Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.906
Cevap
42
Favori
198.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

925 i olan arkadaşlar, telefon ince olsa da oldukça geniş bir ekrana sahip.Taşınmasında problem oluyor mu? Örneğin sol ya da sağ ön cepte rahatsız olmadan taşınabiliyor mu bu cihaz?

Cebimde taşıyorum bi sıkıntı olmuyor yürürken.çökmeye kalktığınızda belli ediyor kendini.ama ayaktayken dışardan belli olmuyor cebinizde telefon olduğu.

edit; ekleme

Teşekkürler cevap için.Ben de 925 almak üzereyim.Telefonu sürekli ön cepte taşıyan birisi olarak merak ettim...
  • Ya lumia 925 kullanan çok az insan var yada mükemmel bir telefon ve alan başka markaları unutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

Ya lumia 925 kullanan çok az insan var yada mükemmel bir telefon ve alan başka markaları unutuyor.

Çok mükemmel tasarıma sahip :)
  • Lumia 925 pil omru hakkinda acil bilgiye ihtiyacim var. Oncelikle beklemede geceden sabaha yuzde kac sarj gidiyor? Ekran acik olarak kullanim suresi kac saat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 925 alanlar muhakkak telefonu aldığı yerde açılışını yaptırsın . Neden bilmiyorum ana kronik bir sorun var bazılarında ne yaparsan yap açılmıyor. Ola ki eve götürüp açarsanız işlemler uzatmış olursunuz. Turkcellden kontratlı aldıysanız müşteri temsilcisi yanında açın kurulumu yapın.

• Arkadaşlar Lumia 925 almaya niyetlendim, 1020 beklemeye değer mi bilemiyorum, neyse.

Sorum şu arkadaşlar;

32 Gb 1500 TL dediler vodafone'da. Daha uygun garantili alabilen var mı aranızda. 16 Gb hafıza, kart girişi olmayan bir telefonda yeterli olmayabilir diye düşünüyorum yanılıyor muyum?

birde, hangi distribütörlerin garantisi geçerli Türkiyede, bu soruyu emin olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedicovalvole

Arkadaşlar Lumia 925 almaya niyetlendim, 1020 beklemeye değer mi bilemiyorum, neyse.

Sorum şu arkadaşlar;

32 Gb 1500 TL dediler vodafone'da. Daha uygun garantili alabilen var mı aranızda. 16 Gb hafıza, kart girişi olmayan bir telefonda yeterli olmayabilir diye düşünüyorum yanılıyor muyum?

birde, hangi distribütörlerin garantisi geçerli Türkiyede, bu soruyu emin olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim sağolun.

Bildigim kadari ile Nokia, Turkiye'de paralel ithalata izin vermiyor. Bu konuda cok hassaslar. Dolayisiyla Nokia'nin tum urunleri distributor garantisi altinda. Ama siz yine de alacaginiz yere muhakkak sorun. Genpa, Kvk vb. servisler garantili Nokia urunlerine artik bakmiyor. Servisi; Teleservice oldu.

3 yildan beri kullandigim tum akilli telefonlarin hafizasi 16gb idi ve bana oldukca yetiyordu. 700-800 resim, 100-150 kadar mp3, 30'a yakin uygulama ve bir duzine yakin ufak tefek oyunlar barindirmasina ragmen 3-4 gb da bosluk kaliyordu. Eger bu kriterler dogrultusunda kullanacaksaniz hayli hayli yeter. Siz milletin olur olmaz "yok yetmez, yok sd kart yok" bilmem ne sozlerine bakmayin. Bugun genel olarak baktiginizda akilli telefon satislarinda en cok 16gb modellerinin gittigini goreceksiniz zaten

• Beyler telefonu inceledim gerçekten çok hoş, acayip bi tasarımı var hasta etti beni çok klas duruyor. Alan arkadaşlar güle güle kullansın, Sonyci olduğumdan ve wp8'e mesafeli olduğumdan almadım, ilerki zamanlarda belki alabilirim belli olmaz.
  • Merhaba. daha önce Nokia N8 kullanıyordum ve Nokia Suite ile PC ye bağlıyordum. Şimdi Lumia 925 aldım. fakat Nokia Suit gibi bir program bulamadım. Tuhaf bir WP masaüstü uygulaması var. Ama hiçbir şekilde Nokia Suit'e benzemiyor. Suit gibi kullanışlı değil. Ayrıca Eski N8'deki rehberi 925 ile senkronize edemiyorum. Yardımlarınız için müteşekkir kalacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapikoyli

Merhaba. daha önce Nokia N8 kullanıyordum ve Nokia Suite ile PC ye bağlıyordum. Şimdi Lumia 925 aldım. fakat Nokia Suit gibi bir program bulamadım. Tuhaf bir WP masaüstü uygulaması var. Ama hiçbir şekilde Nokia Suit'e benzemiyor. Suit gibi kullanışlı değil. Ayrıca Eski N8'deki rehberi 925 ile senkronize edemiyorum. Yardımlarınız için müteşekkir kalacağım.

www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/verilerimi-aktar/dc08943b-7b3d-4ee5-aa3c-30f1a826af02

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim Üstad. Peki bu Lumia 925 için Suit gibi bir Program var da ben'mi bulamadım yoksa bu tuhaf WP uygulamasını mı kullanacağız.
  • quote:

Teşekkür ederim Üstad. Peki bu Lumia 925 için Suit gibi bir Program var da ben'mi bulamadım yoksa bu tuhaf WP uygulamasını mı kullanacağız.

www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Ama berbat bir şey. Suit çok daha iyiydi.
  • quote:

Teşekkür ederim. Ama berbat bir şey. Suit çok daha iyiydi.

Aynı şekilde Zune çok daha iyiydi... WP7 de çok başarılı senkron yapardı.

Gözünüz aydın bugün bir link gördüm, beleş programcılar bu yazılanları artık takip ederek dilediği gibi yazılım kurar telefonuna.

http://www.techzworld.net/2013/06/free-download-paid-windows-phone-8.html?m=1

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Teşekkür ederim. Ama berbat bir şey. Suit çok daha iyiydi.

Aynı şekilde Zune çok daha iyiydi... WP7 de çok başarılı senkron yapardı.

Gözünüz aydın bugün bir link gördüm, beleş programcılar bu yazılanları artık takip ederek dilediği gibi yazılım kurar telefonuna.

http://www.techzworld.net/2013/06/free-download-paid-windows-phone-8.html?m=1

Çoğu çalışmtırmayı becerememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 26 Eylül 2013; 12:22:23 >

• Arkadaşlar 1 hafta çok az kullandığım 32 gb lumia 925imi satıyorum, ikinci elde ilan açtım ilgilenen bakabilir...

Kablosuz şarj kitiyle birlikte, güzel fiyat söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Arkadaşlar 1 hafta çok az kullandığım 32 gb lumia 925imi satıyorum, ikinci elde ilan açtım ilgilenen bakabilir...

Link ?
    ;fiyat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Arkadaşlar 1 hafta çok az kullandığım 32 gb lumia 925imi satıyorum, ikinci elde ilan açtım ilgilenen bakabilir...

Link ?
    ;fiyat ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81786403&p=1#81786403

• L820 sahibiyim bu cihaz cok kafami kurcaliyor

• 1020 çıkınca digerlerinin fiyatında düşüş olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.