinde oluyor. Buyuk ihtimal ayni durum 1020 icin de olacaktir diye dusunuyorum.

Zaten Turkcell genel olarak hangi fiyat politikasinda her zaman avantajli oldu ki

• Fiyatlandırmayı avrupaya bakarak 1020 nin fiyatının bizde normal olduğunu nasıl söylersiniz ?
    Örneğin : Huawei P6
    Örneğin : LG G2
    Bu fiyat politikası "NOKİA TÜRKİYE" nin başarısızlığıdır... o kadar.
  • Bende cumartesi bu telefonu alıp aranıza katılacağım fakat telefonu korumak için herhangi kılıf veya koruyucu bir şey kullanıyormusunuz önerebiliceğiniz bir şeyler varmı bu konuda cunku elimden cok telefon dusuren biriyim ne yazık ki şimdiden teşekkürler :)
  • Telefonda ciddi ısınma var. 'S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.